До богат пенсионерТе нашите стомаси са свикнали на какво ли не.От радиоактивни салатки ,китайски ориз с кадмий ,ирландско месо от Втората световна ,аспартам ,натриев глутамат и тнт.Ще те заболи корема вече само ако ядеш истинска храна...
Е като не искат консерванти тъй става.За нашия пазар правим козунаци веднъж на 5 години .Остава като нов и след 5 години в склада,дори мравките не го пипат....
Ядохме с бабичката от въпросния козунак снощи и сабале и не ни болеха коремите.Струваше 0,99 стотинки.Мисля,че гърчолята преиграват и искат да ни злепоставят.
Щом сиренето "Рокфор" - с плесен, е кралят на всички сирена, защо козунакът "...." - с мухъл, да не е кралят на всички козунаци ;-) Опитайте - сега ви е паднало!
Какво общо има наименованието на продукта с това,че е мухлясъл?И как би си кръстил продукта "незавършиният" ***?Обясни ни, ако обичаш! Явно ги разбираш нещата.
Гърчолята по този начин си пазят местните производители.В Англия си ядох хасковски козунак и нищо му нямаше.
Всички отварят голяма уста в БГ, защото искат качествени храни, но проблемът е, ще искат за без пари да ги купуват. Нито у нас, нито в чужбина, можеш да си купиш качествен козунак например, 2 лв. за 1 килограм, при положение, че нормално е от 10 лв. нагоре.
Ами не знам за е-та, но един италиански козунак изкара два месеца след Коледа, имаше перфектен вкус и стомаха ми си беше ок. Не знам как се постига. А иначе да си кръсти продукцията "Кейк мания" може само завършен про стак.
А бе ***, поне козунака е истински. Тия немски *** дето продават изкарват до декември. Бъкани с консерванти и е-Та. Оше утре ше ида да си закупя от въпросния козунак, щом е мухлясал значи е екстра!
Произвеждаме по принцип *** с праз,искаме да ги продаваме като световни деликатеси и да забогатеем за два-три дни! да ама не!
Днес купих ядки от Кауфланд,бадеми,кишу,фъстъци и др за около 20 кинта-бах ти гранясалата миризма и вкус!Друг път ще ме фанат за оная работа,да пазарувам от смотаната им верига!
В Кауфланд още от входа те посрещат палета с този козунак... Сигурно са продали тонове от него...
Тук става въпрос за козунака а не за хранителни стоки изобщо.Купувам разбира се, но винаги с повишено внимание,чета етикетите,срок на годност,разговарям с продавачите за стоките,не купувам безразборно ,''на сляпо".Разочерова ли ме някоя хранителна марка ,никога не повтарям от нея-игнорирам я.Нищо тестено не купувам,хляб изобщо.Само домашно производство защото знам какво слагам.Не е сложно,трябва само желание.
Да не реват в Кипър за мухлясалия български козунак, защото е правен с гръцко мляко с лошо качество.
Stokata e bila mnogokratno vreme na silno slanchevo nagriavane....mnogo zle e sahraniavana ot targovcite....a vatre ima iaica, mliako, maslo...
За празника: Наш козунак с мухъл заля Кипър