27

наблюдател

преди 6 години

Издирвани български затворници пък станали кенийци, танзанийци и южноафриканци.

26

Анонимен

преди 6 години

Каквото сееш това ще жънеш---В България ще останат само руснаци и турци!!! а българи ще заместват ромите за черна работа и ровене в ***!!! Да ви е честито

25

LuiGu

преди 6 години

Tova ne e novost. Dvijenie na hora, stoki, tovari, idei, capitali, pravila vinagi e imalo i ste ima vinagi...

24

85770

преди 6 години

Мароканците и алжирците са много агресивни, движат се на групи от по Пет и повече "камили" и носят задължитено хладно оръжие. Тактиката им е следната - нападат внезапно и ограбват жертвата си заплашвайки я с ножове, при съпротивление не се замислят и вкарват в действие ножовете.Мароканци и алжирци не се "кооперират", меко казано не се понасят. От тях по-опасните са мароканците.Който живее в южните части на Италия, Франция и Испания го знае.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Албанците СА европейци,при това много старо племе,не знам дали са илири или неславяанизирани и неромеизирани траки,но са си тукашно племе!"Албанците са арнаути и се появяват през Средвековието на Балканите,били са християни,но част от тях стават и мохамедани.Те са дали геройски отпор на османците и победа за освобождението на Балканите от османското иго.А в самата Албания има и говорящи на български диалект малцинство.

22

Анонимен

преди 6 години

Всички терористи в ЕС са мароканци. Толкова за акъла на джендърите .

21

18976

преди 6 години

Абе, индийците, както и да е, не са агресивни и не участват в терористични организации, за разлика от пакитата.Дори турците и кюрдите се интегрират по-бързо за разлика от камиларите от Бл.Изток.Що се касае до Бг. - по-добре руснаци, украинци и белоруси отколкото ту---зе---мци от Азия и Бл.Изток!

20

дон базилио

преди 6 години

До ЦиникТомас Барнет

19

гошо

преди 6 години

До Анонимен 19 и 23 мата му фенаТемата на сататията е кой е получил гражданство през 2016. Бежанците, независимо какви, не получават гражданство, евентуално получават някакъв статус, след доста годинки може и при определени обстоятелства да получат и гражданство, но реално това няма да се случи минимум 5 години след идването им. Така, че коментара ти къде била войната и на кого дали гражданство е неадекватен, удар в празното пространство, колчо слепеца strikes back

18

Анонимен

преди 6 години

Еврабия

17

Анонимен

преди 6 години

До Йово ааа не така човече,ние имаме шведи хахаха

16

Йово

преди 6 години

На нас за какво са ни индийци, пакистанци и мароканци та ние си ги имаме в изобилие. Идете в кв. Филиповци, Факултети и др. подобни и ще се нагледате на такива.

15

Анонимен

преди 6 години

Албанците СА европейци,при това много старо племе,не знам дали са илири или неславяанизирани и неромеизирани траки,но са си тукашно племе!

14

После що сме смешни?

преди 6 години

Еми как няма да сме смешни , като чета коментарите . Те са писани от 7 годишни дечурлиги .Стегнете се малко бе!Смях в залата .....

13

Анонимен

преди 6 години

Абе как войната беше в Ирак и Сирия,а бежанците са от Мароко?Това е доказателство,че ЕС е приемал предимно икономически емигранти,а не бежанци от война.Обаче европейския данъкоплатец ще плаща.

12

Циник до едиота

преди 6 години

Сложил минус на предния ми коментар..Първо - Lapsus Linguae ( латински ) означава "Грешка на езика"Второ - книгата на Thomas P.M.BARNETT се продава в амазон - мисля за 12?Но е на английски - не е за неграмотници, които и българският не са научили още!

11

Анонимен

преди 6 години

18 год.живея в Испания и може да се каже че познавам мароканците....кофти племе са...

10

Анонимен

преди 6 години

най добре и бързо нашите индийци да ги пратим в индия и оттам в англия

9

Циник

преди 6 години

Лапсус лингва - чета наследника на Реймънд Чандлър Робърт ПаркърИмах предвид - THOMAS P.M.BARNET

8

абе чудно ми е

преди 6 години

Хората които обичат Европа , намират начини и идват в Европа , а хората които обичат Русия дори не търсят начини да отидат в Русия ! Абе заминавайте бе , да е..... майка ви в миризливите п....... !