46

Анонимен

преди 6 години

Оправия няма са казали прадядовците ни. Който се спаси спаси, който като не му стиска ще търпи. И така си замина 1.3 Мио население, да го тъпчат другаде.

45

Анонимен

преди 6 години

Да му се връща.За човек няма по голямо наказание от това да оре, което е посял на чужд гроб .

44

иван гешев

преди 6 години

Е,сега ако бяхме ратифицирали ИКтоэи"насилник"на жени и деца щеше да екрасавец със благ характер който щешена ръце да носи болнатс си жена доболницата но,эа радост можем все ощеда поправим грешкатс си като я.....ратифицираме

43

месара

преди 6 години

кога па я основаха и регистрираха тая *** организация, та чак вече имат и тайни места ?! битата що не отишла в полицията, или джендърите са и вдъхнали по адекватна реакция и сигурност? а иначе, страховития "мъж" директно в затвора за една петилетка - поне!

42

Анонимен

преди 6 години

Закривай кралство Булгарпрадеш! Според мен трябва да го продадем на китайците.

41

Анонимен

преди 6 години

Насилникът трябва да бъде осъден, по бързата процедура и въдворен за изтърпяване на наказанието.Колко ли още пребити ,болни жени има,за които не знаем?

40

42

преди 6 години

а тя даже и сега не можела да реши.Какво още трябва да стане?!!!!да ви пишат по новините в минало време?!!

39

Анонимен

преди 6 години

не мога да разбера как търпиш да те тормозят 13 години.Щото тоя я е шамаросвал още в началото на връзката.Не мисля,че са си живели мирно и щастливо години наред и изведнъж той става чудовище и олеле майко кво стана. За мен това са психично увредени жени,които са израстнали в подобна семейна среда, с ниска самооценка.И по някакъв начин приемат за нормална агресията на партньора си, като смятат че причината е в тях самите,защото не правят нещата както трябва.После като се осъзнаят е твърде късно

38

Анонимен

преди 6 години

"Ако той наруши съдебната забрана, има реален риск да бъде арестуван. "Риск ? Та това животно е опасна ! Този, или сериозни ментални проблеми, или просто е лишен от човечност.

37

Анонимен

преди 6 години

Да му ампутират тестисите без упойка, като на прасе. Това заслужава дегенератът комунист!

36

Пустиняк

преди 6 години

Ако бяха от малцинствата, *** щяха да се скъсат от гаври коментари. Обаче сега са се уплашили да не е това акция в подкрепа на ИК. Спокойно бре, ***! Няма да се приеме конвенцията, в чест на великата ви простащина. Ще ви грабят, ще ви тъпчат, но по ваша воля, ще можете да биете и псувате по-слабите още колкото си щете. После да не се чудите що сте на дъното! Горката жена!

35

данъкоплатец

преди 6 години

До къде ни докара Крадецът от Драга-левци, Боже и айдушката му чета! Хората обедняха, оскотяха и озверяха!Анатема,ай дуци ! До девето! Бял ден да не видите! В Ада да се пържите!

34

ПАК ЛИ ИК

преди 6 години

Прочетете статията на адвокат Владимир Шейтанов който показва юредически точка по точка защо нетрябва да се приема ИК и многото противоречия с конституцята на БЪЛГАРИЯ. ДЖЕНДЪРИТЕ ДА МЛЪКНАТ. ИЗМИСЛЕНА ЖЕСТОКА И ПРОСТАШКА СТАТИЯ!

33

Гробокопач

преди 6 години

Добре разказана история в подкрепа на "Истамбулската конвенция".

32

Анонимен

преди 6 години

Този противник на ИК и защитник на домашното насилие 100% е някой член на християнска секта забраняваща медицинските процедури.

31

Анонимен

преди 6 години

Не ,и на фондации не вярват и там е една мъгла,много пари потъват незнайно къде.

30

Анонимен

преди 6 години

Президент, патриарх и патриоти питат:Къде е проблемът?

29

поредната

преди 6 години

платена и измислена статия за промиване на мозъци която казва:Виждате ли колко сме насилвани,тормозени и трябва задължително да приемем ИК. Да приемем *** идеологията! ТАМЪН БЯХА МЛЪКНАЛИ ПАК СЕ РАЗЛАЯХА ДЖЕНДЪРИТЕ!ДЖЕНДЪСКИЯ КУЧКАРНИК НЯМА ДА МЛЪКНЕ!*** И УПОРИТИ!НЕ РАЗБИРАТ КАКВО ЗАНЧИ НЕ!

28

Анонимен

преди 6 години

на фондации хората вярват повече отколкото на полицията,там явно има лично отношение и загриженост за човека,а в полицията сигурно само се попълват документи с които се отчита дейност

27

Ванката

преди 6 години

"*** алтернативи"!!! - т.е. ако се беше омъжила за жена, нямаше да си има такива проблеми.