200

Анонимен

преди 6 години

че кой друг

199

Анонимен

преди 6 години

Да не си повярвал съюзник на руснаците.

198

Анонимен

преди 6 години

Прехваленото руско ПВО. Колкото в Египет, Ирак и Косово свърши работа толкова и в Сирия.

197

Еми

преди 6 години

Скоро няма да има вече америка,много скоро.

196

Анонимен

преди 6 години

Навремето Садам казал на руснаците: Абе вие хубаво ни дадохте ракети "земя въздух", ама барем дайте малко и ракети и "земя самолет". Ах-ах-ах

195

Анонимен

преди 6 години

На *** безанологовите цъ 400 пак брадясаха нещо. Новите цъ 500 ще представляват няколко руснака с бинокли които ще се въртят в кръг и ще гледат в небето за ракети.Та ако видят падаща ракета набързо ще приберат надуваемите макети за да могат после да обяснават, че на това място просто не е имало руско пво. Разбира се за релкамата на новите цъ 500 *** ще пусне поредното анимационно филмче, или клип от игра на плейстейшън.

194

Анонимен

преди 6 години

Е значи руските С 400 за нищо не струват освен за музей..ха.ха.ха

193

Анонимен

преди 6 години

5 свалени, 3 не са.С-400 няма на това летище и около.Преди месец в Източна Гута са заловени военни съветници от САЩ и Франция.Един офицер от САЩ, разузнавателно звено на Британия.Великобритания се обръща към краля на Оман за съдействие със Русия.Путин отказва с мотива че пленниците са при Асад.Казва им да се обърнат към него.Следва фентъзито"Скрипал" за отмъщение.

192

Месоядник

преди 6 години

Бах мааму, големи разбирачи в тез коментари бе. Експерти по геополитика, радари, въоръжение и различни доктрини за водене на въздушен бой. Тук всичките сте създатели на АФАР/АЕСА радари, реакткивни двигатели, управляеми бомби и т.н. Инженери от класа!Е, реално всичките сте едни скучни мухлясали еднодневки, чието единствено поприще е реването в интернет и воденето на спорове с други като вас из сайтове като днес.бг и други подобни.

191

Анонимен

преди 6 години

Ударът е нанесен от Израел, не от САЩ. Това не е мое предположение. Израел си го призна. Нарушили са въздушното пространство на Ливан, както правят постоянно и са ударали военновъздушна база Тияс. Казват подробности, как и с какво са ударили, колко убити има и т.н. Руските и американските радари потвърждават единодушно.

190

юбералес

преди 6 години

До АнонименАсад купи с-400 за да пази руските бази?!

189

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 205"Сессната" на немчето Михел Руст се е разминала с един МиГ, който я поздравил с поклащане на крилата. Това си беше една игричка между руски генерали, края на която не знаем. Не изпадайте в телешки възторг, смешни сте!

188

майорски

преди 6 години

Тези ракетни удари са типичен пример за демокрация по АМерикански ...разбирай ИИзраелски/Еврейски !!!не дай боже и ние България .. да се опълчим на САЩ! Ракетите ще полятят към нас още на следващия ден ...Пример от историята е Сърбия!!!

187

Анонимен

преди 6 години

До руска мъкаМъченико, не пищи толкова! С-400 пазят само руските бази. Отбраната на Т-4 е изцяло сирийска! Оказа се не толкова лоша - пропуснали са 3 ракети от 8! Плюй си в пазвата да не излетят С-400! Значи е станало горещо! Въобще, предлагам ти да се завреш някъде, пусто възпитание ми пречи да кажа точно къде, ама е свързано с първите ти врясъци!

186

алф

преди 6 години

Военно космическите сили на Русия,които са на мисия в далечния космос,сега ще се върнат и ще накажат виновника.Лично Путин пътува със своята джуджи совалка от Юпитер към Сирия да види кво става.

185

Анонимен

преди 6 години

"По времето на СССР един германец от ФРГ кацна без никакъв проблем със самолет на красная площадь.Та не се учудвам, че и сега руснаците са проспали атаката!"Ти напоследък поглеждал ли си картата на света, или караш по спомени от читанката в първи клас? Как се покрива такава територия с радари бе? Още повече самолетът е летял на няколко метра от земята, в сляпата зона.

184

Анонимен

преди 6 години

Установено е, че атаката е проведена от два израелски F-15, като ракетите са изстреляни от достатъчно далече, че да няма плачещи еврейски ***. От осем от изстреляните ракети са свалени 5 от сирийското ПВО. Три са достигнали целта и има убити.

183

руска мъка

преди 6 години

Потвърдено е от министерството на РФ - два израелски Ф-15 са нанесли ракетен удар срещу сирийското военно летище Тайфур. Ф-15 са 50 годишни американски самолети. БЕЗаналоговите C-400 доколкото знам са доста по-новички и все пак не са успели ОТНОВО да си свършат работата...

182

сириец

преди 6 години

Войната в Източна Гута приключи с победа на Асад. За неразбралите "демократичният свят" прави кампания на истерия да спаси престижа на терористите и техните поддръжници.Това ударено летище няма никаква военна стойност, сирийската армия постига своето в Дамаск.

181

:D

преди 6 години

По времето на СССР един германец от ФРГ кацна без никакъв проблем със самолет на красная площадь.Та не се учудвам, че и сега руснаците са проспали атаката!