24

Анонимен

преди 6 години

До 866 г.И днес ли бе ***

23

Анонимен

преди 6 години

До 25Ти пък едни данъци плащаш :))) Мунджуу от панела.

22

Анонимен

преди 6 години

Защо не събират пари от вярващите в християнски зомбита за правителствения самолет с благодатния огън? Защо пипат от моите данъци? Кой им даде право? Не вярвам в доходоносната и нетрезва басня за Христос, която са съчинили алчни болни мозъци и импотентни женомразци от пустинята в Близкия Изток. Ше има ли съд за грабежа на нашите данъци? И следващият път Исус да пусне и благодатно гориво за самолета. Или не му стигат парите от осветени свещи?

21

Христос воскресе!

преди 6 години

Да сте живи и здрави всички!

20

Анонимен

преди 6 години

Има много духовни хора, които се съмняват, че бог съществува. Но идва момент, когато душата започва да се съмнява в своето съмнение. Истинската вяра е доказателството, че бог съществува. Друго доказателство няма.

19

Анонимен

преди 6 години

Тя и математиката, не е дошла от нашите земи ами е учиш и използваш :)) Това е енергия и колкото по-рано е разбереш, толкова по-добре за теб.

18

866 г.

преди 6 години

Християнството е наложено на сила от Византия през 866 г. пише в Укипедия за Борис I точно под Покръстването , сега Велик ден български празник ли е или никой не знае и не може да каже

17

Анонимен

преди 6 години

Нищо на този свят, не е случайно. Няма как "глупост" да се задържи 2000 години. Това само глупааакк може да го каже.

16

Анонимен

преди 6 години

Айде бегай на Банкя да мериш кръвното на Суджука.

15

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера как хората могат толкова сляпо да вярват в глупости ...

14

Анонимен

преди 6 години

тоест надеждата ти се крепи на приказка от преди 2000 години....

13

Анонимен

преди 6 години

Воистину Воскресе Христос! Ваше Светейшество,благодарим Ви за хубавите думи,които казвате по случай Този Превелик Православен Християнски Празник- Свето Възкресение Христово! Благодарим на Бога,че сте достоен и добър Божий служител и човек! Благодарим Ви!

12

.

преди 6 години

Българския народ се състои от хора, които са български народ, защото отказватжда забравят историята си, корените и същността си, въпереки бесния комунизъм и изкуствената демокрация и холивудските ценности, все още се стича към църквите и пали свещ в чест на възкресението на Христос, а вярата ни е съхранила през вековете на османско робство, никога не можеш да разчиташ само на себе си, това се вижда ясно и тук на земята, ако не си прекалено самовлюбен.

11

неволята учи

преди 6 години

Българския народ се сътои от човешки съкества които чустват отговорност за собствените си дела. Те разчитат на своя труд и умения и не се осланят на чуждо благоволение. Поради това те изучават заобикалящия ги свят и не се молят на въобръжаеми богове.Ние предпочитаме сами да решаваме кое е добро за нас и се въздържаме да се прекланяме пред чужди напътствия.

10

.

преди 6 години

Абе кажете, че Въшлиев е потурченото шиммпанзе бе, почнах да се притеснявам за здравето на нациата, те потурчените сиганета са поначало обренени с лоши гени, 10 гъзения на аллллаха бок на *** по света и ти е простено.

9

до Василев

преди 6 години

Шизофренията и олигофренията са различни невроложични състояния.Те могат да бъдат налице едновременно при пациента.Така че Василев, надявам се че отговорих на въпроса.

8

Бъл г арин

преди 6 години

Тангра е слънцето и той е нашия бог.Другите са политически производни.Слънцето не е човешко същество и не се нуждае от нашите молитви.Живот и Здраве на всички Българи по земята!

7

Анонимен

преди 6 години

Благо Джизъса воскресе, а бившата му кинтите отнесе.

6

Анонимен

преди 6 години

Ни в Христос ни в алах ни в Буда. Глупости пълни , древни методи за управление на раята аз вярвам в Бога слънце

5

Анонимен

преди 6 години

Без ИСУС и ВЪЗКРЕСЕНИЕТО, човечеството е едно нищо! Мюсулманите и те "ядат бял хляб" благодарение на християнската милост но, не желаят да го признаят.