28

Анонимен

преди 6 години

Уайт съвсем не е толкова слаб, просот Джошуа е много силен. Той е много "изчистен", докато нашия е сланина до сланина, освен Уайт е много бърз. Може да нява голяма разлика в класите, но все пак предимството е на страната на Уайт.

27

Анонимен

преди 6 години

Пулев не е лош за нашите ширини, но заканите му към големи имена като Кличко, Джошуа, Дилън Уайт го правят да изглежда смешен. Преди години обсняваше какав голяма фирма за Зауерланд, а в моменат те са пред фалиг. Един свестен спаринг не можаха да спретнат с Поветкин преди мача с Кличко. Липсват му техника, взривонст, издръжливост....ако по-малко говори и повече работи над себе си, повече хора ще го приемат насериозно. Иначе евала, че стигна дотук, но можеше и още.

26

Неанонимен

преди 6 години

Не ми било кобра, най-ми било смок.

25

Анонимен

преди 6 години

ето по това се различаваме от сърби македонци турци те са истински националисти ако те имаха боксьор от ранга на ПУЛЕВ шяха да го боготворят щяха да са горди с него а ние с нашите дребни робски душици гледаме само как да го удавим в блатото да не съществува злоба .завист злоба и пак завист това е българинът затова цял свят ни мрази и как няма да ни мрази като ние помежду си се мразим

24

Анонимен

преди 6 години

Поредният "пунта-мара" мач.Сега се зарибяват баламурник-*** и сие.Иначе няма кой да купи билетчетата (като на Прасчо лотариите).Така и не разбрахте че Пульо повече няма да играе за КУПАТА.Не разбирам що за гьон трябва да си след като Кличко измете ринга с него тояпак да се прави на мъж.

23

Snorky

преди 6 години

Джошуа размаза Уайт като червейче, а Кубрат се уплаши от Джошуа. Уайт и Кубрат са една и съща класа, т.е. 2 класи под Джошуа...

22

Анонимен

преди 6 години

Кубрат може и той като желязото с още неколко човека да нападнат черния и може и да му скукат някоя пичаа въшка :)))

21

Дими

преди 6 години

Дано Дилан да пръсне от бой тоя *** Кобрата. Да му го натърти яко яко, вътре, вътре, сух, сух...Дилан ***, Кобрата - най-***!

20

Adolf Eichmann

преди 6 години

Битка между Бритиш анонимец и софийски полу-анонимец не може да определи претендент за пояса... Поветкин е в играта и доста по напред от тия двамата.

19

Анонимен

преди 6 години

до 18 Бе той нашия все пенсионери си избираше, ама на един украиснки пенсионер не случи, понеже забрави малкия факт, че оня беше световния шампион и след което оня пенсионер му откъсна на нашия главата!

18

Анонимен

преди 6 години

Чалго - баксьора ще трябва да се лекува след този мач. Този не е от онези префтасали пенсионери, които внимателно си подбираше за да не го бият случайно.

17

Анонимен

преди 6 години

Опулев ще бъде опулен с този боксьор. Това да не са му пуберите дето бие по дискотеките, които му треперят. А Опулев винаги ходи с 5-6 "приятели" за да му е по-сигурно.

16

АТАКИСТ

преди 6 години

Няма смисъл от двубой Пулев- Уайт за да определи претендента на Джошуа. Антъни Джошуа нацапа на Пулев гащите от респекта си, преби от бой оня другия Уайт и го вкара в кома, а за Поветкин няма смисъл да говорим- 39 годишния дъртак след побоя му от Кличко(тогава Поветкин беше на 33 в разцвета на силите си) се бие само с посредственяци, понеже Кличко го отказа от големите завинаги. Така че чакаме само едно...Уайлдър-Джошуа! Другото е губене на време!

15

Анонимен

преди 6 години

Да видим и Поветкин докъде ще стигне. Как ще завърши мача между Пулев и Уайт никой не знае. Това, че много хора имат някакви статистически предпочетания, не означава, че ще познаят. Понякога има късмет, спортно щастие или там каквото се вярва че е.

14

Анонимен

преди 6 години

*** отговори на въпроса

13

Анонимен

преди 6 години

до 12 Искаше да кажеш, че си пиян. Разбрахме!***!

12

Анонимен

преди 6 години

Исках да кажа как кобрата мина през Чисора

11

Анонимен

преди 6 години

***, спомни си как Доброта мина мина през Чисора и после виж как Уайт се озари с него.Плямпате само на вятъра.

10

Анонимен

преди 6 години

до 7 Кубрат стигна до бой с Кличко, защото ги нямаше още Джошуа и Уайлдър, бе тъппан. А Поветкин беше хванат с допинг. Същото като наш Гришо като стана номер 3 в тениса при отсъствието на Джоко, Мъри, Вавринка и Нишикори. И като дойде Кличко и видхме цял свят колко е далеч нашия от истинския бокс.

9

До 7

преди 6 години

*** си ти щом не си даваш сметка че Кубрат, стигна до бой с Кличко не защото е много хубав.