70

Анонимен

преди 6 години

Ушите на президента ни станали по-дълги след срещата с руският поп.

69

Един от Северозапада

преди 6 години

До ЖалкоРазликата е голяма сега.Преди Бойко шляпаше Плевнелиев зад врата, а оня мълчеше безропотно, а сега Радев шляпа Бойко при всеки случай, когато се издъни, и народът у с Радев, а не с Баце...Я влез под статия за Баце, и виж, че даже дежурните герберастки тролчета не могат да му излъскат вече имиджа....Народът започна да се усеща кой какъв е.

68

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

67

Един от Северозапада

преди 6 години

До променливо и изменчи56 Интересно, Борисов за какъв се е представял, влизайки в милиционерско-пожарникарското училище?

66

Един от Северозапада

преди 6 години

До А стига бе! А на мен пък, не ми излиза от главата , как Баце, напуснал структурите на МВР по желание едно време, защото не искал да се раздели с членската книжка на БКП, стана супер набожен, и се кръсти с повод и без повод, микслейки, че "Началника" ще му прости греховете...И кога беше по-лицемерен Баце? Когато отказа да се деполитизира, или сега, когато е модата да се правиш на набожен? Като говориш за комунисти в църква, пред мен изниква образа на Баце, маскиран като гербаджия.

65

Ха!

преди 6 години

Нещо като: Да крепне и процъфтява дружбата между НРБ и СССР. Добре звучи от неговата уста, съвсем на място... Човекът все пак е бил делегат на 14 Конгрес на БКП

64

А стига бе!

преди 6 години

Откакто комунистите почнаха да поздравяват с Христос възкресение, не ми се влиза в църква! Та така и Другарят Президент...

63

До Ф.С.В.

преди 6 години

На грешно място се молиш, драги! Парите не са при президента, а при Винету!

62

Анонимен

преди 6 години

Христос воскресе, герберски тиквеничета! Запалете свещ и се помолете да ви просветне някой ден кое е добро и кое зло, кой какъв е бил и сред нашите и сред вашите.

61

Ф.С.В.

преди 6 години

Господин Президент! - хората са се наслушали на бла бла бла - любов крепкост и т.н.- Ние бедният народ искаме ДЕЛА !! Имате този ресурс- защитете работниците - защитете правата на българите - Не им оставайте чувството че са едни емигранти и гастарбайтери в собствената си държава - Помогнете за БОГА !! Не може всеки влязъл емигрант да получава над 1200 лв в помощ подслон храна и пари - Вижте тези над 1.2 мил пенсионери умиращи от глад с под 250 лв пенсия !! ДОКОГА ? КОЙ? ЗАЩО ? Работете за БОГА!

60

Анонимен

преди 6 години

Резидедента на руските служби и президента на БГ другаря Льотчик Грипенов да не се обажда като черна станция!

59

game1

преди 6 години

Ще ти крепне някой една по тиквата!!! Що не уважи жертвите на комунизма бе?!?

58

абе колеги

преди 6 години

Някой може ли да прати линк към поздрава на Ангела Меркел към германския народ по случай Рождество Христово. Става и на Тереза Мей или президента на Франция?Откъде такива ашладисани ком*** дето бяха дълбоко вярващи в Диалектическия Материализъм изведнъж почнаха да ни учат на бог и т.н.Иначе за другите като мен които не вярваха в Живков, Ленин, Димитров:Нека се чукнем за здраве и да закусим с българско кисело мляко с козунак и сладко от ягоди!

57

House M.D.

преди 6 години

Не виждаш ли, Борисе, че фарисеите първи прегърнаха кръста?

56

PS.

преди 6 години

*** народ.

55

Анонимен

преди 6 години

Почнаха да ни се подиграват и с рекламата по ТV.Нищо не ставало от тая държава,много *** със З,сме били.

54

Анонимен

преди 6 години

Радев ,не ни будалкай.

53

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД КАТО ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ, ДА СПОМЕНЕМ САМО ЗДРАВНАТА КАСА,ЗАЕМА ОТ 16 МИЛИАРДА, БУЛГАРТАБАК, КТБ, СЕГА ЧЕЗ, ГЕРБАВИТЕ ЛИЦЕМЕРИ РАЗДАВАТ НА ЧАЛГАЛИЗИРАНИЯ, ОПРОСТАЧЕН И ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАЩИЯТ ИМ НАРОДЕЦ КОЗУНАЦИ, КУПЕНИ СЪС СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПАРИ, КОИТО ОКРАДОХА ОТ НАС. А НАЙ-ОТЯВЛЕНИЯ, ЕДИН ОТ НАЙ-МЛАДИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БКП - БОЙКО МУТРАТА БОРИСОВ, СЕГА Е ПРЪВ ХРИСТИЕНИН, ДА МЕ ПРОСТИ ГОСПОД. НИТО РУМЕН РАДЕВ, НИТО КОРНЕЛИЯ СА БИЛИ ПАРТИЙЦИ, КАТО ВЪПРОСНАТА ПРАВЕЩА СЕ НА ПРАВОСЛАВЕН МУТРА СТРАХЛИВА И ОМРАЗН

52

променливо и изменчи

преди 6 години

Този президент ме изпълва с умиление.Навремето като е влизал във Военно Въздушното Училище се е представял за невярващ.Сега изведнъж извади блага приказка за бог и т.н.Оказва се променливо и изменчиво същество.Боже! Ела си прибери версиите!

51

Анонимен

преди 6 години

Комунистите се пребоядисаха отдавна и сега ни поздравяват с Христос Воскресе. А беше време, когато с този поздрав стреляха и убиваха в църквите българи християни.