179

Антикарнист

преди 6 години

По коментарите ще познаете мършоядите - плитко, та чак кухо :)Поздрави на холестерола ви, мазни ***!

178

бръмм

преди 6 години

прясно месце полято с "екстри".....вкуснооо а вие ръфайте корени с водица...

177

Осведомисе183

преди 6 години

ДО 183.Няма имунни заболявания, а автоимунни и за никои от тях не е противопоказно месото. Забранена е обаче соята, прясното мляко, а за някои от тях и глутенът. Забранени са черният бъз, алое вера, ехинацея и сурово зеле, цвекло и броколи, последните заради т. нар. гоитрогени, които изчезват след 5 мин попарване с вода, не бива да ядат и много бобови.

176

Бай 100ян

преди 6 години

Днес заклах 10 заяка .Утре ме чакат 4 агнета,в други ден дузина, може би.Само човек не съм клал но да си призная бих вкусил пържола на скара с пипер,кимион и сол от човек веган

175

До 200

преди 6 години

Само да ти кажа че Веганка НЕ може да износи и 1 дете без да взима специални хранителни добавки извлечени от животни.Но тъй като е веганка тя няма да приема въпросните добавки защото са умрели животни за направата им няма да може да износи здраво дете.Следователно Веганите умират като вид !

174

Майка-веган

преди 6 години

Анонимен 200, да- ще дам противоотровата. Аз съм против НЕНУЖНОТО избиване на животни.

173

Веган

преди 6 години

Анонимен, каква е тая глупост за "соевата помия"?! Веганите са за естественото хранене, в това число- кърмене. Против са да се отнема млякото, произведено от кравата за малкото й.

172

Хунц

преди 6 години

*** срещу вегани. Много хора се женят за дървета, зеленчуци, а вегaните ги варят живи. Ужассссс. Тея вегани какво си въобразяват?????

171

Анонимен

преди 6 години

Разнообразното хранене си е най добре. Българите не случано имаме такива традиции по отношение на храненето.Едно време хората са знаели и са имали система на хранене. Пресни зеленчуци и плодове всеки ден. Мляко често за закуска. Риба от време на време. А месо само по празниците.Спазвали са пости които имат за цел да изчистват организма от вредните мазнини и вещества.Хората са живели главно по селата, работили физическа работа по цял ден. Затова в миналото България и имала голям % столетници

170

Анонимен

преди 6 години

Имайки в предвид, че тези ненормалници хранят бебетата си със соева по.мия, предлагам всеки канибал да си щампова тениска с лозунг "ИЗЯЖ ВЕГАН - СПАСИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ"!

169

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се намери някакъв по-хуманен начин за убиването на животните.Тва с ножът дето му разпарят гърлото и то горкото рита и се мята докато умре е просто много долнопробно.Може би с пистолет в тилът докато се храни или да му се спира сърцето докато прави секс-така де поне да умре щастливо.Или да му се стимулират определени центрове на мозъкът които отговарят за удоволствието и да се неутрализират други които командват дишането например и съзнанието.Тва,че ядем месо не означава,че сме садисти.

168

ШибиРиби

преди 6 години

Чакам да дойде Великден и да сготвя нещо прясно месце едно друго

167

Анонимен

преди 6 години

Нека да отгатна, всеки идин от тия вегани е ЗА приемането на Истанбулската конвенция... по обективни, дори нагледни причини. Познах ли?

166

Анонимен

преди 6 години

Искаме равни права за всички плодове и зеленчуци. Крайно време е лицемерието и варварството на тревопасните *** да спре!

165

Анонимен

преди 6 години

А тези смешни за природата създания веганите, защо умъртвяват растения за да ги сготвят и изядат, нима всяко растение не дава живот за природата ???

164

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е какво ще отговори веганка ако я попитам хипотетично следното : Ако детето й е ухапано от змия,а в опитите за направата на противоотрова са умрели 3 плъха,5 коня и 4 прасета,ще използва ли същата противоотрова ?М ?

163

АЙДЕ ДНЕС,

преди 6 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПОРЕДНИТЕ МАРГИНАЛИ - ***, ВЕГАНИ, РУСКИ ПЛАТЕНИ ***! НЕ ВИ ВРЪЗВАМЕ! ЖАЛКИ СТЕ! ПРОСТО ВИ ГЛЕДАМЕ СЕИРА! КОЛКО НИСКО МОЖЕ ДДА ПАДНЕТЕ ЗА СТИНКИ?

162

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Да така е, но по-добре човешката кръвожадност да се прояви към агънцата отколкото към хората. Между другото Хитлер е бил веган, а първите закони за защита на животните са създадени в нацистка Германия...

161

Ме

преди 6 години

Знам че е клише но "Медиите са виновни!"...Престанете да обръщате внимание на "изджендърясалите" недоносчета наричащи се вегани и филмът ще свърши...Обаче,понеже няма за какво по-сериозно да се хванете,та се занимавате с идиотските идиотщини на идиотчета с явни психически отклонения... ;)

160

Гражданин

преди 6 години

Видях им протеста .Останах отвратен !! В знак на протест от моя страна към тях на този и всеки следващ Великден ще си купувам не по половин агне ,както съм правил винаги до сега, а цяло агне.Призовавам всички нормални хора да се бръкнат малко по дълбоко в джоба и да изядат двойно повече Агнешко месо.Защото ние хората като Вид сме създадени от природата като Всеядни същества .Месото е част от нашите физиологични нужди и всички които се противопоставят на това са Болни същества!