7

шоп

преди 6 години

Все се оплакват, че нямат кадри, а хиляди млади, здрави и образовани момчета са без работа в България. Важното обаче е да хрантутим торби с ла*на, само защото са човек на някой.

6

само питам

преди 6 години

"Правосъдното министерство проверява нападнатия надзирател" Има нещо гнило в това заглавие. Не трябва ли пандизчията да го проверяват?

5

Оставка

преди 6 години

на всички по веригата,които ДОПУСКАТ подобни гафове! Явно не им е там мястото!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Средата заплата на надзирател би трябвало да е около 2000лв. Тези на вишките със снаипер да са доказани мародери от 3000лв. и при отстрел 10 заплати бонус. При тараши и прочие за открити забранени предмети или предотвратен опит за вкарването им от 500лв. бонус за служителя. Това е мое мнение!

3

ДНЕС

преди 6 години

Днес в Новините казаха и показаха Шефа на Синдиката на Надзирателите в България .Този човек обясни че всичко което се случва в Затворите му се докладва на него .Министерството на Правосъдието и МВР не се Интересуват какво се случва и нямат желание да ги Безпокоят за някакви престъпници заради Празниците - всички от тези Министерства са в Гърция , по-бедните , и в САЩ Островите ,по- Богатите .

2

Анонимен

преди 6 години

MALE,MALE KAKVI TEGKI USLOVIA NA TRUD,TO NI NAPADAT,KRADAT NI,A NIE CESTNITE NADZIRATELI SME NEVINNI KATO DVE KAPKI VODIZA.

1

пожелание

преди 6 години

Баба Яга да се качва на метлата и никога да не се връща от гората !!