27

аз

преди 6 години

До анонимен..."... и рече неверник в сърцето си : Няма Бог..." Можете ли да докажете , че Бог не съществува, след като Той не е същество, а надсъществен... създател на всичко видимо и невидимо...

26

анонимен

преди 6 години

Затъпяват и манипулират гражданите с перманентното излъчване по новините на носенето на Благодатния огън. Хиляди наивници гледат това "представление" с възхита. Бог не съществува. Съществува само за хора, които разчитат на някаква сила, за да решават проблемите си. Проблеми човек решава сам.

25

анонимен

преди 6 години

Вече става отегчително и противно да слушаш как разни свещеници от екрана казват "Българинът е загубил вярата си". С това казват "Българино, бъди роб". Политиците участват във всичко това. Целият Фейсбук е пълен с постове в личните профили на определени хора, които гласят "Христос Воскресе". Пожелания за здраве. ДЕМАГОГИЯ И ЛИЦЕМЕРИЕ! От политици до обикновени граждани всички са се превърнали в манипулатори, които влияят върху избора на хората, които искат да бъдат свободни и независими.

24

анонимен

преди 6 години

Очевидно, че с вярата в Бог, в която ни възпитават публично, искат да ни направят несвободни, напълно зависими. Жалко и срамно е, че българското общество се поддава. Уважавам хората, които вярват истински, но има и такива, при които вярата е поза. За вяра и религия се говори и в медиите от много години. КАКВО Е ТОВА? ДА ВКАРАШ ГРАЖДАНИТЕ В ЗАТВОР. В това да съществува този затвор играе значима роля и Интернет. Сетивата на българското общество са притъпени. 90-те години в храма са влизали сините.

23

стефчо

преди 6 години

Смирението е черта на овцете и робите. Трябва масови бунтове,изкъртване на цялата система и големи ровове пълни с крадци и корумпета. Иначе ***-народе Христос воскресе,каза депутата клатейки си краката на вилата си в Женева !

22

Анонимен

преди 6 години

Кой е този нещастен, тъмен, безрадостен хейтър ***, който омерзява всичко?!

21

те са си такива

преди 6 години

При братята мюсли е още по-плитко.Там, според курана, Айша го посъветва да наеме амбулантен търговец и да му ги сложи в кофата за вода за да ги прочете на другите дето не са могли да вземат вода от кладенеца. От там произхожда българската приказка "от сто герана вода".За благодарност Мухамед после казал на хората да хвърлят по един камък в кладенеца.Кървава неблагодарност към човека който сътворил тайнството на мусулманите.

20

размисли

преди 6 години

А защо не е отишъл да види майка си?Дали става въпрос за наркоза по време на т.н. смърт или просто са отнесли тялото от гробницата за да пуснат мълвата?Както и да е от този момент нататък не е бил в безопасност и ако е бил жив се е оттеглил в Египет.

19

Анонимен

преди 6 години

Българи, смирете се - поне на празника.

18

Анонимен

преди 6 години

Радваме се и без вашето измислено зомби!

17

Анонимен

преди 6 години

Христос воскресе! Радвайте се!

16

Данъкоплатец

преди 6 години

Защо не събират пари от вярващите в християнски зомбита за правителствения самолет с благодатния огън? Защо пипат от моите данъци? Кой им даде право? Не вярвам в доходоносната и нетрезва басня за Христос, която са съчинили алчни болни мозъци и импотентни женомразци от пустинята в Близкия Изток. Ше има ли съд за грабежа на нашите данъци? И следващият път Исус да пусне и благодатно гориво за самолета.

15

българин от НРБ

преди 6 години

До АнонименХристос е виден богохулец и магьосник от началото на 1-ви век, не знам какво толкова го тачите. И преди и след него е имало пророци, но той се е изхитрил да си назначи писачи и така се е прочул.

14

Анонимен

преди 6 години

До 866 г.Великден не е български, а всенароден светски празник.

13

866 г.

преди 6 години

Християнството е наложено на сила от Византия през 866 г. пише в Укипедия за Борис I точно под Покръстването , сега Велик ден български празник ли е или никой не знае и не може да каже

12

мюмюн

преди 6 години

Христос воскресе, ония тримата в Германия под камиона НЕ!вай вай акбар

11

Анонимен

преди 6 години

Поздравявам в руски чат - пълно мылчание!Очевидно там не са никакви християни и православни и въобще не честват празника. Още от едно време, нямам спомен никога да са червили яйца

10

Анонимен

преди 6 години

Православните комунисти още нямат опит с този празник. Ето така се поздравява:"Честито Възкресение Христово, [името на човека]! Бог да те благослови и закриля!"

9

Анонимен

преди 6 години

Скрипал Воскресе!

8

Анонимен

преди 6 години

Христоз воскресе, близките ти - НЕ!