94

Анонимен

преди 6 години

Явно са решили в крайна сметка да им дадат противоотрова.

93

sd

преди 6 години

Банките в България спряха да купуват рубли. В момента банките в България не купуват рубли заради срива на валутата днес, съобщиха от Tavex

92

Анонимен

преди 6 години

Много са лоши тия англичани. Крият я тая Юлия и не дават шанс на тов Путин да си довърши започнатата работа по семейство Скрипал. Господа англичани така не може да се работи, пречите на работата на тов. Путин.

91

Анонимен

преди 6 години

До Баба103 Западът"загива" от 50 години,пък гледам,все там си стои.Всички искат да живеят в развитите страни на запад от нас и руснаците напират,да живеят там.

90

Баба

преди 6 години

Имало едно време едно Велико кралство .Кралицата остаряла и оглупяла .Започнала да управлява нейната стара и изкуфяла прислужница ,Тери . Кралството загинало .

89

Анонимен

преди 6 години

Юлия отказа среща с руските власти,какво повече искат от нея?

88

Слава на Путин

преди 6 години

Той е най-добрият изтребител на инакомислещи. Той е най могъщият помешчик - управител на руската ***. Той е най-добрият промивач на бедни руски мозъци. Той няма конкуренция - всички са унишожени

87

Говорит Масква

преди 6 години

Пълен цирк...Нали нямаше лекарство, нали бяха "отровени" и нямаше да как да ги спасят? Въпреки, че провокациите , рано или късно истината излиза на яве!КГБ действа със и без Путин.Всички шпиони ще загинат или с полоний или с новичок.Спортистите пък взимат мелдоний - ще ги видим, т.е. няма да ги видим след десетина години.

86

8===о

преди 6 години

путин-феновете строят нестабилни кули от предположения,въображения и безсмислици.Бих им препоръчал да се запознаят с някои основи на научната философия и по-специално с Бръсначът на Окам,Чайникът на Ръсел, що е то фласифицируемост и какво е валидна научна теория.Твърде обширните предположения и напасването на теориите в движение всъщност ги прави по-малко вероятно верни.Опитвайте се да мислите критично.Не се поддавайте на емоции.Опирайте се само на проверима информация.

85

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се, тея дни ще видим дали руснаците могат само да се ежат или им стиска да се бият. Ще видим и как ще ги проверят и как ще реагират на техните действия. Мисля, предстоят интересни времена ;)

84

Морски

преди 6 години

Както обикновено долния план на Англия се провали.Слава на Русия!!!

83

Какви реакции

преди 6 години

Тоя Лаврата какво се гърчи. И от самолет е ясно , че кагебето е отровило Скрипал.

82

ни са знай

преди 6 години

Ослепителни проблясъци на "истината" ,явно отражение от полираните мозъци на няколко известни на всички с оросои ди.......Да си лекуват главите, а не петите...........

81

Анонимен

преди 6 години

наистина информационното затъмнение поражда такива опасения,аз също смятам,че е възможно да не е по нейна воля това криене ,по-скоро е заради опасения от разкриване на истината,имам съмнения че тези двамата ще ги изчезнат и повече никой няма да ги види,ако всичко беше наред щяха да ги дават по всички медии за да потвърдят версията си,ама явно истината не е в интерес на британците и ще ги покрият може би и завинаги

80

брекзит

преди 6 години

Пълен цирк...Нали нямаше лекарство, нали бяха "отровени" и нямаше да как да ги спасят? Въпреки, че провокациите срещу Русия не спират, рано или късно истината излиза на яве!

79

8===о

преди 6 години

Ама как изведнъж се загрижиха.А преди да ги ударят през пръстетата издигаха лозунги - "това заслужават предателите"

78

ъхъм

преди 6 години

дайте доказателства че нямаше зилени чувечита на заплата в кремъл при изборите в крим. де ги?

77

нато

преди 6 години

Руската гражданка Юлия Скрипал се държи против волята си във Великобритания

76

Анонимен

преди 6 години

Твърденията на държава, задминаваща по убийства най-голямата "демокрация" нямат никаква стойност.

75

ognyanz

преди 6 години

Както се и предвиждаше, британците ще крият Скрипал и дъщеря му уж от руснаците, "за да и спасят живота",а всъщност от медиите. Току виж казали нещо, което не си пасва с британската версия за отравянето.