41

ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

преди 6 години

Но, с теб- бате Бойко,няма благополучие. ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ!!

40

1

преди 6 години

До Професор,пирфисоре,комунистите,плюят ,комуниста бойко.

39

1

преди 6 години

До Анонимен-9,а баш комунягата е бойко,още не е изхвърлил ,червената партийна книжка.

38

Професор

преди 6 години

Всички комунисти които плюят по Борисов скоропостижно да се изнесат при Пyтлep. Той ще ги почерпи с боярищник, шампоан за вана и антифриз.

37

11

преди 6 години

До Анонимен-41,защо са несравними,маджарина,е същия диктатор,корупцията в Унгария,е колкото в България,за нищо не стават и двамата.

36

Анонимен

преди 6 години

Воитина банкянски мозък и ЧЕЗтито! Пожелавам ти скоро да напуснеш политиката и да бъдеш поне в семеен план полезен и значим. За останалото е ясно... не ставаш и за зелев кочан!

35

1

преди 6 години

аз помислих,бойко возкресе.

34

Професор

преди 6 години

Воистина Возкресе Бойко! Да си жив и здрав и да ни управляваш още много години. Държавник, Патриот, Родолюбец и Вярващ Християнин. Поклон пред делото на Генерал Борисов!

33

Анонимен

преди 6 години

Баце,вместо да изглеждаш добре на снимките няма ли да промените законите за да не им гепат на хората имотите с фалшиви завещания и нотариални актове правени от нотариус-авер на измамниците?Няма ли да легализирате правото да си защитава човек с пушка и пистолет дворът и къщата от *** мауглитата?Така ще съживите и стопанството,селското.Полуде вече с тия магистрали,бежанци и ***.

32

Анонимен

преди 6 години

Сравнете го само с един Орбан, несравними величини. Английския на Орбан е на средно ниво, но разбираем. Държи на държавата си, не е перфектен но се опъва на ЕС и ще напусне заедно с Вишеградската четворка. Само нашия се прегънал на две, на турчина, на Меркел, на Меките китки от Брюксел. Те знаят, че е пла///змодий, но послушен и се правят, че не виждат колко краде и бедността ни. Защо ни е тогава ЕС, като го оставят да ни граби и разрушава? САЩ не го ли махнат, вреди и на тях.

31

Анонимен

преди 6 години

А къде беше досега?! Затворници си излязоха през парадния вход, оставки министерски няма?! Или ваканция пак и разходки, както винаги...

30

Зайко-Байко

преди 6 години

Телевизионните прояви на "Тиквоций Едно" ,нещо май секнаха? Къде е малката мутра Маринов , накичил неандерталската си фасада с очилца, за да пунктира интелигентно излъчване, но само като си отвори устата започва, като боса си: дадохме, осигурихме, взехме наредихме, отпуснахме и да не забравяме АЗ или НИЕ! ОПГ ГерП, не може да се справи с едни затворници, срам, вън от власта, сега и завинаги!

29

Анонимен

преди 6 години

Боже, дай ни търпение!Докато 80%-ните го избират България ще приключи.

28

Анонимен

преди 6 години

Когато постигнете неговите успехи от1886...9и когато достигнете неговото ниво,тогава давайте оценки за качествата на Борисов.Тия които го познаваме го подкрепяме и дано да е за добро дано да е но хубаво и дълго очаквано.

27

Генерал Пожарян

преди 6 години

Не Христос бе, Винету возкресе другарю Бокотиквов. Во филия с мас возкресе.

26

Анонимен

преди 6 години

Нали е бил комунист с книжка от БКП, какви поздрави пък сега?! Лицемерие...

25

Анонимен

преди 6 години

Този нещастен човечец живее за две неща, да унищожава България и българите, защото знае колко го мразим, и ни краде до последно. За него бъдеще за България няма. Не го интересува дали ще имаме бъдеще или не. Нас все още ни интересува и искаме достоен живот и достойно управление. Са миях той няма достойнство и чест. Лъже нагло и безцеремонно.Вътрешно е много страхлив, несигурен, зависим от много фактури. Българите за него сме само"Лош материал", нищо друго. Имаме толкива умни и знаещи,той докога?

24

Анонимен

преди 6 години

В това създание Борисов, според мен, генетична грешка, ни е изпратено от Христос за да провери, колко сме търпеливи и издръжливи. В комбинация с Цветанов, като десерт за нашето овчедушие, са един тандем на невероятна тъпота и наглост. Те разбират омразата на милионите българии. Това се вижда от охраните им, като на наркобосове от Южна Америка. И така до кога ще стоим и чакаме? Докато опоскат и унищожат всичко, докато и последния образован българин затвори вратата? Злобен човек е Борисов, много!

23

Анонимен

преди 6 години

Вярно ли има невярващи!? След чудото Божие, Воскресението Христово още не вярвате? Чудеса има! Господина още управлява

22

Анонимен

преди 6 години

Народа кълна Плавнелиев, после кълна Московски сега е ред на тоя тьофлек нещо да се случи. Господ забавя, но не забравя.