130

Малкият Мук

преди 6 години

То добре че ддс-то не е 100%,щот тогава щяхме да караме все сто-годишни, ,,трофеи,,.Ако искат да караме само 10годишни,да свалят ддс-то на20%. КАПИШ

129

Валентин

преди 6 години

Моята е произведена 1983 г. и не е трошка, а Мерцедес 123 240D

128

Влади

преди 6 години

Това ще рече, че те са били произведени около 1996 година, когато и влизат първите возила с катализатори в Източна Европа. Що за *** е преписал тази статия?Първият ми Голф2, произведен през 1989 имаше катализатор.Неграмотнико, банвай ме ,както правят в неграмотния ви сайт Днес.бг. , но това не променя истината! Фалшиви новинари сте вие!

127

Agenta

преди 6 години

Първо е хубаво да се провери какво са забранили и после да се пишат глупости. Забрани ли са колите, които не покриват евро 2, а не дизелите.

126

hm

преди 6 години

Пълни глупости майне статията.

125

До иван от лозене

преди 6 години

"Нека и аз да взимам хиляда и косур лева заплата..."и кой ти е виновен, освен теб самия че не ги взимаш?не че хиляда и косур са страхотна заплата... толкова заработвах преди 15 години когато средната беше 500. Но не се примирих и отидох там където плащат

124

Анонимен

преди 6 години

Вината е на ВСИЧКИ управляващи за последните 30 годиниУмишлено държат заплатите ниски и освен това с уникално безумни данъчни закони насърчават карането на 20+ годишни кокошкарнициДанъка за моята кола с евро5 е 250лв а на комшията с опел 1995 който бълва отрови като автобус е 30лв

123

Иван от лозене

преди 6 години

Нормално с тези ниски заплати какво искат? Нека да взимам по хиляда и косур на месец ще карам по-добра кола и ще я поддържам нон-стоп ,ама аз взимам ***

122

Анонимен

преди 6 години

До Илиан. Какви мерки бе аркадаш ? Спират да крадат, вдигат заплатите и спираме да купуваме на запада трошляците.

121

Анонимен

преди 6 години

Голям праз, че няма да мога да пътувам. Има самолети ако толкова заритам, но едва ли.

120

Трошката

преди 6 години

Българите са най-големите пещерняци в цяла Европа...Факт!

119

Анонимен

преди 6 години

До До Илиян Нямаме необходимия стандарт за това

118

До Илиян

преди 6 години

Не е глупава статията, нито авторката! Есенцията на написаното е да се започне и в България със съответните мерки, така че да отговарят МПС-тата на някакви норми поне близки до "белите" държави! Това е както за нивото на вредните емисии, така и за нивото на шум, безопасност и т.н.

117

Илиян

преди 6 години

Глупава статия от глупава авторка!Колко българи са тръгнали с колите си към Мадрид,Атина или Париж...??

116

Онзи

преди 6 години

До 111 праведенБратче не че нещо ама пишеш на кирилица пак всичките ти "ч" са ти 4 -ки . Това чатене ви е..а мамата на писането . Или искаш да си интересен ?

115

Анонимен

преди 6 години

Това е проблем на КАТ и на нашите ппо автомобилна безопастност защо ги регистрират такива с печат на талона че колата е бракувана а нашите тарикати гледат да вземат парите това е значи за европа не стават а за българия стават уволниния трябва

114

Aнонимен

преди 6 години

112-Пепито е прав. Тези ограничения не се отнасят за чужденци, но срокът за пребиваване е 6 месеца. Заобикалят се с едно съботно - неделно излизане в съседната страна.

113

до Пепито

преди 6 години

Пътния данък и застраховките са доста по-скъпи за старите автомобили, поне в Ирл. е така.А, иначе и тука си нормално си карат от 2003 и нагоре.

112

Пепито

преди 6 години

Дрън дрън чи пляс.Преди два дена обиколих центъра на Мадрид и то два пъти.Колата ми е форд фиеста 2007 бензин.Никой не ми обърна внимание.Да не говориме че масово испанците си карат старите коли и то дизели.Тия новини не знам откъде ги измислят.Явно искат да се продават нови коли.Поне пишете че е платена новина.

111

Праведен

преди 6 години

Бай *** си остана само един кух салатено-ракиен патриот дето само знае да се блещи на масата над салатата и ракията и 4Анийте с кюфтаци!!! Трябва и у4ене и работа Ганьоооо, не става само с реп4ене и Йедене!!! Хората ве4е колонии по Марс по4ват да правят, а *** още си играе на голем меринджей и се мисли за най-умен и красив и непобедим! Те кадърните и умни хора ве4е избягаха от абсурдистана и голяма 4аст от популацията ве4е е 2-3 ръка хора, идеални и за 2-3 ръка трошляци от бунищата на европа!