31

Анонимен

преди 6 години

От Кремлин така им нареждат

30

ч

преди 6 години

Ченге Чуков Чети !

29

Аспарух

преди 6 години

На западните НАГЛЕЦИ,им трябва да си намерят повод за да се конфронтират с Русия.Истината за тях(и хилядите човешки жертви) е без значение!.Това са едни болни мозъци,които си мислят,че могат да останат живи след ядрената война....Путим им го каза(какво е Света без Русия),ама злото въте в тях,не им пзволява да вземат мирно решение.

28

има диверсии

преди 6 години

след масовите убииства проведени с показни нагли диверсии срещу Либия,Сирия,Йемен и Украйна с е оказа че няма организирани терористични групи..Има нагло диверсионни спец служби организаторки и реализаторки на преврати кървави погроми и масови убииства..Експерти чакаха след бомбандировки над Триполи откат срещу нападателитеза д а отровят милиони в киев с зомби пиво и да няма откат срамота

27

срочно

преди 6 години

на снимките тежко облъчени униформени подават че освен зомби техника и течности с а ползвали в случая и наносхеми в телата на поне 11 човека за показен кървав широко рекламиран акт целящ оправдаване на нови по жестоко вредни съоръжения в лични документи,,да се провери коя спец служба стои зад този атентат

26

Ползват и Туитър

преди 6 години

У нас пили безалкохолни тип"Джихад " бяха обсебвани през ДИГИТАЛНО ТЕРОРИСТИЧНА ТЕХНИКА Зрели мъже въоръжени крещяха по улиците че ще режат глави ще има кланета..при влизане в обсег на камери със СПИН Активатори и обемно обсебващи холограми вградени в камерите.За декодиране на милиони ползват и електромери с хологрмаини скенери нарочно инсталирани/вижте в Сирия и Украйна какви са

25

Ползват фейсбук

преди 6 години

Сирия до 2010 година бе една от най спокойните страни в света. За да обсебят милиони диверсантите са провели редица отлично документирани специални диверсионни мероприятия з а подготовка на масови убииства.Едно от тях е въвеждане на тежко терористични съоръжения влични документи и сваляне на биометрични суер строго секретни данни за всеки по отделно.това позволява следене обсебване и биороботизиране на милиони едновременно .ползвали са и спец подсладители и по твръди наркотици за масови убиист

24

Анонимен

преди 6 години

Стига сте и яли кокалите на Меркел!В какво точно я обвинявате?

23

Анонимен

преди 6 години

"Ако това беше химическо оръжие може ли да ми обясните тези хора без ръкавици и маски как не са засегнати, коментира Чуков.===Чуков някакъв експерт по химическо оръжие ли е? Аз си мисля, че е филолог. И към кого е адресиран въпросът по-точно? Изобщо, истерия след истерия на хоризонта. Уморително е човек да чете тези простотии.

22

Анонимен

преди 6 години

Смърт на масоните

21

ГАДОРЯН

преди 6 години

А към 2050 цяла армия, много по огромна и мощна от Ислямска държава. Гарантирано от ЕС.

20

сашко

преди 6 години

как го разбрахте бе че се прегрупират хамсиики или платено ви е да го кажете ...

19

Понс

преди 6 години

Някой прави ли му впечатление, че "троленето" по новинарските сайтове започна активно, след като червендалестите изтърваха властта в близкото минало ?!?

18

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам, че има още хора, които си мислят, че от политиците зависи нещо!Те са просто поставени лица, които изпълняват заповедите поставени отгоре!

17

Циник

преди 6 години

В едно от последните интервюта преди смъртта му - Кол даде да се разбере, че горчиво съжалява за подкрепата си за Меркел!

16

Патриот

преди 6 години

Червеният ръси мозък...

15

Циник до PD

преди 6 години

Въпрос на дефиниция - приятелю!Меркел я наблюдавах от години - толкова дълбоко се беше мушнала в задните части на Хелмут Кол - че лицето и се мяркаше между сливиците!

14

Руските опорни точки

преди 6 години

Ченгето Чуков винаги все едно и също! Това е!

13

PD

преди 6 години

Меркел не е ханъма, а елит. Елита, има нужда от слугинаж. И когато народа не ще, елита си внася нов народ. Това е ментала на западния елит. Всичко се купува и продава. Пазарно мислене му се вика. И реакцията на народа е сметната. Ако се вкарат в дълбок национализъм, тип шовинизъм, ще ядат бой и пак ще се наложи да служат.Няма нищо ново под слънцето. Всичко е добре забравено старо.

12

Циник

преди 6 години

Искам само да добавя - Мурксул издигна до нови висоти , крилатата мисъл на гаулайтър Йозеф Гюбелс :"Една лъжа - повторена 1000 пъти - се превръща в истина!"Тя го изпревари на светлинни години!