8

Анонимен

преди 6 години

Свирене на музикален инструмент или радио устройство, магнетофон или телевизия с висока сила на звука, шумни танци и всякакви други шумни събития у дома или други частни места, дискусии по висок тон.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - И "У ДОМА". А тук Бай *** си въобразил, че щом е зад вратата на апартамента му може денонощно да побърква всички околни. А полицията - еххххххх - да почакаме да им вдигнат още заплатите ли ?????????????????????

7

Анонимен

преди 6 години

Това не е нищо ново,те така си спят винаги следобеда от край време,заради горещините.Спомням си като дете,че и в България беше така от 14 до 16 часа.

6

Мен

преди 6 години

До АнонименНе пич, никой не мрази България. Просто черноморието ни е завзето от мутри, които вместо да правят туристически бизнес превърнаха морето в клоака и изнудват туристите с всякакви измишлиотини.

5

Анонимен

преди 6 години

Нормално, Гърция особено северната част, е място за почивка на хора с деца и възрастни.. Млад човек, който иска да се забавлява няма място там! Партитата са в Испания и разбира се при нас, но българинът нали си мрази България по приумция, та да не е луд да ходи на Черно море...

4

Анонимен

преди 6 години

Не е до шума, а до налагането на елементарен ред и наличието на авторитет в органите- тук народа се е разпищолил, тъне в хаос и плаче за налагане на правила, но няма кой.

3

ха-ха-ха

преди 6 години

снощи бях на таверна. отидохме в 8.30 и бяхме първи, викам си - яко ги е ударило кризата тия! само че от 10 до 10.30 кръчмата се напълни фул. музиката - чорбаджията и двамата му сина - жестока, една стара китара и малко малко акустично бозуки и много големи сърца. свириха на всяка маса по 5-6 парчета. към полунощ си тръгнахме, казаха че работят до два и по-късно ако има клиенти. та изобщо не ги мислете! а.п. пол. управление е на 200м. елате на закинтос да проверите!

2

Иван

преди 6 години

от 15 до 17 30, сиреч нормално работно време в цяла Европа.. без Испанците :) И после се чудим защо тези *** с финансова инжекция колкото 3-пъти годишният бюджет на българия ... още са пред фалит ....

1

София-северъ

преди 6 години

Това е добре! Ще имаме пълноценна и спокойна почивка, а не като на нашето ***...