67

Шоп

преди 6 години

Никаква виза! Може да донесе още новичок, щото този не е стигнал;)

66

ИДИОТИ

преди 6 години

ТАКА УБИХА И ДВОЙНИЯ АГЕНТ МАРКОВ И НЕВИННИЯ АНТОНОВ--ТАКА УТРЕПАХА КАДАФИ И САДАМ--АБЕ АНГЛИЧАНИТЕ СА УБИИЦИ И НИЩО ПОВЕЧЕ..А УБИИЦТЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ИМ ГО ВРЪЩАТ--НАРОД ПРОПАДНАЛ,АЛКОХОЛИЗИРАН,НАРКОМАНИЗИРАН И СПИНОЗЕН-ТОВА Е АНГЛИЯ-ДЪРЖАВА НА СОДОМИЯТА И ПЕДЕРАСИЯТА...ВЕЧЕ И НОВ ТРИПЕР ИЗМИСЛИХА..ХАХАХАХАХАХ

65

Анонимен

преди 6 години

Някога авторитетна Великобритания, се превърна в ръцете на сегашната Баба Яга, в една пропадащи държавица, нещо като удавник който се хваща за сламка. Толкива са смешни и жалки са, да изглеждат носители на истината, на демокрацията отдавна не са. Разпад, ислямизация, педофилия и гей изпълнения. Това е днешна Велика Британия. И като прибавим омразата към Русия, която вече е панически страх, провалът продължава.

64

фабрика за лъжи

преди 6 години

Лондон се саморазкри като фабрика за лъжи.

63

Илия - Варна

преди 6 години

Явно имат нещо за криене, не могат да разрешат на външен човек допуск за свиждане, пък бил той и роднина. Не са си замазали следите от опиута за правокация.

62

ognyanz

преди 6 години

До "процедурно питане": "коректен джентълмен" като Борис Джонсън ли? Та в самата Велиокбритания вече му искат оставката. Много му станаха л'ъжите.

61

Анонимен

преди 6 години

молбата не отговаряше на имиграционните правила, заяви говорител на Форин офисЧе тя подава молба за да отиде на гости, а не да емигрира. Лицемерието на англичаните има вековни традиции.

60

Поручик Ржевски

преди 6 години

Хаха какъв цирк, уплашиха се от едно момиченце.Добрите британци не пускат братовчедката да види болните си роднини.Какво падение....Виктория Скрипал смята, че Путин не е виновен за отравянето, а по-скоро Англия.Но не вярвам британците да отказват виза заради това, нали там има свобода на мненията ?

59

процедурно питане

преди 6 години

Че на кой да вярва българския народ: на коректен джентълмен или на руски мошеник който носи име на женски полов орган и му приляга?

58

Дановски

преди 6 години

До Анонимен (73)Ще им плащат още повече и скоро няма да се откажат, защото от крайния резултат на този случай зависи като цяло вектора на движение на света в идните години и в частност триумфа или оставката и позора на Тереза и Борис и ускоряването на преместването на центъра на управление от Британия в Китай.

57

Анонимен

преди 6 години

Сергей Лавров напомни на запада, че Бог не е в силата, а в правдата.

56

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Стара, отработена във времето империалистическа тактика. По същия начин преди години обвиниха Кадафи, че разполага с химически оръжия и унищожиха Либия. След това казаха, че е станала грешка. Сега е в ход същият сценарии. Нека да кажат, че сестра ти е к.***, пък ти после доказвай, че нямаш сестра.

55

Тереза Мей

преди 6 години

Ние британците, ВИНАГИ СМЕ ЛЪГАЛИ, ЛЪЖЕМЕ И ПАК ЩЕ ЛЪЖЕ МЕ!

54

Йово

преди 6 години

''Лондон отказа виза на племенницата на Сергей Скрипал''!!! Защо ли?

53

Анонимен

преди 6 години

Само дето отровиха котето.

52

Обективен

преди 6 години

Спука се балона с лъжите на вещицата с торбите под очите!!!

51

Гост+

преди 6 години

"Лондон отказа виза..." Що така бе демократи, какво Ви е направила племенницата?...Лицемери

50

Анонимен

преди 6 години

До40, а бе джъндър много смрад си усмърдял пространството! Тук повечето сме явно нормални творчески личности и мръсотии не харесваме!! Бягай си в Англия или Диарбекир там ти е мястото!

49

Анонимен

преди 6 години

Явно в Лондон се превърна на туземен град с бледолики джъндъри!

48

Ватник

преди 6 години

Знаят че кремълското джуде я изпраща, за да го доубие.