13

Анонимен

преди 6 години

Срещата за Западните Балкани ще бъде успешна задължително след успешната среща за Източните Балкани . Колко жалко , че Електоратът няма право да ви санкционира . В противен случай санкции до дупка . Не разбирам - Хашим Тачи - държавник .

12

Анонимен

преди 6 години

Хашим Тачи-змията е бивш лидер на незаконната терористична организация АОК.Един от най-големите трафиканти на хероин и човешки органи в света.Благодарение на САЩ оглави непризнатата от всички държави територия Косово.Нормално е да има бойкот на тази среща от страна на другите държави.Борисов се провали във Варна,ще се провали и тук.На никой не му пука за Борисовите амбиции.

11

не вярвам

преди 6 години

Не говорете в бъдеще време. Така някога комунистите говореха в бъдеще време. Направете срещата и тогава кажете, че е успешна. Само че, без да съм пророк, ще кажа, че няма да е успешна, защото всичко, с което се е захванал Борисов е пълен провал.

10

Майка България

преди 6 години

Сърбия и Русия винаги са ни нападали в гръб това са подмолни нации и не може да им се има доверие

9

юбералес

преди 6 години

До GhostРазкажи ни още за руската военна база в Ниш, че ми стана забавно.

8

Ghost

преди 6 години

Сърбия може и да не влезе в ЕС, но в Сърбия има руска военна база в Ниш. Ще има още две - една в Южна Сърбия и една на запад. Европа е в клещи - Сърбия и Калининградска област. От друга страна, Ердоган каза точно и ясно, Косово няма да го бъде независима държава - пълно е с гюленисти, т.е. терористи.Бързо ще се разберат с Русия Косово да си се върне в Сърбия и ЕС е безкрайно безсилна да се противопостави. Най-много една две декларации. Даже Германия не признава Косово.

7

Анонимен

преди 6 години

Сърбия няма място в ЕС.

6

До 5

преди 6 години

Подкрепям мнението!

5

Анонимен

преди 6 години

Колкото беше успешна срещата във Варна, толкова и тази.Ялова ще да е!

4

Анонимен

преди 6 години

Този Андрей Ковачев не е ли оня дето получаваше пари от Сорос и бягаше от разобличаващите го журналисти?

3

Бае ви Герги,

преди 6 години

ако не е успешна, журналистите от свободните български медии ще докажат че е!

2

пес

преди 6 години

Ковачът, за да не си гори ръцете кога вади горещо желязо от огъня, ползва клещи. Големите от ЕС ни ползват за горния инструмент, за да могат да се доберат до природните богатства на западните балкани без да си цапат ръцете. После ще инвестират, за да ги извлекат и да приберат лъвския пай, а местните ще живеят в западналите балкани

1

успешна, но?

преди 6 години

за кого?