46

Анонимен

преди 6 години

Дойчето пак е на амбразурата да защитава религията си- исляма. Забавно е как размахва пръстче, а когато Хасан сгази лука, Дойчо се криe като мишкa.

45

Handel

преди 6 години

Наясно съм че има различни варианти какъв е терористът (и да не мюсулманин пак е терорист), включително и това да е германец. Само дето не бива да забравяме че има германци, американци, ирландци, руснаци и какво ли още не, които са приели исляма и са станали по-големи ислямисти и от Осамата.

44

Анонимен

преди 6 години

'...'скоро ще се вее байракът пак до Виена.'' Ми...хубаво, ама тиябва да ти се припомни една ''малка'' подробност - идва следващият Ян Собиески и ви ''засажда'' байрачето на едно местенце, дето слънце не огрява...

43

Некъф

преди 6 години

Първо викал "алахакбар" преди да се гръмне и търсиха трима съучастници и изведнъж се оказа, че не е даже и мюсюлманин. Да бе как вярваме на властта и големите медии.

42

Адам Смит

преди 6 години

Проблема, е че интернет достъпът е много евтин и цялата панелна пасмина е в него.100 лева на месец и се оправят нещата.

41

Анонимен

преди 6 години

Социалните мрежи бяха създадени да подпомагат цветните революции и арабската пролет и да разпространяват либералните ценности. Обаче както винаги се установи че тоягата има два края. Путин избра Тръмп за президент на Щатите с 100,000 долара изразходени в социалните мрежи. Чак тогава се повдигна въпроса за фалшивите новини в тях. Сякаш някога е имало истински новини в фейсбука.

40

Циник

преди 6 години

До Анонимен 68Баща ми е копанар от Видинско, но майка е българка.

39

Циник

преди 6 години

А другата ми половина е от калайджиите (майка ми)

38

Българин от Германия

преди 6 години

За мен "отровен светоглед" има Меркел, а не Орбан - спечелил убедително мнозинство на изборите в неделя, и носещ отгоеорност за съхранението на унгарската нация. Меркел работи усърдно за унищожението на германската нация.

37

Анонимен

преди 6 години

От56Извинявай, ама така като гледам тебе те ритат здраво, не им се връзвай. Като се поддаваш на провокациите ти ставаш за смях. Айде лека!

36

Анонимен

преди 6 години

Тая статия е лъжа. Стига сте писали глупости

35

до Елка Василева

преди 6 години

Не осъзнавате ли, че като определяте "отровния светоглед" на нзционално отговорни политици, Вие самата насаждате омраза ? Поздрави от един симпатизант на AfD !

34

Анонимен

преди 6 години

***, полудя ли бе? Сам си пишеш сам си отговаряш. Утре да не прочетем и за тебе, че в Германия психично нестабилен гей яхнал вана и сгазил няколко нищо неподозиращи Ханса.

33

Osman

преди 6 години

Поредното доказателство, че Европа като цяло е антимюсюлманска и антиислямска. Каквото стане все мюсюлманите са обвинявани в агресия. Затова Ердо добре прави, че ги действа и скоро ще се вее байракът пак до Виена. То се е видяло, че тези само от бой разбират.

32

Циник до Анала

преди 6 години

Ти Турция за държава ли я имаш бе?Там и прасе няма да пратя...ебaти и кочинaтa

31

Циник до 42

преди 6 години

Оххх как си сЪ ядосал....клон тъn!Да ти еba майката тъnaЯвно ти харесва!Може да те пуснем с нея да погледаш!

30

Циник до 39

преди 6 години

То при вас турците е традиция!Не се оплаквай!:-)

29

Анонимен

преди 6 години

''Православен християнин съм, но не всички мюсюлмани са ***.''. То и далеч не всички членове на Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei ca били *** - едни отърват евреи от съпартийците си ( Шиндлер, Вилхелм Хозенфелд и др.), други - китайци от японците (Йон/Джон Рабе), което обаче не спестява забраната на партията след ВСВ!!! Ислямът се родее с нацизма и трябва да има ''сродна'' съдба!

28

Циник до 36

преди 6 години

И с теб ли постъпиха долно. Мен много ме боля първия път. Ще свикнеш и после ще си го търсиш редовно като наследство.

27

Юнал Джемилов

преди 6 години

До ЦиникоебателАби, циничанцито те първа ша конвертира когато Хамза го хвани