23

Анонимен

преди 6 години

В кондиция е дядката! По телевизията го показаха! И е много далеч от така нареченото ,,здравословно хранене''! Сланината зимъс направо я смила като си помага със зелева чорба! Ако я караше на ябълки и овес само, не до 105, ами до 55 няма да изкара!

22

Анонимен

преди 6 години

Този негов живот е наказание само незнам кой го е наказал дали Бог или Сатаната! Живота е докато си млад след това започват мъките. След като навършите 60 години започват болежките и ходенето по мъките на докторите. Вместо да ви лекуват болежките докторетата и фармацефтиката ви доунищожават. Всички лекарства са предназначени не за лекуване а за мъчене и пълнене на гушките на аптекарите и фармацевтите. Покажете ми едно лекарство което да ви е излекувало? Те не лекуват те ви правят зависими от тях

21

Поздравления!

преди 6 години

Дядоооо, да си жив и здрав! Дай Боже всекиму да стигне твоята възраст и да е в такава добра кондиция като теб! От мен НАЗДРАВЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 105!

20

Анонимен

преди 6 години

Е те тоя е източил пенсионната система бе

19

Анонимен

преди 6 години

До Гробокопач"Когато преживееш и Борисов, тогава празнувай;))) !"---Е, па, че чакам!

18

Истукан

преди 6 години

Видяхте ли кой минава 100 години? Все хора, които живеят скромно и здравословно. Живейте и вие така, за да сте като този дядо.

17

безпартиен

преди 6 години

Миналата година бях в болнична стая с един човек на 95.Каза че е преживял "фашизма","комунизма" и ще е късметлия ако преживее и "демокрацията".

16

Жо

преди 6 години

БЕЗ ДА ЗАСЯГАМ дядо Георги /да е жив и здрав/, но се опитвам да си представя живота на 105 години. Връстниците ти, тези с които си живял, вече ги няма. Децата ти, ако са живи, са в преклонна възраст и не могат да ти помагат. Имаш внуци, които са големи, имат семейства и живеят някъде. Техните деца израстват с компютри и смарфони и хич не им е грижа за теб.Животът на 105 е обречен на самота.

15

до Жо

преди 6 години

Не си много прав,защото умните и богати хора развиват дейностите си в градът,но живеят в къщи извън него.В моят Пловдив всички тузари живеят в пловдивските села до него.А що се отнася до динамичната среда, да прав сте,толкова е динамична, че ми идва да грабна пушката.

14

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачМи той човека каза бе :) сега живота е по-лек от преди :) какво повече искаш :)

13

Анонимен

преди 6 години

Като му гледам медалите искам да го питам какво е да си нациоанелн предател.

12

Анонимен

преди 6 години

Може и да е така,но затова пък хората в градовете трудно ще докарват и 70 г.Особенно след като се пенсионира,какво ще прави в панелката? Бездействието ще го убие за 2-3 години най-много.И ако животът не е строене на къща и ядене,хората в градовете какво правят? Овъртяли са се със всякъкви заеми и кредити-жилища, покъщина,коли,телефони и пр.тоест вече не са свободни хора.А като ти останат 100 лв за месец, какви културни мероприятия ще посещаваме?

11

Анонимен

преди 6 години

Така,както е тръгнало,да не преживее още една...някои държави всячески се чудят как да започнат нова световна война,за да забогатеят още повече тия 1%,които притежават световното богатство

10

Анонимен

преди 6 години

SAMO KOMUNIST MOGE DA GIVEE TOLKOVA DALGO--GIVYAHA NA GOTOVO BEZ DA RABOTYAT

9

Жо

преди 6 години

ПОВЕЧЕТО СТОЛЕТНИЦИ са живяли като овчари и пастири- далеч от ежедневното напрежение на големите градове. Чиста природа и натурална храна- това дава селото. В големия град това го няма, но защо ли всички искат да дойдат да живеят в София? Изглежда човешкия живот не е само ядене и строене на къща. На човек са му нужни ежедневни срещи и общуване с други хора, нужна му е динамика и събития около него, нужна му е градската среда, където има културни и други развлечения.

8

псевдодемокрация

преди 6 години

Да е жив и здрав бай Георги още много години!То както е тръгнало от запад и третата да преживее...

7

Makedon

преди 6 години

Bravo za dedoto Georgi........ se gleda deka bil pameten ..

6

Анонимен

преди 6 години

Да преживееш две войни като готвач в армията - смръдльо.

5

Модерен роб

преди 6 години

Браво на дядото,но средната продължителност на мъжете в България е 71 години(според националния статистически институт) ,а пенсионирането става вече на 65г., след няколко години ще е 67г. Тоест цял живот плащаме за няколко гоинки пенсия нещо не излизат сметките къде потъват тези пари .

4

Burzum

преди 6 години

А какъв му е агентурния псевдоним?