168

Анонимен

преди 6 години

До Хх - Тук само *** ли пишат ?***, сър!

167

Хх

преди 6 години

Тук само *** ли пишат ?

166

Анонимен

преди 6 години

Краварите ще се пробват. Руснаците са разработили система за дезориентация на дронове и крилати ракети. Много им се иска на западняците да видят как действа, но това може да им струва скъпо.

165

Анонимен

преди 6 години

Ако е вярно, че руснаците са дали изявление, че ще свалят всяка ракета насочена към Сирия и ще стрелят срещу установките от които се изстрелват ракетите, то май вариантите доста намаляват, кой ще си рискува самолетоносач, ще използват някоя подводница да гръмне и да се потапя незабавно.

164

Емигрант

преди 6 години

Вижда се,че петоколонниците,путляри са предозирали с тройной и най вече един от тях е изпаднал в делириум и мисълта и главата му се въртят около задните части на майка му и това което излиза от тях!Ето това сте рузките ибрици,същите надменници и наглеци като КГБ началниците си!Това,че сте яздили и съсипали половината човечество ви кара да си мислите,че това може да трае вечно?!Но ако е ставало,то е защото чичко САМ си е затварял очите,а даже в случая с Хитлер ви е тъпкал гушите със средства!

163

елка василева

преди 6 години

САЩ имат много варианти за военен удар в Сирия! нали аз съм съветник

162

Баба

преди 6 години

До Flat EarthВсичко е така !Ужасът на войната е неописуем !Дано се окажеш прав за "театъра" !

161

Анонимен

преди 6 години

До Flat EarthТи не се обеснявай много ,ами ни покажи снимка от ръба на плоската земя.

160

До 180

преди 6 години

Русия с 50 годишната си военна техника не е в състояние да преценява каквото и да било.

159

САЩ, къде сте?

преди 6 години

Хлор се използва и в българските училища.

158

Анонимен

преди 6 години

САЩ има толкова варианти, колкото Русия прецени да позволи.

157

Лицемерието на САЩ

преди 6 години

За година в САЩ загинаха при престрелки в училище много повече деца, отколкото в Сирия. САЩ се бори не за народа си и неговата сигурност, а за интересите на еврейското лоби. Да ударят оръжейното си лоби вместо Законното правителство в Сирия.

156

Flat Earth

преди 6 години

Тук всички говорят за война все едно ще играят видео игра!!! Вие въобще съзнавате ли какво е истинска война, няма да има нито ток, нито интернет,нито ракийка,салатка..само СМЪРТ!! Ние сме на кръстопътя на двйствията вие *** си правите-едните удряй Вова, другите удряй Дончо... Аз предполагам че това е поредният театър и от двете велики сили, а целта им както винаги е някаква в техен интерес..защото както се казва Целият свят е детска площадка..театър,огромна сцена и те са главните герои...

155

Ели

преди 6 години

Айде красавци, стига с тази политика: Поздрав с "Hey Jude",и да посрещнем утрото :)Нищо, че сме в НАТО :)

154

До: Оги

преди 6 години

Ще ми е интересно да се срещна с Вас!А иначе знаем концепцията на Колин П. за "нула жертви".Та в този смисъл сте прав.Американците не обичат ковчези.Още ме е яд за Ленън, "уор ис оувъ..." - песничката.Ели :)

153

Анонимен

преди 6 години

Кукк и Рейган скоро , ще ошляпат химическотоо подобие на човек в Сирия. Вече плават към него.

152

до 166

преди 6 години

много вярно написано

151

До:Их там нет

преди 6 години

Не е точно така. Българинът си дава сметка, че изкуствено ни вкараха в редиците на НАТО.Повярвайте ми: една ракета няма да се изстреля към Русия.Бай дъ уей, ми ние нямаме ракети бре.Благодарение на "леля Куневица - Пръмова".За добро - зло народът ни е мъдър, има една особена връзка между БГ, Русия, Гърция, Сърбия. И тя е душата. Оставете някакви конфликти в миналото.Като душевност сме много близки, как да се изразя "ЖИВИ НАРОДИ" емоционални и трагични, изстрадали.Това Западът не го разбира

150

Ердоган

преди 6 години

Без пехота нищо не става Ако янките ударят , резултатите ще са нищожни.Искайте да пусна аскера и работата е уредена .

149

Анонимен

преди 6 години

Слава на великия сирийски народ и на президента Асад, те устояха на ужасна агресия от западните служби и терористите от ИДИЛ и фронта Ал-Нусра!Никоя друга държава не е била толкова дълго и интензивно атакувана от изверги-главорези, дори Либия!Добре че са руснаците в Сирия, те си знаят работата!