43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35, 37, 38, 39, 40, 41, 43Продължавайте, продължавайте да говорите глупости и да черните Русия. Един-двама сте, редувате се, изпълвате страниците с простотиите си, на които само малoyмен може да повярва. Нормалните хора разбират, че щом толкова много чернят някого с глупави характеристики, значи е обратното, и че се плашите от това, че Русия става все по-добре и по-силна. Правете го по-хитро бе, балъци. Ама на дрогиран акъл не става. Само помагате на Русия.

42

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОПросия те изхранва теб. А родителите ти скришом ровят нощем из контейнерите за ***.

41

Анонимен

преди 6 години

Що медецински грешки само в русия ли стават? Я Скрипал как оживя.

40

Анонимен

преди 6 години

Абре смешни сте, лекари никога не преливат системи а медицински сестри. Това е нивото на журналистиката.

39

Анонимен

преди 6 години

Ами как няма да сбъркат като и двете течнисти започват с буквата Ф! Руска им работа, сигурно са били не много трезви, но така е в пиандурската ***!

38

Така е в Блядистан

преди 6 години

Сигурно е отказала да си плати рушветчето, горката.

37

Анонимен

преди 6 години

На тези война не им трябва.

36

Днес.ру

преди 6 години

До Анонимен,38Така си е ! Все едно живеем преди 89г и само новини от руската ***. Няма да се учудя ако пак в петък по БНТ дават само руски програми и филми.

35

Анонимен

преди 6 години

До С"Др новини няма освен за русия какво става"я виж що *** са се изредили отдолу : путин , русия , путин , русия :))) ... 80% те си знаят :))) ... и идея си нямам за какво ни занимават с някаква треторазрядна пропадащата държава ... ама нейсе . не им обръщай внимание, най-обикновенни ЗКПЧТ-а , друго не могат да работят освен хигиенисти, ама и за това сигурно не стават :)))

34

T

преди 6 години

До С"Др новини няма освен за русия какво става"не са го измислили в БГ това с повтарянето на една тема, някога в третия райх, а и преди това, но у нас е придобило полулярност с ръководител от третия райх: повтори една лъжа 1000 пъти и тя ще стане истина ... та така, у нас се настройва мнението на хората про положително към русия, постоянно с новини от русия :))) хубави, лоши няма значение. и фактите са налице, одобрение на ББ за дипломатите :))). а ние (демек БГ) от години не сме в СССР :)))

33

САМО ПУТИН!!!

преди 6 години

ДОЛУ НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ САМО ПУТИН И РУСИЯ!

32

С

преди 6 години

Др новини няма освен за русия какво става м др държави или там вас не пускат

31

ТЮУУУХХ..ЯЗЪК ,БЕ...

преди 6 години

Ако и беха преляли малко самогонец или бояришник , щеше да си е жива и здрава жената Научно доказано е , че и със бръснарски одеколон става ...!!!!!!!!!!Толкова па , да немат поне капка от "Тройной"....тц,тц,цццццц

30

Анонимен

преди 6 години

До До "До Сократис - Колега, формалинът не е в операционната и това може би добре го знаете!може да е така, но не пишат на колко са били тези в операционната!

29

Анонимен

преди 6 години

До СвинаряСлучват се и хубави неща с тях бе.Миналото лято на***х една готина рускиня на морето..

28

Анонимен

преди 6 години

Какво сте се загрижили за Русия?Нали ние българите сме европейци.Нали сме горд член на НАТО и ЕС.Нали сме евроатлантически настроени,толерантни към триполовите,камиларите,правим си гей паради ,обичаме САЩ.Нали България е едно сигурно място за живеене,спокойно и под вещото ръководство на господинборисов вървим към просперитет.Най-бързо развиващата се икономика.По празниците стотици хиляди се юрват по почивки.МОЛовете пълни,заведенията пълни,улиците пълни с коли с по един човек..

27

Анонимен

преди 6 години

Да не сме загубили колегата тролващ тук под името"рускиня"? От доста време не се е появявал.....не, че ще липсва де.

26

Анонимен

преди 6 години

И какво общо има Ленин с всичко това?...Как какво, и двамата са от Уляновск. Ти като изтъкнат руфосил не трябва да задаваш такива въпроси.

25

Анонимен

преди 6 години

Може да е приличала на Ленин и са решили да го балсамират отново.

24

Анонимен

преди 6 години

До 17,"само си помислете колко и какви страхотии от Великата руска страна въобще не научаваме!"Если бы Это не было Снято, Никто бы Этому не Поверил! - YouTubeА колко не заснети извращения има там няма да ви кажа!