38

да бе

преди 6 години

Да бе, почти както стана сигурно в Ирак и Либия, нали???А според мен ще стане много по-безопасно да се живее ако САЩ престанат да се месят във вътрешните работи на страните в региона и не само там.

37

Анонимен

преди 6 години

САЩ: "Ако Асад бъде свален, ще има сигурност, дори без въздух"...

36

Анонимен

преди 6 години

Значи основна причина е бягането от военна служба. Искали да служат, но да не се бият срещу събратята си от Ислямска държава.

35

Анонимен

преди 6 години

Трябват и няколко Орбановци, малко танковеа и една-две подводници в Средиземното....:)

34

Анонимен

преди 6 години

след воината германците имаха само руини но не избягаха напротив всички се върнаха и запретнаха ръкави без да мрънкат и жалват направиха чудеса и станаха наи силната икономика в европа сирииците да вземат пример от тях а не да поставят условия как можели да се върнат

33

Weiss

преди 6 години

наистина трябва съвсем да си престанал да ти пука за обективната истина и журналистическата етика, за да сътвориш тая дивотия!! Толкова примитивна и по комсомолски плоска. Браво,Е.В. А в Либия, като свалиха Кадафи, настана ли ред и любов?

32

Анонимен

преди 6 години

Трябва да им се придаде достатъчна начална скорост.

31

Анонимен

преди 6 години

"Ако Асад бъде свален, ще има сигурност, дори без храна и вода"И ще се юрнат с милиони обратно в Сирия, нали? :D

30

Додо

преди 6 години

-Кога ще се върнат "сирийските бежанци" от Западна Европа?-Когато прасетатa започнат да летят!

29

Анонимен

преди 6 години

Нужно е да им се спрат помощите за квартири пари и всички добавки които се изплащат на хора които не работят,детските само на работещ родител и то до 3 деца,ще си вземат харемите от 4 жени и ще си отидат в землянките на Сирия и Афганистан!

28

Анонимен

преди 6 години

Нужно е да се избият и прогонят терористите от САЩ, Англия и ИД. Тогава хората ще се завърнат по домовете си и ще си зсживеят спокойно както преди

27

Анонимен

преди 6 години

Като погледнете другите демократизирани държави, как са се оправили! А сирийците и без храна и вода могат! А въздух трябва ли им или и без него могат, стига Асад да го няма? За кой ги пишете тези статии не мога да разбера? То бива, бива, но това на нищо не прилича!

26

Пропаганда

преди 6 години

!!!!!!!!!!!Тука в Германия няма нито сириец ,нито афганец,нито иранчанин да работят.Ако ще баба им Меркулинда да замести Асад,пак няма да се върнат.На черно жилища,за пари и помощи да се работи?А дано ,ама ...

25

дедо Ташунко

преди 6 години

Благодаря ти Васко, номер 20. Начетен младеж си. Това е едно чисто еврейско име, а всички знаят, че САЩ, Обединеното Кралство и Израел в едни *** пър...Разбутаха цял свят, гадовете. Жал ми е за младите, на които им промиват по всякакъв начин главите, за да се американизират.

24

Отговор

преди 6 години

Вероятно да няма война?Познах ли правилния отговор на въпроса в заглавието?По надолу не съм чел

23

Бай Иван

преди 6 години

Колкото сигурност има в Ирак и Либия след свалянето на Садам и Кадафи,така че американската демокрация в тези страни не до есе просперитет ,както няма да донесе и в Сирия ;) !!!

22

Да

преди 6 години

САЩ пречат те защитават терористите в Сирия.

21

Факт

преди 6 години

Те започнаха да се връщат но сащ пречи да бъдат избити терористите и да настъпи мир.

20

anansar

преди 6 години

До NZТъй тъй. Спрете им помощите. Ама не само на сирийците- те са капка в морето. Тва афганистаци, пакистанци, иракчани, йеменци, египтяни, алжирци, тунизийци, мароканци, нигерийци, нигерци, чадци, царци, суданци, кенийци, конгоанци (два вида), либерци, сенегалци,маври,намибци, сомалийци, ганайци, буркинци, филипинци, индонезийци, тайландци, папуаси, мианмарци, рохинги и албанци, всичкото там бежанци.Докъде си е мюмюн се домъкна в Европа.Уж бягат от война, но домъкнаха войните си тук.

19

Анонимен

преди 6 години

Свобода, братство и равенство? Човешко достойнство? Тези някой яко ги пързаля ...Оцелелите ще тъгуват дълго за предвоенния режим на Асад.