41

Анонимен

преди 6 години

Ама защо състоянието на господин Дерипаска е в долари, а не в рубли.

40

Анонимен

преди 6 години

Айде хаирлия да е!Днес Дерипаска, утре - Свинепаската!

39

Една баба казала...

преди 6 години

Тази статия се опитва да оправдае ефективността на неефективните санкции ли? Как изчислиха загубите на Дерипаска, като финансовите потоци още не са осчетоводен? Ооолигофреени!

38

Анонимен

преди 6 години

Дерипаска надали ще загуби от санкциите, защото е монопол в алуминиевия бранш, но западните му партньори със сигурност. Това всъщност има ли общо с търговската война на САЩ?

37

Всяко зло за добро

преди 6 години

Най-вероятно и руските олигарси ще разберта че краварите не са със всичкия си и разбират само от груба сила.Вероятно ще се насочат към азия. Парите не стоя т на едно мясти, нали?Путин е много благодарен за оказаната помощ при стабилизирането на отношенията в БРИКС!

36

Счетоводител

преди 6 години

Щом Дерипаска е загубил 1 милиард, само можем да гадаем Виолончелистът какви загуби търпи.

35

Гуем праз

преди 6 години

Путин ще одере още няколко кожи от мужуците за да компенсира загубите на приятелчето си.Какво е некъф си милиард....

34

Анонимен

преди 6 години

мъчно ми е за дериппаска, толкова труд е положил за тези пари а ги загуби за ден.

33

Анонимен

преди 6 години

ZACHO PLA4ITE NA 4UJD GROB.

32

***

преди 6 години

Не разбрах кого дере и кага пасе този дерипаска???

31

позитано 20

преди 6 години

Интересно дали Дерипаска и другите едри " бизнесмени" и компании загубили милиарди са гласували за Путин? Ако е така , си го заслужават.

30

Анонимен

преди 6 години

Що мълчите по коментара на 24 - ех.. пр..о..да..ж..ни..ци , нямате капка самоуважение , като се подмазвате на руснаците в сайта и си мислите ,че по нашите бензиностанции ще ви сипят руски бензин под 1лев , а тоя дето е писал за тях сам да си зададе и отговори защо само руски бензин у нас

29

Анонимен

преди 6 години

Няма проблем, *** ще му ги компенсира за сметка на руските роби.Все пак приеха закон по въпроса.Все пак са богаташи, много имат да плащат пък и на глад и бой са свикнали - няма от какво да се плашат.

28

Анонимен

преди 6 години

Защо ми се струма, че скоро нещо руско яко ще се намести в ана,ла на сащ?Чак до сливиците им ще влезе.

27

Анонимен

преди 6 години

КАКВО РУСКО ИМА ПО МАГАЗИНИТЕ? ПЕН-ДИ КАТО ГЛЕДАМ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ МАЙ САМО РУСКИ БЕНЗИН ПРОДАВАТ. ТИ НЯМАШ ЛИ ЗАПАДНА БРАКМА?

26

Гост+

преди 6 години

Русия, би трябвало вече добре да е разбрала пред кого отвори вратата си и с кого започна флирт и потърси приятелство през 90-те години на миналия век. Агресорите и лицемерите днес ликуват от постигнатото и злорадо обмислят следващите си коварни стъпки. Само че всеки път, когато Западът е тръгвал на поход с намерението да унищожи Русия, сметките му са се оказвали грешни. Силите на Запада никога не са били достатъчни за това. Лицемерите не трябва да се съмняват, че и този път ще бъде така....

25

гого

преди 6 години

как пък му видяха загубите за ефин ден, нрщо с нулите сте скарани, той имал 7 милиарда но за ден изгубил 1 милиард....бреййй мъка.

24

Анонимен

преди 6 години

АБЕ ,КАТИЛИ,Я КАЖЕТЕ КАКВО РУСКО ИМА В МАГАЗИНИТЕ!?НИЩО!ТАЯ ДЪРЖАВА Е ТОЛКОВА ИЗМИСЛЕНА ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ!

23

Анонимен

преди 6 години

Никога доверия на руснак и още повече на измислената им държава!

22

Анонимен

преди 6 години

Милите ми сънародничета , не симпатизирам на американците , но с умиление гледам как се кахърите за финансиите на руските комунистчета. Това може да трогне другарят Путин и той да ни намали ,както много пъти е обещавал, цената на газа , както я продава на Германия или Австрия ,например , нали уж щеше да ни освобождава от БГ кърлежите по веригата , та да можем да си плащаме парното...но това сега не ви интересува ,мили сънародници , дайте да съберем пари и да покрием загубите на милиардерите