28

дск

преди 6 години

В началото симпатизирах на Пучдемон.Но след като започна да къса части от държавата,този сепаратист няма право да употребява думата демокрация!Спомнете си кой искаше да създава етнически чисти държави и как завърши!Че то утре и при нас може да се появи български Пуч...!Ще го допуснем ли!?

27

Наблюдател

преди 6 години

Иска той ама... все едно да искаш от пора да не мирише...

26

Анонимен

преди 6 години

До 23 крадат от Бг милиони, но в руски фирми отиват.Виж справка сметна палата.АЕЦ КОЗЛОДУЙ, ЕОН, БЕЛЕНЕ, НАЦИОНАЛЕН ВОЕНЕН КОМПЛЕКС, ЛУКОЙЛ

25

тцтцтц

преди 6 години

за КОСОВО -може ,а за пучдемония ,НЕ МОЖЕ голяма ценност е това ще си я запомня ,макар че путин май я знае

24

От Каталуния

преди 6 години

***. Ако нямаше демокрация в Испания до този момент , този нямаше да е жив.Демагог и лъжец.Жалко за мощната икономика на Каталуния, която се срина на нивото на африканска област, заради този.

23

Анонимен

преди 6 години

Сладур.

22

факт

преди 6 години

Трябваше да избяга в Русия,там сега е убежището на свободата.

21

Adolf Eichmann

преди 6 години

Пуч, слуга на зионистите които искат да смачкат ЕС - твойта песен е изпята. Нито брексит ще те спаси нито янките. Ще бъдеш съден от ЕС за нелегален сепаратизъм - не се надявай на милост, въпрос на време е докато влезеш в затвор в Еспаня при твойте "невинни" политически затворници които са вътре за държавна измяна както и нарушаване на конституцията на суверенна Испания.....

20

крадат милиарди

преди 6 години

В момента з аблокриане на всякаква съпротива срещу ограбващи десетки хиляди милиони живи лева през бюджета /нагло престъпни данъци вкл нЕЗАКОННИ КАТОДДС/ над 13 000 видео клипа промиват мозъци.КАто експерт проучвам каква тежко терористична техника инсталират за тн ТОЛЛ ТАКСИ/целящи ограбване на над 1 000 000 000 живи лев а от народа годишно ,промиващи мозъци вече подават че над 66 % подкрепяли нагло престъпното ограбване на БЪлгарите и облъчване на всички автомобили с тежко терор техника.

19

срочно анализи

преди 6 години

както се видя от митингите там се калибрират анти европейски съоръжения инсталирани в испански лични банкови и други документи..Колеги експерти да огледат внимателно какво точно има активирано .имат стотици хиляди манипулирани на митинги с различна ориентация за и против Каталуния да е свободнада огледат и какви клипове ползват за ПСИ АКтивизация и последвало манипулиране на милиони.ЗА подпалване на Киев отровиха милиони с зомби пиво.

18

У НАС Е СТРАШНО

преди 6 години

U NAs след 28 години горчив опит думата "демокрация" се свързва с нагли престъпници менкащи на власт нарочно създадени групировки маскирани като ПАртии вкл БСП<ДПС<СДС<НДСВ И ГЕРБ.За манипулиране на милиони избиратели ползваха нарко спец добавки подавани чрез Хляб,безалкохолни,бира,колбаси ,фалшиво кисело мляко ,сладки вкл вносни.Позлват пси активни клипове по телевизии за внуашване на поведение.За печелене на избори следят милиони жертви едновременно през престъпни съоръжения в лични карти

17

Анонимен

преди 6 години

От европарламента, казаха" повече републики не може да има. Трудно е за контрол "Ми то си е така. Виж руснаците завладяват територии, но за вътрешен ред не се мисли и прави.

16

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли например защо баските са загубили властта и си в Средновековието?Защото са защитавали Европа от арабското нашествие в западната част на Европа.Те осъзнават голямата арабска заплаха и търсят помощ от франките,но франките вместо да помогнат,използват войната между араби и баски за своя сметка и полза.Въпреки всичко,баските дават силен отпор на арабите,а франките се включват в последния момент на страната на баските и обират лаврите от победата над арабите. Така от цветуща държава,става

15

ЕХОООО

преди 6 години

КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ В ИСПАНИЯ--ТАМ УПРАВЛРЯВАТ ФРАНКИСТИ-ДИВАЦИ......БОЛНИ МОЗЪЦИ--ФРАНКИЗЪМ-НАЦИЗЪМ-НЯМА РАЗЛИКА.....

14

Анонимен

преди 6 години

Какво е държавна измяна? Да искаш свобода?Ае сикана

13

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам да е казал,че ще поднови дейността си,един фламандец от Белгия пострада,защото го подкрепи,пострадаха и други хора.Сега ще седнат на задните си части и ще се кротнат.

12

Анонимен

преди 6 години

Каталонците рано или късно ще се преборят за независимост.Браво Пучдемон, разкажи им играта на фалшивите европейци !

11

ПЕНКО

преди 6 години

МИСЛЯ ,ЧЕ НЯКОИ ГЕРМАНЦИ СА СИ ДАЛИ СМЕТКА ,ЧЕ НЕПРАВИЛНО СА ПОДКРЕПИЛИ ФРАНКО И ФРАНКИСТИТЕ С АРМИЯ И АВИЯЦИЯ -ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ "ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА"!!! НЕ СА БИЛИ ВИНОВНИ ШВАЙНЕТАТА-ХИТЛЕР Е БИЛ НА ВЛАСТ !!! НЕ РАЗБИРАМ КАК В ИСПАНИЯ /В 21 ВЕК / ФРАНКИСТКИЯ РОЯЛИЗЪМ Е НА ВЛАСТ !?!? ПУЧДЕГЛУП ЗА ДА ИМАШ ОТДЕЛНА ДЪРЖАВА Е НУЖНО : БЛОКИРАНА ГРАНИЦА ; НАЦИОНАЛНА БАНКА; СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ И ПОДКРЕПАТА Я НА МОСКВА ,Я НА КИТАЙ ,Я НА СНАЙПЕРИСТИ В МАДРИТ !!!

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя Пучдемон от къде знае как ще завърши процеса по екстрадирането му та чак се завръща в Белгия.

9

Анонимен

преди 6 години

Ми той и Професора е тук, сигурно цялата психоболница е в отпуск за Великден?!