15

Тургай

преди 5 години

До Мутьо ПапанкинВ Румъния, Южна Корея, Бразилия, САЩ, Украйна, Колумбия и други държави корумпираните политици отдавна щяха да влязат в затвора.

14

Мутьо Папанкин

преди 5 години

Ако има справедливост бившите президенти Петър Стоянов, Георги Първанов и Росен Плевнелиев ще трябва да ги осъдят за корупция и незаконно придобито богатство в особено големи размери. Трябва затвор и за бивши премиери като Жан Виденов, Стефан Софиянски, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев и Пламен Орешарски.

13

Imammnogokinti

преди 6 години

Добре бе..какви сте тия,дето са сложили плюсове на номер 5..? Селджуци?.?:) И как па ще свърши,че не ми е ясно? За вас козоlover-ите си е мъка,ама докато не си отидете в малаазия така ще е.!

12

Анонимен

преди 6 години

Кога ще се случи това в България ...НИКОГА !!!знаем ги.. всички до са такива !!!

11

Зайко-Байко

преди 6 години

Корея е държава със здраво гражданско общество и контрол. За дреболии едва ли биха я осъдили. Власта, опиянява, власта те прави невнимателен и ти създава чувство за недосегаемост, последствията са неприятни около 33 паралел, на север от него е още по-лошо, може и куршум в главата да отнесеш! По нашите ширини обаче картинката е съвсем друга за жалост!

10

Искаме съдии отКорея

преди 6 години

"Президентката на Южна Корея с присъда: 24 години затвор..." Да си наемем съдии от Южна Корея- явно там не се продават на килограм. Ще опрвят държавата.

9

Анонимен

преди 6 години

В България КОГА?

8

Shark

преди 6 години

До 1. ЧЕ ТЕ ПРЕЗ ЦЕНТРАЛНИЯ ВХОД НА СОФИЙСКИЯ ЗАТВОР СПОКОЙНО СИ И ИЗЛИЗАТ, ТАКА ЧЕ ......НАЙ-МНОГО НЯКОЯ ЧИСТАЧКА ДА СРЕЩНАТ, ДРУГ НЯМА КОЙ.

7

Анонимен

преди 6 години

A SEGA PO-SKORO I V BALGARIA.

6

House M.D.

преди 6 години

Новината е фалшива! Позовават се на несъществуваща информационна агенция!

5

Анонимен

преди 6 години

Споко, скоро ще приключи тая 1400 годишна мъка...

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен:) няма нищо съмнително относно хигиената ни

3

Анонимен

преди 6 години

Че те ако ГРОБарите идат там само на посещение и ще им лепнат по 10-15 години!

2

Анонимен

преди 6 години

Ето така се прави....а ние сме нация от търкачи на лотарийни билети, съмнителна хигиена, без зъби в устата и с мнение, базирано на пеефски кафяв вестник от 50ст.

1

Анонимен

преди 6 години

Потвърждение, че нашият съд е най-хуманният в света. Някога ще осъдят ли някой наш политик за някой друг месец поне, да видим как влиза през централния вход на централния затвор.