91

пенко

преди 6 години

Знам ,че един израелски град е почти напълно руски /започва с Р / , но Хизбулла , Иран и Ирак и Сирия биха могли да отвърнат с удар -по следния начин : 100 ракети/ изстреляни една след друга през 10 сек. / към един обект -ще го смажат !!! Няма как да отговори системата :" ПРЪДТ--ПРЪДТ-ПРЪДДТ !?!?

90

Анонимен

преди 6 години

Сега руснаците да върнат на Израел същото количество ракети и ще настане световен мир. Джудже не може да се мери с великите сили.

89

Анонимен

преди 6 години

Ама нали Русия щеше да защитава Сирия? :))))))

88

Небензя

преди 6 години

Твърденията за предполагаема химическа атака в сирийския град Дума са провокация, която може да свърши зле, каза Небензя."Нашите военни в Сирия предоставиха материал, че проби от земята доказват, че няма химикали, няма нито мъртви, нито ранени, няма болници за химическо отравяне", каза той. "Това отново потвърждава, че това е самата провокация, за която непрекъснато предупреждавахме и която беше извършена в точното време, в точното време, за да започне тази процедура. Сега никой дори не чува, че няма химическа атака. За съжаление, това може да свърши много лошо. "

87

Анонимен

преди 6 години

Звучен ритник в сурата на ботоксовото джудже :)

86

Анонимен

преди 6 години

Няма значение кой го е извършил. Едно е важното и то е, че това е колосална гавра с жалка Русия, която обещаваше, че няма пиле да прехвъркне над Сирия. За пореден път беше показано, че никой не му пука за смешната Рассия.

85

Анонимен

преди 6 години

Руски самолети ПАК са облетели Доналд Кук, този път в средиземно море.

84

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

Звездичките по-долу, значат мъж, с качества на женски полов орган

83

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

Ей така ще се сменят! Сега Израел, после Франция, след това САЩ, *** разноглед! Гъзъ му слънчоглед. Българските русофили, ще го лапат без да са го умили!

82

Анонимен

преди 6 години

До Хан КрумИ как са свалени 5 от 8 ракети въздух - земя? Такива ракети не могат да се унищожат поради малкият им размер.Ми така, свалени са - както се свалят ракети.*** поради "малкия размер" н мозъка ти, не можеш да го разбереш.

81

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Хан КрумА Хане,като хан ,трябваше да гледаш на пред , ане назад!Та целта каква е !?!?!?Близка или далечна!Еврете знаят какво правят!Те няма да изпуснат да предупредят големите!Щото може и над Израел да стане забранена зона за летене!Твърде са малки и зависими .Може да не са като кюрдите , но може да сполетят и тяхната съдба!За това правят такива превантивни игри!За да може с чест да излязат от положението сега!А иначе, всички са в играта.!

80

Хан Крум

преди 6 години

Израилтяните отново натриха носа на рашките, иранците и сирийците и доказаха, че могат да бомбардират безнаказано всички позиции на изброените по горе лапундери. Бомбардират даже през прехвалените С-400 дето били без аналог ама само когата земята е плоска и без извивки. И как са свалени 5 от 8 ракети въздух - земя? Такива ракети не могат да се унищожат поради малкият им размер. Рашките пак се опитаха да прикрият некадърноста си и несъвършенствата на ПВО тата си.

79

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До пехотинец-корекцияХА ХА ХА Знаеш ,ли кавото и да се каже , все е истина!Защото едните са причината , другите са средствата , третите са посредниците , четвъртите са изпълнителите!!!

78

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До пехотинецКолко правилно си избрал името си ,или са ти го дали.Аможе би имаш много имена!!!Знаещ ли коя е най-голямата причина за тези кръвопролития!?!?!?!?!Ами Китай!!Защото всички искат да произвеждат евтини стоки !И за това им трябвата евтини работници и суровини!А тази война ще направи точно това , и то едновременно!Надявам се на ниво ,за да видиш как става това !

77

СатаНАТО

преди 6 години

Сирийската агенция САНА твърди, че са стреляли от ливанското въздушно пространство, за да не каже, че в сирийското такова всеки влиза и бомби колкото си иска. Разбира се, всички са хитри и се крият зад "кривизна земли", където е сляпата зона на С-400.

76

kozel

преди 6 години

До glasnevinМоже би още не знаете, но националният празник на България отдавна не е 9 септември. Да не сте бил в кома последните 28 години?

75

СатаНАТО

преди 6 години

До АнонименВ случая са били изстреляни противоракети с малък обхват и ниска цена от стари системи. И въпреки това успеваемостта е 5 от 8---------------Продължавате да живеете в своя измислен свят. Срещу ракети въздух-земя не се изстрелват никакви противоракети. Толкова са малки, че няма какво да ги прихване. Обадете се в централата да ви измислят някаква друга легенда.

74

пехотинец-корекция

преди 6 години

САЩ,ИЗРАЕЛ И АНГЛИЯ са отговорни за нечуваният по своята жестокост геноцид над Сирийския народ. Кървавите им управници завинаги ще останат в историята с безчовечното животинско изтребление на жени, деца и беззащитно цивилно население в обгазените Сирийски градове. Пол Пот изглежда вече като нормален в сравнение с варварщината на юдео-англосаксонската клика. Светът ще запомни това завинаги.

73

Анонимен

преди 6 години

Противоракетната отбрана е проработила доста добре, от 8 са успели да прихванат 5 ракети.

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Браво на Израел ! Какво правят Ирански сили на летище в Сирия при гражданска война ? Мерси отговор не искам. Мачкайте приматитее братя."А какво правят фащ в половината свят с техните войски? Прос-т селянин си ей...