110

Анонимен

преди 6 години

Прочетете "Дейвид Копърфийлд" и ще се отвратите от отношението на англичаните към собствените им деца! Каква милост, какво състрадание търсите у тях? Те убиха, обесиха половината население в колониите си! Четете историята им - убийства, друго няма!

109

Трак

преди 6 години

Га беше брекзита не ривахте русофили , а се радвахте , сега що ривете.

108

Рр

преди 6 години

За ингилизите има една точна дума...кауни

107

АНОНИМНА

преди 6 години

Горката писана,жалко че е умряла в мъки.Ако някой изобщо се е опитал да ги отрови тия двамата, можеше да пусне котката. Не са му платили да убива и нея. Няма как да измяука и да даде показания.

106

Анонимен

преди 6 години

Имам Руски телевизор. Децата гледат анимации и играят на патките на Нинтендо защото не става на новите. Верно тежи 20 кг. Ама надживя 3 дансинга, 1 lg, 1 Хитачи и 2 турски ще излъжа за марката. А както е тръгнало май и мене и жената ще надживее. А кога точно е правен само той си знае, мен ми го подариха преди 7-8 години.

105

Анонимен

преди 6 години

Отровени с БОВ друг път. Сигурно са пили менте водка. Нервно паралитичните към които спада и новичок дори в минимални дози убиват. От същият род са Зарин, Зуман, Табун. Напрактика блокира нервните окончания в организма. Обикновенно се умира от задушаване. Смърт настъпва в рамките на 60 секунди, освен ако не сте сигурни, че сте поели нервно паралитичните агент и случайно не носите в джоба са и антиген. Няма линейка която да ви отърве, те затова са забранени.

104

Анонимен

преди 6 години

За това, че котката и е избягала, Юлия Скрипал писа в Туитър още на 7 март, докато лежеше тежко отровена в болницата в Солзбъри.

103

Иво

преди 6 години

С този случай Скрипал, русоробите в България се преброиха.

102

Анонимен

преди 6 години

До Шерлок 105Предполагам използвате само руски електроуреди. Сигурно лаптопа ви е от най-хубавия руски тежащ само 40 килограма. Руски телевизор само 100 кг. Брей какви хубава техника имат руснаците а. А танковите им спират насред пътя.

101

Анонимен

преди 6 години

пълна боза е тая статия , статия за наивници и кравари

100

ПЕНКО

преди 6 години

НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С АНГЛИЧАНИТЕ ! КОГАТО СЛОЖИШ 1 ТОН ЗЛАТО В АВТОМОБИЛ МИНИ-КУПЪР ...СЪЩИЯ МОЖЕ ДА ПРЕСКАЧА РЕЛСИ С 80 КМ В ЧАС !!! ФИЛМ -ФИЛМ АМА " ИСТИНА " !!!

99

Шерлок

преди 6 години

"когато е получил достъп до жилището на Скрипал, ветеринарен лекар е открил двете му морски свинчета мъртви."И кога е получил достъп? Ако са умрели от глад и жажда, то излиза, че поне една седмица следователите са се моткали в апартамента заедно с озверените от жажда животни, надаващи ужасни крясъци. А, ако са били отровени, то излиза, че разследващите не са обърнали внимание на жертви на БОВ и спокойто са се разхождали покрай тях.Британци=***

98

Шерлок

преди 6 години

На горките животинки британските служби са им видели сметката още с влизането в апартамента и дори не са счели за нужно да докладват, че ги е имало. Затова и политиците въобще не знаят за тях и сега се чудят какво да скалъпят.По животните веднага щеше да отпадне колебанието дали отровата е била внесена в дома, или са ги отровили навън. А фактът, че цял месец лансират и двете версии ясно показва, че животните вече са били "изчезнали" когато полицията е започнала работа.

97

Много кока и бело

преди 6 години

Айде стига сте ни занимавали с тоя Скрипец. Никой не го вълнуват тия шпионски игри. Дайте нещо за зърната на николета

96

не син

преди 6 години

Убити и изгорени животни --поредното унищожаване на улики от извършителите. Евроатлантически " ценности" и стандарти! Повръща ми се!

95

Кога умряха

преди 6 години

До онзи ден бяха живи. След коментар на Русия, че домашните любимци също би трябвало да са мъртви те умряха. Тази лъжа е по-плоска и от историята с Диана.

94

Расия

преди 6 години

Вибратора на момата добре ли е?

93

Любо пенев чичовия

преди 6 години

Англичаните са лъжци к деженерати. Ясно е на всички. За две три десетилетия напълно провалиха престижа на вековна империя. Всеки като чуе великобритания се подсмихва -какво им е великото пък на тия? Измамници, слуги на щатите, смешна монархия пародия пълна, остров на цветнокожи и на кръвосмесители ***?

92

Много кока и бело

преди 6 години

"Причините: Отравяне или са умрели от глад"Тези два начина на смърт са коренно различни - при отравяне трупа ще е непокътнат и няма да има щети по апартамента. При глад, животните ще са слаби и ще са издивели и съсипали всичката мебел Много интересно... този който ги е открил сигурно си е казал :"МАЛЕ ТУКА Е СТРАШНО МАЗАЛО, кочетата са кожа и кости - ТРЯБВА ДА СА БИЛИ ОТРОВЕНИ!" - евала за тая интерпретация на свръхграмотен джентълмен. :D :D :D

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87На теб ти докладват направо от Mi-6 и Mi-5 ли, гений? Времето отдавна дойде, ама билярдните топки нищо свястно не могат да измислят.