27

Анонимен

преди 6 години

Пак им висят на главата ЕС, Хелзински комитет и т.н, но те никого не питат и не слушат, казват "имаме си национален суверенитет и закони, не ни се месете във вътрешните работи". Специално в Индонезия не спират да изпълняват и смъртни присъди за трафик на наркотици, и то основно по отношение на чужденци, включително австралийски и холандски граждани. Няма "хуманност", това-онова. Преди години българи пък бяха осъдени точно за банкови карти в Уганда на по 20 години, а там пандизите не са като в ЕС

26

Анонимен

преди 6 години

Полицията в изостаналите страни от третия свят в Африка и Азия е много по-безкомпромисна и брутална дори от тази в САЩ. Там това си е военнизирана структура от генерали, полковници, майори, лейтенанти, сержанти и т.н., които си се разхождат по улиците с калашници и държат всичко безпрекословно да им се подчинява, в противен случай това е резултата - стрелят, без никой после да им търси отговорност за това. Няма гумени патрони и т.н. - само бойни.

25

Анонимен

преди 6 години

объркал държавите,сиромашкия. там :..........прострелян смъртоносно в Индонезия от полицията при опит да нападне полицаите............явно там и ОПИТИ не се позволяват.

24

Лилав и бежав

преди 6 години

Застреляният е активист на групировката "Лилав венец" и неговата партия "Бежовата кожа"

23

Анонимен

преди 6 години

ГейБанювите зулуми край нямат

22

БеГеЗулуМ

преди 6 години

И в индонезия си показахме зулумщините.

21

Turchin

преди 6 години

Hahahha pak bulgarin kaurin se e izlojil pred sveta! Bulgaristancii, vidite li che osven buzgunluci da praite i da se qdete edin drug, za nishto drugo ne stavate! Nali ste ujkim nai ubavi i umni na sveta pyk vse osrani gazove pokazvate! koi de vi fani vi tapanosva i ibe!!!

20

Ганчо

преди 6 години

Тия явно сами си чистят, не ползват чистачки да ви кажа.

19

Анонимен

преди 6 години

SAMO ROMITE IZPOLZVAT TAKAVA SKAPA TEHNIKA I NI IZLAGAT KATO DARGAVA,TO I TEZI,KOITO IZBYAGAHA OT ZENTRALNIAT ZATVOR NE SA BALGARI-ROMI SA.SEGA VIGDAM VALERI SIMEONOV KAK OPLUVA ROMITE--NE NE BALGARITE NIKOGA NE VARSHAT PRESTAPLENIA SAMO MALZINSTVATA SA PRESTAPNIZI.

18

Анонимен

преди 6 години

Ьорът е, пени там корупцията им е на ниво... Човек определено е имал силна операция и е много учудващо, че по гости не е изчакал, да го закарт в управлението и да се разберат. Много жени ни е започвал тепърва и не е имал пари, а може и конкуренцията да е виновна ... Хм ...

17

Анонимен

преди 6 години

Нашите джандари да се учат от тези в Индoнезия, а не който ги 'фане и ги тепа. Ако постъпят както трябва, *** ще бъдат кротки като малки котенца.

16

Анонимен

преди 6 години

Язък !Къде им са чистачките на тези ?!

15

Анонимен

преди 6 години

Приказата е стигнала и до Индонезия. Ама там нещо не върви. Не минава за най-умен и красива.

14

Анонимен

преди 6 години

До Макеа бе маке, какъв европеец ще е този див източно балкански космат и рунтав субект! И какъв европеец ще тръгне да прави такива старомодни и левашки изпълнения по банкомати!

13

Анонимен

преди 6 години

Ще доживеем ли добра новина за нашенци по света?

12

Анонимен

преди 6 години

В индонезия ги гърмят по подозрение а в България бягат от затвотра и охраната не стреля щото било противозаконно съгласно НК.................. Индонезия е по-демократична от България!

11

Анонимен

преди 6 години

Няма ли име този "образован" българин ? Дали сте ни само половината от новината.

10

Анонимен

преди 6 години

На Индонезия не й висят на главата хелзинския комитет и Европейския съюз. Няма кой да имобяснява, че стрелбата не е хуманно отношение към затворника.

9

Маке

преди 6 години

Защо богатите европейски граждани ходят да обират изостаналите държави ? Как пък един път не хванаха руснак или китаец или севернокореец. Eвропроказата пълзи ли пълзи крадци, измамници, ***, ***, вегани, ислямисти, терористи и фашисти = ЕС.

8

Един от Северозапада

преди 6 години

Така трябва и тук. Макар и полицайте ни да не са най-обичаните тук, трябва закон, ако си с оръжие срещу тях, и не се подчиняваш, или бягаш, да можат да стрелят на месо,без да пишат после кофи мастило...