52

Анонимен

преди 6 години

Има инфаструктора-няма население ! И кво праим с инфраструктората ??

51

АМАН От teroristi

преди 6 години

Вместо да дадат пари за раждане и отглеждане на деца БЪлгарчета/има страшен демографски срив заради НАГЛИ ПРесТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ В СОФИЯ/.Терористите на власт дават още 1 000 000 000 ограбени от народа за ДИГИТАЛНО ТЕрориСТИЧНА ТЕХНИКА на ОПАСНи партиино подставени групировки..

50

АМАН от терористи

преди 6 години

нема КЕЛЕПИРЕЦ от ЗАПЛАТИ,ПЕНСИИ,ПОМОЩИ ЗА Деца и за без доходни ..Келепира е в организирано престъпно управление.Всеки да си знае милиардите за крадене/от подставените на власт с измамни нагласени изборчета..НАд 3 000 000 са в критично без доходно състояние.Терористи на власт ползват нагли престъпници/"частни съдебни изпълнители" и грабят собственоста на гражданите з а жълти стотинки..АМАН от орг. престъпници менкани на власт

49

БАй ГАньо репи папал

преди 6 години

ГОлям КЕЛЕПИР пада от тн"инфраструктурка.."Моста при Видин бе обещан за 125 000 000 ,а народа плати за него над 450 000 000$.Кой ще чисти от снега нагло вредните магистралки градени през Куп за ГРош..

48

Анонимен

преди 6 години

Най-големия ни проблем далеч не е инфраструктурата. Просперитет ще има когато изчезнете ВИЕ!

47

До 49

преди 6 години

До АнонименАа, недей така, колега.Не говори срещу Русия, защото родните патриоти ще скочат веднага.Те не искат Ф16, а цял живот да ремонтираме старите мигове и да плащаме луди пари на руснаците.

46

Анонимен

преди 6 години

Интересно каква инфраструктура е изградил Бай Х...и какво "друго" е пробвал преди това, че да казва, че не е проработило.Този вече сам не знае какви глупости говори.Инфраструктурата не е само Европа да ти даде едни пари и да ги дадеш на своите фирми да строят две магистрали.

45

Анонимен

преди 6 години

До ХммСеверозапада вече иска асфалт!Това нищо ли не ти говори?

44

Анонимен

преди 6 години

Просперитет ще има и когато се отървем от руската енергийна зависимост, към която ти ни тласкаш още по-силно бе Борисов.От миналия април до сега сме платили 4 милиарда повече за газ.Това са две ескадрили Ф35.

43

8===о

преди 6 години

Вече се опитва да нагуши фирмите на пеевски на международно ниво.

42

гад

преди 6 години

Всичко пробвахте, и нищо не се получи! Лошото е, че си купувате избори, хора и съвести! Няма и не може да има нормална държава при това мафиотско управление, което надмина БСП, СДС, БКП и всички други партии, взети заедно . Дано някога народа започне да мисли реално и да се осъзнае. Младите - ясно, терминал 2, ами тези които остават тук- възрастни хора, някой мисли ли за тях. Управление- от скандал на скандал, ежедневно. Корупция- обхванала като октопод цялата държава. ПОЗОР!

41

Анонимен

преди 6 години

Кога ще осъзнаете че тиквата е подъл лъжец и пионка. МНОГО СМОТАН НАРОД СМЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

40

Хмм

преди 6 години

На тоя му дай само да се хвали, да лъже и да ***, да се подмазва и асфалт асфалт асфалт и пак асфалт!

39

Анонимен

преди 6 години

Пример:Дунав Мост- 2, рекламен слоуган " Просперитет за Северозапада"!Резултат: Нулев просперитет, това което си беше икономически, това си е и сега! Около 400 000 души работят или се издържат със заплатки от 510- 650 лв. в Северозапада на ЕС! На Запад за 4 часа работа два пъти в седмицата примерно студент, взима чисто по 450 евро/ 900 лв.!За съжаление май такова е положението в цяла България със заплатките средно 600- 750 лв. чисто!Инфраструктурата е далаверата на избраните фирмички!

38

Анонимен

преди 6 години

Ифраструктура без образовани, можещи и знаещи хора, нищо не чини. Друг е въпроса, че ако ги имаше тези хора, щеше да я има тази инфраструктура.

37

Анонимен

преди 6 години

Титан на мисълта! И както той го каза какъвто съм аз и вий сте такива!

36

Анонимен

преди 6 години

Този трябва да го изучават задалжиъелно всички бъдещи психиатри.

35

Анонимен

преди 6 години

Тиквата да обясни защо от както е на власт страната е в дъното на всички класации,Атова което говори е за ***,само асфалт му е в главата и то асфалт който издържа по1-2 години ,няма път който да е открил и след 1-2 години да не пропаднал или да не почнал да се руши, образование , икономика, здравеопазване,истинска борба с корупцията,закони които да важат за всички стандарт на живот,това е просперитет бе тикво, тогава и асфалта ще като хората.

34

Ана Тема

преди 6 години

Де да не бяха толкова алчни и корумпи рани съдиите,с Ушев щеше отдана да сте просперирали,а покрай вас и ние -т.нар."матреала".Ама де този късмет!

33

Анонимен

преди 6 години

Преццедателството на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ е пред пълен провал , и е тръгнал да търси и да обикаля за навъртане на километри ! От 80 % можеш да заблудиш само 10 % !