10

Анонимен

преди 6 години

Защо ли си мисля, че мотористите си разчистват пътя за поредната гонка?!

9

Анонимен

преди 6 години

Браво! Това може да го направи всеки един водач на МПС,но уви. ....повечето бързат и дори не спират но пешеходна пътека.

8

Анонимен

преди 6 години

Мдаа, от броя на коментарите се вижда, че добрите новини не продават, разбирай - не генерират кликове.Затова сме и заринати от всичкия тоя смърдящ новинарски поток.

7

Жо

преди 6 години

До 4 "До Евроатлантик"ПРОСТИЧКИ СТЕ и не можете да схванеете иронията в това, което е написал пост 1- Евроатлантик. Той е от вашите, антиевропейците, но вие му нацвъкахте минуси. Ха-ха-ха!

6

Анонимен

преди 6 години

Тези ли са вълците на Путин? :D

5

Анонимен

преди 6 години

Единствените приятели на мотористите , проглушаващи ни денонощно , са пенсионерите, заради лошия си слух трясъците не им пречат, отделно с 4 часа сън са като нови.

4

Анонимен

преди 6 години

Нормално поведение и със сигурност не е изключение,просто нашите пишман новинари не обичат хубавите неща защото им развалят емисиите "новини"обаче по празник вземат да се поотпуснат и споменат нещо което пак някой друг заснел а не новинар разбира се!!До до Евроатлантик,Евроатлантик не е никакъв евроатлантик а според писанията му е БОЛЕН СОЦМОЗЪК,явно много хора не разбират "езоповския"му език!

3

До Евроатлантик

преди 6 години

Винаги съм знаел че евроатлантиците сте болни мозъци и че вашите ценности са проказа за нормалното общество! Днешните събития по цял свят и у нас затвърдиха правотата на разсъжденията ми!Гордея се с достойните мотористи! С родители и възрастни хора трябва да се отнасяме с уважение и почит!

2

Анонимен

преди 6 години

Видеото не е на разположение.ndndndndddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

1

браво

преди 6 години

Видеото го гледах ,и съм възхитен от тези истински мъже !!