11

Коко

преди 6 години

Каквото и да говорим и да пишем навремето си беше добре имаше сигурност имаше си работа заплатата се даваше на време безплатно здравеопазване образование детски ясли градини по лесно си отгледахме дечицата а сега дотамя докараха че трябва да си мафиот бандит че да имаш някой лев да вързваш двата края и вобще стана ясно и на бебетата че тоя *** СЪЮЗ работи срещу трудовия човк

10

Самочувствие=Успех

преди 6 години

Хората бяха по-доволни, децата с качествено образование и училище близо до вкъщи, а не като сега - частните училища заели сградите на държавните и не само, че плащаш като поп, а и стресират децата с гонене на безумни класации, префорсиране, а често и грубости и обиди. Преди учители ставаха хора, за които това беше призвание, това беше тяхната представа за професионална реализация, а сега такива учители са на изчезване.Смазано самочувствие на децата, прекършени таланти, прекършена инициатива.

9

беше хубаво

преди 6 години

Никога за съжаление няма да се върне ония спокоен и щастлив живот/ Сега всеки парите гони и никой няма!

8

Joko

преди 6 години

За голобрадите младоци ( знам, е не ги интересува) ще припомня два лозунга по случай 25 г. народна власт. на куполът на цирка в София имаше светещ лозунг "25 години народна власт - 25 години български цирк". На кутийката с локум пишеше "25 години народна власт - обикновен локум" Представяте си какви се лян дури са ни управлявали. А се сега пак от тяхното котило...,

7

Анонимен

преди 6 години

Това за децата и златния фонд е смешно не заради съдържанието, а защото златен фонд се употребява в смисъла на архив, примерно златният фонд на БНР.

6

Един от Северозапада

преди 6 години

Табела в завод, от времето, когато още ги имаше заводите:"Машината е като жената-обича ласка, грижа и смазка, грижи се добре за нея!"

5

Гъцо

преди 6 години

Наблизо се мъдри още една мисъл: Децата са златния фонд на Народна Република България.Ето тук става ясно отношението на съвременния булгаропитек към единственото важно нещо в живота - децата. Скоро ще се мъдрите и вие само в историческите енциклопедии, ***.

4

Анонимен

преди 6 години

Някои са смешно формулирани, но съдържанието им е правилно (както и на тази за брака).

3

Анонимен

преди 6 години

Доказателството, че комунизма третира подчинените си, пардон, поданиците си, ААА ... Гражданите си, като пъъъълни ***.То не, че сега е по различно, ама половината от Тея са си чиста гаврата.

2

Веско

преди 6 години

''Децата са златния фонд на Народна Република България'' - ела ми кажи, че това не е вярно сега, а?!

1

Анонимен

преди 6 години

"Да не оставим необрулена слива в наше село!"