338

Анонимен

преди 6 години

колко акъл трябва за да очакваш следи и доказателства оставени от руските чекисти? Ами те са от най добре обучените! Ще остави доказателства и после ще е следващия случай на странно загинал!

337

Ме

преди 6 години

Този Галъп Интернешънъл, няма нищо общо с уважаваната агенция Галъп. Това е кремълска или по-точно - който плати повече агенция.

336

Български Българин

преди 6 години

Браво г-н Борисов. Един път да видя как се опълчвате на западно-европейска държава. За мене Русия си остава невинна до доказване на противното

335

Ангел

преди 6 години

Аз не вярвам, защото вярвам в световната полицейска статистика а тя гласи че в 96% от убийствата по света, убиеца има мотив да убие жертвата.Тук ще кажете че Русия има мотив.Но всъщност тя няма никакъв мотив.И я сега помислете коя държава загуби най-много и бяха екстрадирани най-много нейни дипломати заради този опит за убийство.... Също така помислете кой държави имат най-голяма изгода от отлъчването на Русия и ще стигнете до истинските убийци!

334

Joko

преди 6 години

Розовите прасета от острова се чудят какво да измислят за сметка на БРЕКЗИТ, който ще им влезе яко отзат

333

Анонимен

преди 6 години

До exДа, факт е че на Русия и харесва да се меси навсякъде да упражнява сила и да показва колко е велика, но тука вече има стоп!

332

Пацu

преди 6 години

И понеже не вярват, че Русия е замесена а че там е много хубаво, през последните 27 години около 2-*** българи отидоха да живеят в Русия...

331

Анонимен

преди 6 години

Само от Кот д`Ивоар трябва да е замислена и организирана тази провокация.

330

Баба Пена

преди 6 години

Лондон се *** ! Няма никакъв процес,да е минало дело ,а обвиняват както винаги Русия.Дори и да беше Русия виновна ,първо факти ,дело и тогава..

329

Анонимен

преди 6 години

Те българите са толкова *** парчета че и тях да отровят пак няма да повярват. Затов сме още под руско робство.

328

Ми6

преди 6 години

Английските тайни службички си го направиха същите убиха и Георги Марков, защо след като казанста истина от един приятел на Георги марков беше написана, скоро след това статията беше изтрита?

327

фабрика за лъжи

преди 6 години

Лондон се саморазкри като фабрика за лъжи.

326

Mi6

преди 6 години

Аз нещо не мога да разбера.Според моите наблюдения повечето 88 процента одобряват това че русия не е замесена а не че одобряват мнебието на правителството че русия е замесена... Нещо бошлаф проучване

325

t2

преди 6 години

Заради тези "българи", които не вярват, 30% от българите се изнесоха.

324

АК-47

преди 6 години

Вярват само американските марионетки. По-голяма провокация скоро не е имало. Трябва да си ***, за да мислиш, че сега Путин има полза от отравянето на един двоен агент, предал де факто Родината си. Пука му на Путин, това е просто едно активно мероприятие.

323

изнервен

преди 6 години

Айде пак изследване на галошите. Ама разбира се, че червената агенция ще даде такива данни, какво друго да очакване от отявлени путинофили.

322

Гошу

преди 6 години

Абе от 3 дена съм на зверски запой тук, в една къща в Бояна, тая сутрин си викам - Абе чакай да видя новините. Влизам значи, поглеждам статиите и цъкнах с език. Ами то все едно съм в някакъв руски сайт - все възхвала на другаря П у т и к и широкая страна, я да вземете Днеса да станете официален говорител на ТАСС. Ей, пълно с патриоти в тая България, ама руски

321

Шаферката

преди 6 години

Партията на Роско.Дедо Иван Костов,барабар с,,Америка за България.двете Американски централи,които ни крадат по 160лв.на семейство са против.

320

ДО 357-ми Анонимен

преди 6 години

Човек,преди да излага простотиите си на показ,първо трябва да помисли / ако може/.Така... Пример: Ние с теб сме съюзници и от един отбор. Ти обаче яко се на...си....раш и започва да мирише така,че всички разбират. Е,добре. Как да бъда солидарен с ония,които отричат,че си нас....ран,което е ясно на всички....Да! Борисов постъпи хитро. Прецени всички ЗА и ПРОТИВ,застана в разкрачен стоеж и си спаси властта. По- нататък,ще поживеем,ще видим...

319

Анонимен

преди 6 години

Кога ще спрете гаврата с рассията?!?!