25

Анонимен

преди 6 години

Не прочетох статията и нито един коментар но в Лондон британците са 15% и източно европейците 13% другото не са бели. Постоянно се ръгат стрелят заливат с киселина и не ми пука да се избиват.

24

Неолиберални тъпотии

преди 6 години

Откакто преди десетина години британците ограничиха рязко правото за притежаване на оръжие от гражданите, убийствата и тежките престъпления постоянно растат.

23

онбашията

преди 6 години

какво мисли по въпроса кмета им, садък хан? дали това не е дискриминация към културното разнообразие?

22

Анонимен

преди 6 години

И за това са виновни руснаците, айде гонете още дипломати, па ако още се увеличат убийствата гонете ирански, па като свършат изгонете лондончани, като няма никой в Лондон, няма да има и убийства.

21

Анонимен

преди 6 години

Путин може да им реши всички проблеми само с 3-4 ракети.

20

Анонимен

преди 6 години

и без това от англосаксонците няма полза.само овоняват света,като краварите

19

Тед Нъгет

преди 6 години

И сега либерастите, които обвиняваха продажбата на оръжие в САЩ, като причина а многото убийства ще се чудят за какво да се хванат. Ха ха ха

18

Тенант

преди 6 години

До Анонимен 11Пишеш глупости. Аз живях и работих там. Черните преобладават само в квартали като Брикстън, Хаалсден, Севън Систерс. Индийците са в повече в Ханслоу. Иначе белите са много повече. А в I и II зона черни има само чистачи.И изобщо си чул нещо, ама не си го разбрал. Англичаните са по-малко н зони 4-5, но бели си има достатъчно - източноевропейци, както и италианци, испанци, дори и германци.

17

Анонимен

преди 6 години

Забрана на доставката на ножове от интернет... Като че ли ножът, купен от магазина не върши същата работа... Или брадвата, купена от магазин за инструменти не цепи дърва и глави еднакво с тази, купена от интернет... Тея съвсем изфирясаха там на острова... Тоя новичок май ги е ударил всичките ;)))))Само семейство Скрипал май не е ударил новичока ;)))Та нали купената от интернет е вероятно по - некачествена от тая, купена от магазина!

16

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ъъъъъ... Путин е виновен!

15

Факт

преди 6 години

До 37Не било пълно в Лондон с цве.тни,ха-ха!Дъщерята учи наблизо и чат-пат ходи.Ами нощно време си е направо рисково.Иначе в нейния град почти няма такива,което е доста успокоително.

14

Далновиден

преди 6 години

Идва епохата на Лудия Макс 2!Ама щом така им харесва....

13

***

преди 6 години

Така се забавляват в столицата на Западен Пакистан.

12

37

преди 6 години

12Аз не смъ гледал ютуб ,но съм бил там за Коледа и ти говориш глупости ,та затова и те трият,добре че не са те блокриали за 24 часа и за тоа им кажи -мерси.)Там има толкова тъмнокожи колкото и по цяла Европа .

11

Анонимен

преди 6 години

До номер 11Явно с по-малко! :)

10

Анонимен

преди 6 години

А с колко скочиха убийствата в Масква ?

9

обективен

преди 6 години

Прекалено много хора събрани на едно място води до естествено напрежение и агресия.А и има много мързеливи цветни, които извършват повечето престъпления.Хубавото там е ,че законите важат за всички !!

8

мухахахаааа

преди 6 години

аааа не само ножета и киселини...и новичоците да са престъпление

7

От Лондон

преди 6 години

Най-големи ножари са чернокожите, а най-много се стрелят турците в Тотнъм. Говоря за ежедневните убийства, не за терористичните актове правени от ислямисти.

6

шматка

преди 6 години

Хаха.Я въвеждайте направо военно положение.