49

Анонимен

преди 6 години

А с издирването докъде стигнаха?

48

Анонимен

преди 6 години

Някой пак си е измислил произволни цифри...за да надъхва тълпата.1000лв на затворник, на месец е абсурдно.

47

До 44

преди 6 години

До тролска кухняТИ да не си някой бакшиш...или атакист от фитнеса...защото логиката ти е точно такава.Сигурно мислиш, че си избълвал големите умнотии.

46

към 45

преди 6 години

Корекция - 1000 лв. за затворник

45

Е, няма такава

преди 6 години

държаваС такава явна деградация в заплащането сме " уникални". - 100 лв. за затворник , 800 лв. за надзирател , 510 лв. за работещ , 200 лв. за. пенсионер.Как да не се нареди човек на Терминал 2 ?

44

тролска кухня

преди 6 години

Я да сметнем колко паразита храните - 1 премиер, 1 полицай, 1 надзирател, 1 затворник, 1 банкер, 1 ром, 1 евреин, 1 бежанец, 1 данъчен служител и 1 ***. Средно по 10 паразита по 1000 лева - 10 000 лева на месец. Ето защо заплатите ви са 10 пъти по-ниски от европейските.

43

Анонимен

преди 6 години

Библиотека, фитнес, организират им се спортни състезания...хранят ги, държат ги на топло... а бабите и дядовците с по 40 години стаж да *** от студ, глад и болести! Похвално! Значи, за *** убил някого 1 000 лева, за баба ми 250!

42

Бай Иван

преди 6 години

А колко да вземат тези неграмотници ,които вкарват нелегално всичко ,което е възможно да се намери на пазара,та един лекар взема 800 ;) !!!

41

Антиседераст

преди 6 години

Какво! 1000 лева на месец за от репка убил пенсионер за да му вземе мизерната пенсия ! Само парче хляб и вода на ден се полага на такава мър ша.

40

пп

преди 6 години

И с какво ги хранят по затворите? У нас, тричленно семейство, жена ми готви и купуваме храна за около 450-500 лв. месечно, 2 пъти на ресторант още 100 лв., токът през зимата ни е 250 лв., вода 40 лв., лекарства - доста под 50 лв., почистващи препарати и тоалетна хартия - пак под 50. За трима души - няма 1000 лв. Или затворниците всеки ден са на ресторант?

39

СЕРИОЗНО

преди 6 години

В Кюстендил търсят сезонни работници за бране на череши .Защо не пратят затворници и надзиратели с пушки - надницата е 40 лева - ще делят на две .Така и вълкът сит и агнето цяло .

38

Анонимен

преди 6 години

Смъртна присъда.

37

Анонимен

преди 6 години

"Преди няколко години гледах предаване по което показваха какво представляват вишките в затвора, за 50 години не им е правен никакъв ремонт."Чутурниците вместо да лежат, да бъдат организирани, сами да си ремонтират затворите! Който не работи - никакво предсрочно освобождаване. Вместо това те посещават някакви йога курсове, пък магистратите ги пускат предсрочно...

36

Смешник

преди 6 години

Няма как 1к на месец да излзиа издръжката на затворник или факе невс или някой краде пак държавни пари.

35

Соня

преди 6 години

Баща ми беше надзирател в Пазарджишкия затвор 15 години. Пенсионира се на 41 и не иска да си спомня за мизерията там. Преди няколко години гледах предаване по което показваха какво представляват вишките в затвора, за 50 години не им е правен никакъв ремонт. Голяма мизерия. И поне като ще плащат хората 1000 лв за един престъпник, нека да е престъпник, а не кокошкар

34

Крас

преди 6 години

Да работят задължително.Ама нещо уморително. Вечер няма да имат нужда от пазачи.Нима държавата не може да организира да си изработват разходите. Ама нали трябва да има плачещи охранители.Ех управници ,управници бай ***.

33

28,

преди 6 години

"А децата ни 40лв. детски на месец!Явно затворниците ще допринесат повече за държавата?!"Чии деца, обаче?Моите не са получили нито лев откакто са се родили. Затова, че нямаме ден с баща им без трудов стаж и осигуровки, с по две магистратури. Ето, голямото вече отива да учи в чужбина, няма и да получи стотинка. Поне да ги изнеса в нормален свят, в който получаваш, ако си полезен, а не просто защото си нямащ поради мързела си ***.

32

Анонимен

преди 6 години

в България един работещ носи поне три паразита на гърба си

31

Европо....?

преди 6 години

Така се получава поради вече изкривената практика на съда в Страсбург - служител не може да осъди държавата за мизерното заплащане,което получава срещу труда си, но затворникът я съди затова, че крушката му била 35 вата и че дограмата на килията му била дървена. Въобще Европа от години налага двойни стандарти и несправедливи норми и решения, които ощетяват нормалните работещи хора,като облагодетелства нарушителите, престъпниците, джендърите и малцинствата,без да се интересува от полезността им.

30

Анонимен

преди 6 години

А бе. .. то с това дъждовно време едва ли са само 800 лв.. :D