20

Зайко-Байко

преди 6 години

"Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, Западните Балкани, Румъния, Франция до Саудите опря и накрая при Тереза Мей се озова. Всички обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега. В Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят! Пазвантите от Централния искат заплати високи, но не дават нищо в обратна посока.

19

rrr

преди 6 години

sega si piat pieneto niagade izvan bg

18

АЙДЕ, ЦЕЦКЕ, ТРЪГВАЙ

преди 6 години

В ЮАР СА В ПЪЛНА БЕЗОПАСНОСТ.ПИТАЙТЕ БРАТЯ ГАЛЕВИ - ДРУГИЯТ ПОЗОР НА МВР.

17

Сега

преди 6 години

тов ,,бизнесмен" да заеме местата на избягалите.Да го осьдят за сьучастие и да не излезне от там!Ето такива подпомагат криминалния контингент с дьржавата.

16

Andreshko

преди 6 години

Сега виновните за бягството да ги заместят в затвора,докато ги намерят. Тези пазачи са много прости. Ще вкарват оръжие на пандизчия,който може да използва това оръжие срещу него...

15

Анонимен

преди 6 години

Вместо да се мъчат, да се бутат сега, когато всеки гледа за тях, не е ли по-лесно и, да ги настанят в един апартамент, в който има достатъчно пица, дрехи и един PlayStation, та да не скучая ? Били са в затвора с години. Една седмица чакане, няма да ги убие, а след това, просто пеша ще тръгнат и вече никой няма да агитират разпознае.

14

Анонимен

преди 6 години

NE POMOGNAL IM E ISUS HRISTOS.

13

Приятел

преди 6 години

Всички знаят кой е виновен.Заплатите им малки,ама има кой навън да ги доплаща....Подкупът ивеличието им изяжда главите

12

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименБорисов не е България, нито Българският народ. Борисов е евреин. А тези, които го подкрепят са анти-българи, като тебе. Ранният Борисов, падна. Ореолът му се търкаля в прахта. Той, мълчи. Величеството, мълчи! Забелязвате ли? Случката внезапно го е излекувала от микрофонната му логорея!

11

Анонимен

преди 6 години

Провалът не е на Борисов,друг е,който му подлива вода и много скоро няма да остане нищо скрито ,сами ще се издънят търгачите на България и българският народ.

10

ц ! ц ! ц !

преди 6 години

"Под засилена охрана са границите, входовете и изходите на магистралите и всички основни пътища у нас. Пътните патрули са инструктирани да следят за съмнителни автомобили."-От тез 200 хил. коли, които вчера напуснаха вчера столицата как една съмнителна не можаха да видят ! Надявам се и аз да ги хванат ... изглежда за дедовия.

9

Анонимен

преди 6 години

Бизнесменът от възвишени чувства, воден от силна привързаност и обич към бившия си работник, му помогнал да избяга.Дано съм лош пророк, ама за "работа" го е измъкнал. Може и да се "чуе" резултатът от работата му, може и да не се "чуе". Като си свърши "работата", може да го намерят самоубит. Пелов май не е чак толкова умен.

8

Провалът на Борисов

преди 6 години

Провалът на Борисов е пълен. И вместо да подаде оставката си светкавично, той свири на струната на Страха, за да сплоти управлението си. Провалът на Радев е провал на ранният Борисов, като шеф на МВР! А той е налице. Скоро, целият Централен Софийски, ще излезе през Парадният Вход. И тогава, Борисов, ще, не ще, ще трябва да подаде оставка.

7

Анонимен

преди 6 години

"..............е допусната престъпна небрежност по отношение на изпълнение на задълженията на служителите." - ще има ли осъдени?

6

Анонимен

преди 6 години

Това ако беше държава, още на първия ден да са му изтръгнали ноктите на въпросния бизнесмен и днес да всеки да си е на място... пандизчийте пандиза, а съратниците в ареста.

5

врата в полето

преди 6 години

_""полицията все още е по следите на...""- това 3верно ли . . . . ??!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Само глупости пишат медиите!

3

Анонимен

преди 6 години

Запазена марка на некадърниците на държавна хранилка е да вменяват вина, прикривайки некадърността си. Да не би този бизнесмен да е охранявал затвора, него ли са питали дали ще вали? Банда корумпирани шкембета, ревящи за пари и парцалки.

2

ко ?

преди 6 години

Всички стари бандюги станаха "бизнесмени"... и това го сториха журналистите.

1

Анонимен

преди 6 години

Точно сега с този поток от коли по празниците има вероятност да се измъкнат. Според мен ще дърпат към Турция защото на други места ще е опасно.Оградата не е проблем пък и комшиите нищо не пазят оттатък.От Турция към Дубай или Африка.Там Интерпол нама правомощия.Ключов момент е Реното с което са избягали! Защо не е намерено? Как изчезва кола? Има камери.