6

П.Петров

преди 6 години

Крайно време е СДС да се разтури! Отдавна загуби смисъл, цел и съдържание !В "Да България" и ДСБ(дано се обединят) има много по-качествени, компетентни и принципни хора, много по-качествени идеи и ясни позиции по настоящите проблеми на обществото ни.НЕЗАВИСИМОСТ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ОТГОВОРНОСТ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, РЕАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, КАЧЕСТВЕНО МАСОВО ОБРАЗОВАНИЕ! НИКАКВО СЪГЛАШАТЕЛСТВО С ЧЕРВЕНАТА МУТРО-ОЛИГАРХИЯ БСП/ГЕРБ/ДПС !

5

Kibitzer

преди 6 години

Кой беше този гелосан ***, та ще подава оставка? Ааа това беше Божо краварчето, който беше министърче на незнам си какво, по-специално на организирания държавен износ на оръжия и боеприпаси за Сирия, с цел омиротворяване на целия регион, а после отчитаме милиарди събрани акцизи от митници и данъчни. Такава е бюджетната организация, която ГРОБ + психодесни сътвориха за има нема 2 години царуване в Българомафиотистан. Срам и позор!!!

4

Анонимен

преди 6 години

сдс не съществува отдавна. Време е за нова формация с Нови хора и Дай Боже да са по-малко алчни и повече Родолюбци (да не казвам патриоти ,че едни други оакаха съдържанието на тази дума)

3

Щирлиц

преди 6 години

Посинели комунисти-патриоти!?Ха хааа,вЕрвайте си,другари.

2

Варна

преди 6 години

Божо гушни се при Янко и брат му. Нали сте дружки ?

1

Анонимен

преди 6 години

А бе Лунгур, такива като тебе унищожиха десните!