175

Анонимен

преди 6 години

Какво се косите? Психиатрите, правозащитните организации и джендърите ни светнаха, че психото се лекува сред хората и не трябва да им нарушаме правата. Да ни притесняват, плашат, убиват, осакатяват. В един блок в София нападна в гръб и рита в кръста малко дете, поведено от майка си за училище. Трескаше по вратите на съседите и ги плашеше. И нищо не могат да му направят. Друг преследваше семейството на бивша МИС. ТОЛЕРАНТНОСТ.

174

Додо

преди 6 години

Не е нито германец, нито е с психично отклонение, а поредния мюсюлманин (в случая кюрд) тръгнал да извърши повика на Корана избивайки така омразните не неверници! В 2018 е доста трудно да се скрие истината, но на властите в Германия явно не им пречи да опитват!

173

Анонимен

преди 6 години

Властите да разследват информацията от всички камери в района за повече данни за атентаторите убили Йенс и скочили от буса.

172

Анонимен

преди 6 години

Кюрд

171

!

преди 6 години

Атентаторът е от ГДР и абсолютен комунист и привърженик на Путин.

170

Анонимен

преди 6 години

Двамата които са избягали преди автомобилът да налети на хората в заведението на площад в града са ИСТИНСКИТЕ атентатори.49-годишеният германец, страдащ от психични отклонения също е тяхна жертва.Самоубили са го преди да преди да избягат.Бил им е заложник,за заблуда на властите и за да спечелят време и да се покрият.

169

Gotti

преди 6 години

Всичко е добре режисиран филм от големите кукловоди. За жалост от него страдат обикновенните граждани. В петък правих барбекю с приятел, който работи във военните среди в Германия. Та докато пийвахме биричка той получи съобщение от друг негов авер, който работи като Private Military Contractor отговарящ за ЮАР и е учства пряко в обменна на информация в средите за сигурност, та текста на съобщението беше- приятели току що получих информация за повишена опасност от тероростичен акт в ФРГ.Пазете се

168

Анонимен

преди 6 години

Психично болен,че и с пистолет в движение се застрелял за отклонение с въртене на волана,че и избрал подходящо място за отбивка като спирка на обществен транспорт и толкова бързо решение,че съпътстващите го пътуващи скочили да спасяват в движение за да не се смешат с тълпата убити,осакатени и ранени лице в лице за опознание и дознание чий е вана-служебен или личен.

167

дедо Ташунко

преди 6 години

Тридесет и шест часа след събитието, трагедията се "изясни". Няма друга държава под слънцето, която да промива така мозъците на населението си, както Германия. Особено страшно стана след есента на 2015 г. с всякакъв вид информация тук. А нищо означаващото стандартно съболезнование: " нашите мисли са с жертвите и техните семейства" нека политиците си го заврат отзад. Чухме го вече 50 пъти. Омерзен съм до крайност, съсипаха тази великолепна страна.

166

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАОтде знаеш, че не е?Кой ли е поръчал това?

165

Иван

преди 6 години

Хааа, психични отклонения! ? Да отнемаш живот безпричинно е наистина психическо отклонение, но как е възможно идиотските управляващи в Германия, да си затварят очите пред абсолютна и откровена терористична атака!? Потрес и отврат!

164

Анонимен

преди 6 години

Какво значение е името. При това може и да е убит предварително. Както се установи с Поляка на ТИР преди години.

163

Анонимен

преди 6 години

Ех тези полит-коректност... Не казвате името на германеца... Щото е германец първо или второ поколение ли? 100% не се казва Ханс примерно...

162

Анонимен

преди 6 години

До 111 факт. В Германия няма българи в турски и арабски ресторанти. Много фантазираш. Както няма и турци при кюрди или обратно. Както няма и в българска фирма да си наема руснак .

161

Анонимен

преди 6 години

Много не известни. Може и да е убит предварително. Като са скочили от вана след това, както с ТИР в швеция ли беше или Гемания преди години.

160

Анонимен

преди 6 години

До 187 нито Христос нито Пилат са измислени. Нито Юда от Искариот/ местност с население силно мразещо римските окупатори и Пилат/И никой насила не те кара да вярваш.

159

Anonim

преди 6 години

i pitam koi poracha atentata??!!

158

Прокурора

преди 6 години

Хем псих ,хем се е застрелял -нещо не се връзва.

157

Анонимен

преди 6 години

Не вервам на това толерантно инфо, тамошните жандарми са царе на дезинформацията.Само племенник на д-р Менгеле не са го изкарали.

156

Анонимен

преди 6 години

А как ще коментирате най новото парче на евентуалния бъдещ премиер Слави Трифонов? Все повече и повече България почва да ми прилича на Америка от филма "Idiocracy", А Слави ще е едно към едно с президента от филма който е такъв тежкар че полива всички ниви с Редбул, и после се оплаква че нищо не расте хахаха..