203

Анонимен

преди 6 години

Преди РУсия, когато имаше Студена война, кой наруши сто пъти мира по света? Тогава?

202

Анонимен

преди 6 години

Когато победата им е в кърпа вързана и сега се измисля казус бели за намеса - химическо оръжие.

201

Анонимен

преди 6 години

Варел бомба паднала,а къде е паднала,то варела трябва да е там наоколо,това да не барел където си го мъкнат натам-насам и без него не мърдат и на него си лягат да го охраняват,а като дойде хиликоптер да го товари записват номера му що на въртолета що на барела,но понеж видяли варел не записали и номера на въртолета.

200

Анонимен

преди 6 години

Русия е опасност за мира в света.Москва никога няма да признае пресътленията си.

199

Фалш

преди 6 години

Фалшиво е жужето от кремъл .

198

цецо

преди 6 години

Бели каски и БХК са измамници и казващи само това, което им казват плащащите им. А те вземат много за да бълват лъжи нонстоп.

197

цвцв

преди 6 години

Тия кадри от кой филм са, че не се сещам? В болниците им няма постъпили, няма други кадри с болни и никъде ги няма "обгазените". А американоизраелската бомбардировка я видяхме. И жертви има. Така ме лъжите продължават.

196

Анонимен

преди 6 години

В статията се говори за химическа атака в Сирия, но *** автоматично: а пък американците пуснаха атомна бомба преди 70 години над Япония. И какво общо има това със статията бе другари?

195

Додо

преди 6 години

Абе Лавров, да отречете, че сте били вие - ОК, разбираемо е, но да кажете на черното бяло, че нямало жертви - този ви специалитет отдавна е компрометиран на международното поле. Измислете нещо по-реалистично най-сетне. Стига боядисвахте реалността според вашите националистически имперски интереси! Не виждате ли, че светът вече не ви вярва? Вярват ви само васалите и то зорлем. Ясно е, че възгледите си не можете и не искате да смените, но сменете поне маниера на дипломация, защото ставате смешни.

194

Минувач

преди 6 години

До Комунист"Дайте поне един труп ..." Трупове ви дай на вас комунистите. Само за това мислите. Хората спасяват пострадали, има над 100 цивилни загинали от БОВ, но вие искате дза ви се дадат трупове. За Лавров химическа атака нямало. Очевидно хората са измрели, защото са дишали чист въздух, изпратен им със специална пратка-подарък от товарищ Путин. Цял свят вижда жертвите, само вие искате трупове.

193

Бам Бам

преди 6 години

До КомпетентенТолкова ти струва компетентността, колкото и твърдението, че Япония била капитулирала, преди ядрените удари по Хирошима и Нагасаки. На вас *** не бива да ви се вярва на нито една дума. Всичко е лъжи и манипулации.

192

Компетентен

преди 6 години

Че американците хвърлиха атомни бомби над цивилни градове във вече фактичеси капитулиралата Япония през Втората световна война. Че английски и американски самолети унищижиха Дрезден с фосфорни бомби при фактически капитулирала Германия през Втората световна война. Че американците изгаряха всичко живо във Виетнам с напа/лм??!!

191

до 197

преди 6 години

Да не забравяме и американската бомбардировка над София и то срещу цивилното население... много къса памет имате нещо....

190

Комунист

преди 6 години

Дайте поне един труп на пострадал от БОВ! Как ще ползват сирийците БОВ, като са обкръжили "умерените"? Нали ще ударят и свои? Да не говорим, че американската коалиция това чака за да ги удари!!! То мармоти, то бели корабчета.

189

Анонимен

преди 6 години

По-лъжливо племе от т.н. Бели каски няма никъде по света! И най ги бива в това да творят лъжливи новини в Сирия...

188

Анонимен

преди 6 години

До БерлинНяма такъв случай, защото Русия не обгазява деца и жени просто. За разлика от вас във Виетнам, които горихте по 20- 30 000 всеки ден с ***.

187

What if..

преди 6 години

Така наречения "Запад" се вкара сам в капан, от който няма полезен изход. След като обявиха "Белите каски" за герои и наградиха "документалния" филм за тях, вече се налага да подкрепят всяка информация изнесена в мрежата. Без значение дали е достоверна или не. Което развързва ръцете на "Белите каски" да рекетират световната общественост.

186

LELE

преди 6 години

Новината е фалшива - никъде не се пуснаха кадри с погребения на 100 убити .Видяхме само деца които стоят и някакви възрастни им мият главите с маркучи .Ще ви кажа моето Мнение - *белите каски* в Сирия са като БХК в България - измамници .

185

Reptile

преди 6 години

Завзет град, ама дайте да го отровим, и защо? Който вярва на подобни тъпотии е пълен ИИДИОТТ! Цели се ескалация, а готвената провокация беше обявена от руснаците още преди месец.

184

Берлин

преди 6 години

Припомнете ми поне един случай, в който официална Москва не отрича да носи вина. Няма такъв. Явно в ерата на Путинизма те грешки не допускат. А то това не е грешка даже, а си е брутално убийство на стотици цивилни. Както и с малайзийския Боинг.