279

ХАХАХХАХА

преди 6 години

На нивото на Тръмп е само Ким Чен Ун - и двамата нямат задръжки и могат да си се обиждат с целия зверилник на планетата. Асад е над неговото ниво - не е известен да отправя обиди.

278

Анонимен

преди 6 години

Тръмпета,е животно и дявол

277

Анонимен

преди 6 години

Какво са виновни сирийските бежанци - те са жертва на необходимостта да се лее кръв и да се продават оръжия. На кой му пука че това са човешки същества.

276

Анонимен

преди 6 години

цирковите изпълнения на политиците над мирното население по света продължават. Путин и Тръмп са се разбрали и пускат кьорфишеци. Важното е да има къде руските и американски компании да продават оръжията си. Русия отдавна не е СССР и играе по правилата на американските президенти - продават си агресивно оръжията.

275

Жоро

преди 6 години

До "-" 299 Пак не си разбрал превода от руски.Ние не сме и никога няма да снизиме тона.Обмисляме следващия ШАМАР за късата ***.а, престъпника Асад+дружките ви от Иран.

274

ККК

преди 6 години

До 1117 Откъде изпълзяхте долни ***?

273

ККК

преди 6 години

До Шошо Бошо Първо на тебе ще се случи,а ,после ще видим-както често казва г-н Трамп.

272

ККК

преди 6 години

До Fallschirmspringer Колко сте в стаята руски слагачи(13?).Един пише и другите 13 слагате +

271

Илия - Варна

преди 6 години

Не г-н Тръмп, животните са в сащ, великобритания и пионките от Европа. Асад бе преизбран, но не се подчинява на натиска на по горе изброените животни и за това бе задействана тази сага. Ако не бяхте се намесили нищо нямаше да се случи. Вие обаче не траете неподчинение!

270

Анонимен

преди 6 години

Краварите усещат неизбежният си край,може да е болезнен но вече няма връщане назад,сами си го изпросиха ,претърпяха провал със северна Корея,обявиха търговска война на Китай на което разбира се китайците много тънко им се изсмяха а руснаците им се изсмяха като китайците но във военната част,а марионетките им от ЕС освен *** да пригласят нищо съществено не могат да направят

269

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК.

преди 6 години

Комунист си е комунист. Той не са променя. Да живее свободния свят.

268

Fallschirmspringer

преди 6 години

Някой още вярва ли,че сирийската армия използва химическо оръжие? Разбира се ,че никой не вярва,ако е със здрав разум ,ама не е лошо да се претопли неолибералната чорбица.Може пък да има някакъв ефект сред неолибералната пасмина. как добре разбиха Ирак ,а да не би да намериха и една епруветка-не .Нросто се търси "казус бели", а ако няма такъв ще трябва чрез съответните медии и служби да бъде създаден.Стара и изпитана техника ,която до момента действува доста добре

267

Анонимен

преди 6 години

Асад е животно, а какъв е Путин? Алфа животното на същото стадо. Само че Тръмп премълчава за да не обиди животното от което се възхищаваше преди година и половина. Ал Джазира съобщава за голямо раздвижване и спешно криене на животните из Сирия в очакване на американското възмездие. Дори и животното Лавров вече не пита "къде ви са доказателствата", защото знае че никой няма да се занимава с доказазване на нещо пред стадото *** вилнеещо в Сирия.

266

Шошо Бошо

преди 6 години

Най добре ще бъде ако свинята Тръмп го обесят на статуята на свободата в Ню Йорк и след това я взривят и нея!

265

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия.

264

1117

преди 6 години

Крадеца вика дръжте крадеца. Шайка индианций управлявани от дебели еврей. Пълна нула

263

"-"

преди 6 години

Американците вече снизиха тона! Явно някой от близкото обкръжение на Тръмп му е обяснил чие е "живо---тното", кой го е отгледал, кой го изхранил и кой го е обучил!!!!

262

SS

преди 6 години

тоа на снимката много лесно се връзва на провокации. Или, пардон - той си е в течение на постановката на подопечното му ведомство в Ленгли. Може би затова е толкова кахърен.И явно е забравил колко хиляди невинни виетнамци тровеха с газ всеки ден "героичните" хамерикански "войници"...

261

Анонимен

преди 6 години

Германците не са ни предали. те ни окрадоха. Има голяма разлика. да те предадат значи да са те имали за свой и да са отстъпили от тази си позиция. Те никога не са те имали за свой.

260

Анонимен

преди 6 години

Ами да се пробва да пипне "животното Асад" и да види какво ще се случи на пръстите му. Путин вече му каза, че ако американски оръжия застрашат живота на русснаци, ще бъдат унищожени заедно с носителите им. А и кинжалите са наблизо.