224

Анонимен

преди 6 години

Тея много се .раxа...

223

Перото

преди 6 години

Цялата история е толкова фалшива че просто няма накъде вече. Първо имат някакви доказателства ама никой не знае какви точно. Второ не предоставят проби на Москва за да се види С какво точно е отровен сега отказват виза на племенницата и като за капак ще ги крият в Америка с нова самоличност. Това на мен ми изглежда като чисто легално Отвличане и унищожаване. Изглежда ги използваха хората за някаква политическа пропаганда с която очевидно успяха защото много страни изгониха руски дипломати.

222

Анонимен

преди 6 години

Предателите от която и страна да са, са все предатели. Не ги жаля изобщо....Не искам да знам нищо за такива бо....клуци.

221

Анонимен

преди 6 години

Няма да бъдат скрити, а ще бъдат убити от англичаните. Те отдавна са излишни.

220

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 229 Вместо да се мъчиш да доказваш на момо колко е зле , по лесно беше да му теглиш една майна.

219

ognyanz

преди 6 години

Много се изложиха британците и сега нямат друг избор. Трябва да скрият Скрипал и дъщеря му от медиите, за да не се разбере какво всъщност е станало. А ще разправят, че уж ги скрили за да им спасят живота.

218

Анонимен

преди 6 години

Скандалните неща са безброй. Полицаят изгубил незабавно съзнание, а на двамцата им бил влян антидот незабовно и така останали в съзнание. Интересно. Как държава, която не произвежда новичок има антидот и то в готовност да го използва на някаква пейка.

217

момо

преди 6 години

И щеше нормално да сме бедни, ако политиците и мутрите не бяха милярдери. Не да фалират банки на 7 г. средно и да изчезват милиярди. Ако беше фалирала КТБ заради 20 милиона, да кажа абе тва банка ли е, един самолет струва повече. А за ЧЕЗ не ми се коментира и путин няма такава фантазия

216

момо

преди 6 години

а *** мен кво ме интересува, че руснаците са бедни бе ? комшията взема 2000 лв, пуши 2 кутии на ден 10лв и жули 10 бири за още 15 лв., всеки 3ти ден си вика масажистка за 100лв на час. На всяко 25 число ми иска 10 лв за хляб. Трябва ли да му давам според теб /

215

Анонимен

преди 6 години

До momoЗа нас е нормално да сме бедни !Първо нямаме най-голямата територия в света и най-много природни ресурси като руснаците ! Но за руснаците няма никакво оправдание да са бедни ! Бедни са поради некадърност !Второ при нас властват комунистите и хотелите и заводите са техни !Трето нашето развитие 500 г. беше блокирано от османските турци ! ЗА НАС ИМА ОПРАВДАНИЕ ДА СМЕ БЕДНИ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СМЕ В ЕС !НО ЗА НЕКАДЪРНИТЕ РУСНАЦИ НЯМА ОПРАВДАНИЕ ,ЧЕ СА БЕДНИ ДОРИ И ДА НЕ СА В ЕС !

214

мустакя

преди 6 години

бг банкова и финансова система е най надежната у света

213

Анонимен

преди 6 години

предателите трябва да се убиват. едно е да избягаш, друго е да пееш за парици и виза

212

Анонимен

преди 6 години

До ТеооГеооРушняците са толкоз прости че и едно убийство не могат да направят без да се провалят...

211

momo

преди 6 години

и вас какви ви интересува колко вземат в русия и как живеят. съседа ако си вземе нова кола си умирате от мъка, за русия тръгнали да мислят. хора вие знаете ли българия колко е изостанала, ама вървете малко азия южна америка и т.н. вие си нямате на идея ние къде сме

210

ТеооГеоо

преди 6 години

Предателски ***!Заслужават си преселение в небитието....Ако бяха руснаците , извършители и поръчители , тези двамата сега нямаше да са живи...

209

Анонимен

преди 6 години

У.шанки и една отрова не можете да направите като хората. Сега като проговорят ще стане ясно кои се е срещал с тях и как е станала цялата работа. Така ще получите дълго исканите от вас доказателства :)

208

Анонимен

преди 6 години

Ще ги скрият друг път. Понеже се оправиха и не загинаха, от страх да не ги издадат, англичаните ще ги ликвидират и ще кажат че са ги скрили в УСА с нова самоличност..

207

Анонимен

преди 6 години

"Njma kade da se krijt, zemjta e ploska, pisaha v nemski FB forumi. "Плоскоземните червеи последно време пак се активизираха нещо, обикновено наводнявават форумите и социалните мрежи като по команда, когато е открито нещо много интересно там горе и все пак не е за простолюдието това откритие.

206

kostenlose Fick

преди 6 години

Русия винаги губи заради погрешната си политика ,която се стреми да наложи на международната сцена нарушавайки основополагащи международни спогодби ,които Русия е подписала и трябва да спазва ! Положението им преди санкциите не беше добро ,а сега по време на санкциите стана трагично ! Масово мизеруват !

205

мартин петров

преди 6 години

аз имам доверие на бг банките