60

Дядо Йоцов гледа

преди 6 години

Другагарю Орбан разбрах на изборите си спечелил 68%Имам една молба - на следващите избори да спечелиш 99%За да мога да легна спокойно в гроба!

59

До 58

преди 6 години

Прочети статията "Носим гените на траки и прабългари и не сме славяни". Качена е в мрежата. Има и доста други материали по същия въпрос, в момента не мога да цитирам точно заглавията им, но ако отделиш повече време, ще ги намериш в мрежата.Навсякъде се повтаря, че сме много близки до унгарците, хърватите и италианците. Някои споменават и румънците, но не и сърбите. Цитират се конкретни изследвания - не само български, но и международни или пък на българо-италиански екипи.

58

Анонимен

преди 6 години

До Бай ОняНатиснах ти плюс,но грешиш,с унгарците имаме много общо.Те самите казват,че са взели земята си от българите,когато се скарат с румънците,което е действително така,те се смесват с българи не само тогава,но и доста по-късно,когато османците нахлуват на Балканите,част от българските боляри на север от Дунав,заедно с населението си,стават васали на Унгария.При въстанието с Владислав Варненчик,един от подбудителите е един такъв български болярин,с голяма власт и влияние в унгарския двор.

57

Анонимен

преди 6 години

До АнонименС унгарците,румънците,сърбите,харватите не е учудващо,че имаме общи корени,но българите заселили се в Панония,Италия,Бавария,не знам да са се връщали обратно в България,че да имаме много общи гени.Единствената вероятност е,че немски племена идват също от изток,а Аварския хаганат са били смес от авари и българи и Кубер е един от тях.Но ако така ще гледаме нещата,то и саксите са били на изток от франките,тяхна източна граница.А хуните пък са завладели и живели в почти цяла Европа

56

Анонимен

преди 6 години

До Бай ОняПотърси материали относно изследванията на генотипа на българите. И в мрежата са качени подобни статии, посочени са конкретните изследвания.Резултатите?По отношение на ДНК-профила си, българите са най-близки с унгарците, хърватите, италианците и румънците. За да се отграничат от сърбите, хърватите през последните години развиха цяла концепция, според която те са потомци на българи, заселени там по време на Първата българска държава.

55

Българско зрънце

преди 6 години

До Анонимен 36Защо ли ми се струва, че и за нашата държавичка е замислен подобен пъклен план?Но нали знаеш какво казва нашият фолклор относно сметките без кръчмар?

54

точно така

преди 6 години

До Анонимен 42Герб не са нито леви,нито десни!Герб са истински българи!

53

Анонимен

преди 6 години

До Бай Оня "Харесвам Орбан!"И аз го харесвам. Винаги, на 100% подкрепя всички санкции срещу Русия. За разлика от нашия Боко."като народ са ми симпатични" И на мен. Най-русофобския народ в Европа,след поляците. Орбан беше знамето на антикомунзима и рисофобията.

52

Бай Оня

преди 6 години

...разни "демократични" имах предвид грухтящи животинки, които не са пример за хигиена.

51

Бай Оня

преди 6 години

...защото унгарската младеж в голяма степен не е на негова страна... По принцип младежта е много разлигавена в цяла Европа и много лесно се манипулира от разни "демократични" ***.

50

Бай Оня

преди 6 години

Харесвам Орбан! Той е бъдещето. Европа може да бъде спасена само от такъв тип силни и авторитарни държавници. Демокрацията е перверзна измама! Смърт за всяка държава! Европа след св. в-на под властта на демокрацията се превърна в един миризлив гей-***!

49

Бай Оня

преди 6 години

До IYI Нито унгарците са тюрки, нито пък древните българи! Нито пък унгарците са ни братя. През цялото средновековие са ни били врагове, и много са ни ощетявали. Унгарският национализъм в 19 в. който пряко подчини прохождащата унгарска наука, изфабрикува ***-от-скат тюркска теория за българите, в която няма нищо вярно. Но която беше в услуга на туранската теория за произхода на самите унгарци, която в крайна сметка беше отречена. Все едно, като народ са ми симпатични, Орбан също.

48

IYI

преди 6 години

Унгарците са братски народ!Тюрки внуци на Атила!

47

Анонимен

преди 6 години

До 29 "разбира се внимавайки да не обидим Турция"Естествено. Бизнесмена от Кремъл е първа дружка на Султана. Само да писка Султана, срещу една АЕЦ, пак ще станем пак турска провинция. Кюрдите разбраха какво значи съюза между Русия и Турция. Натискайте си парналите.

46

Анонимен

преди 6 години

Санкциите срещу Русия бяха гласувани с пълно единодушие от ЕС. Няколко пъти. За тях гласува и Унгария на Орбан и Чехия на Земан. Унгария на Орбан изгони руски дипломати ,България- не.

45

До27

преди 6 години

Букурещ столица на Унгария!!!!!!Хахахаха!Божееее прибери си вересиите!

44

Анонимен

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДНА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА, ЧИЙТО ЛИДЕР Е БИЛ КОМУНИСТ - ГЕРБ.НИНОВА, ТРИМАТА ПАТРИОТАРИ, КАРАДАЙЪ И МАРЕШКСИ НИКОГА НЕ СА БИЛИ КОМУНИСТИ.САМО БОЙКО Е ***! ТОВА СИ ГО НАБИЙТЕ В СУДЖУЦИТЕ!

43

Анонимен

преди 6 години

''Как така правиш рекламни плакати срещу Сорос, а финансираш собствената си партия със средства иу дарения от компании на Сорос с шефове които са постваени лица ?''. По не един линк към горното твърдение щеше да поразсее съмнението, че автомат му е патологичен любител на НЕнаучната фантастика...

42

Анонимен

преди 6 години

''...отказите му да приема бежанци, ''. Ето, и друг ''капецитет'' се изказа..Много добре знаем КОЙ възприема нелегалните, тоест НЕЗАКОННИТЕ, ''мигранти'' като ''бежанци''...

41

Анонимен

преди 6 години

Герб не са леви или десни. Герб са просто престъпници.