40

МНого лошо

преди 6 години

терористите на власт крадат милиарди от народа и ги ПРАХОСВАТ През НАГЛО КорУПЦИОННИ ОБЕКТИ подавани щедро на партиино подставени компании.ЗА Пенсии и помощи за деца пари не дават но за вили .палати ,хотели с яхти,джипове,басейни крадат от народа вече над 10 000 000 000 живи кървави лева/вижте все пак колко по данни от Оперативна програма"Развитие на селските региони" контролирана от турско говорящи терористи на власт в министерство на земеделието

39

Ликвидират БЪлгарите

преди 6 години

ИМАше данни че терористите на власт изнасят ток без пари през подставени партиини компании или з а по 2 евро цента на киловат час.НА БЪлгарския народ същите нагли престъпнци го продават по над 23 стотинки за киловат час.Има данни че фотоволтаичните централи не произвеждат ток годен з а мрежата но крадат милиарди от народа.ограбените пари делят със съучастници.получават свърх високи цени за ток заради некаква грешка печатна.

38

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен32 Да позная-гласувал си за Герб, нали? Уредите били по-икономични?Възможно е. А да си забелязал, колко предприятия, заводи, ферми се закриха за тия 28 години? Които денонощно, на 3 смени дърпаха ток?В града ни има заводи, преди с 850 човека персонал, сега с 20, има и такива, буквално разрушени до основи.Населението-емигрирало, или починали.А Борисов разреши фотоволтаик до фотоволтаика, перки до перките, и гарантирано изкупуване-далавера от всякъде.

37

Един от Северозапада

преди 6 години

До комитата Приятел, това е така, както си го написал, но ако питаш управляващите, или четеш едни новини някъде, ще те убедят, че вече сме постигнали нови висоти в икономиката, тя е по-малко енергоемка, а и всички лампи в държавата са ЛЕД.Също така, ще ти кажат, че сме икономическия тигър на ЕС, в нашия край на Европата.Спокойни, стабилни, проспериращи. Нямаме нужда нито от АЕЦ, нито от Потоци, а инвеститорите барабар със кадрите си се преселват тук, изгодни сме им.

36

комитата

преди 6 години

нали се сещате кога потреблението намалява -когато икономиката намалява , населението и стандарта в една държава ///

35

Русофил

преди 6 години

Искам АЕЦ Белене! Няма значение, че и правнуците Ви ще го изплащат, а някой ще изнася тока му за своя джоб. Няма значение, че тока, който ще плащам от частни ВЕИ, ВЕЦ и пр. енергийни мощности , собственост на комунисти-русофили, е на тройна цена. Важното е, да построим никому ненужна АЕЦ по руска технология и да останем вързани за руската каруца, да каруца.Дружба от векове, за векове!

34

Анонимен

преди 6 години

Я да по осмислим малко. Днес Финландия е дала зелена светлина на Северен поток 2. Ние като по така евтоатлантици (пу чумата да ги тръшне) спряхме Южен. Скоро ще се спират и 5 и 6 блок, ама това вече е без значение, защото пък няма хора и производство, за сметка на това имаме дублиращи държавата НПО и някакви ценности, с които трябва да сме солидарни.Хайде със сбогом.

33

Анонимен

преди 6 години

Италия си внася 30% от ел.енергият и не виждам нещо да са фалирали или да живеят зле.

32

Анонимен

преди 6 години

28 айде да не ми обясняваш неща ,които са ми ясни по-добре от теб. Говоря ти за действащите договори и всичко. Дори и микса да е само от АЕЦ ,пак няма да излезе на 6 ст. Обяснявам ти защо се продава на 6 ст , което е под себестойността и защо Белене е абсурд да се строи. Така че, повече осмисляне!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Факторите са много. Освен броя население, имаме и иновации. Много сгради се санираха. Зимите станаха по-топли и по-кратки. Масово вече се отопляват на дърва. Появиха се слънчевите колектори , което намали потреблението от най-гълтащите уреди-бойлерите. Никой вече не се топли с калорифери, радиатори от онези дето дърпат по 4-5 киловата на час. Климатиците са с по 0,7 и 0,8 киловата. Уредите са клас А и плюсове даже.

30

Анонимен

преди 6 години

До ВутеКвартира - 50 лв.

29

Анонимен

преди 6 години

Икономиката е максимално свита и всяка година намаляваме с 40-50хиляди. Нормално е да се свива потреблението. Докога обаче?

28

Анонимен

преди 6 години

Извод : АЕЦ Белене не ни трябва

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Много говориш за мислене, но като че ли капацитета ти за мислене се изчерпва до това да си мислиш че мислиш.Като е много скъпо производството да спрат всичките "зелени" перипети и да пуснат АЕЦ-а. Цената е в пъти по-ниска. Уви целта е съвсем друга, и си е направо геноцид на българския народ. Това че въртят печалбица покрай цялата работа е просто бонус. Цени, заплати, качество на живот, медицина, храни - всичкото е впрегнато в геноцид. От твоите вождове.

26

Анонимен

преди 6 години

Тия които имат къщи си купете слънчеви колектори,аз не плащам ток

25

БатСали електрик

преди 6 години

Верно е и при мен има ръст на износа

24

Анонимен

преди 6 години

23 добре ,че нищо не зависи от не мислещи като теб! Сега щяхме да сме на свещи.Лошото е ,че и те струват пари и няма да има кой да ни ги продаде на по-ниска от себестойността им цена. Нищо ,че сме българи в България!!! Те на немеца не му дават нищо без пари в Германия. Знам ,че вероятно пак не зацепи!

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Ало калинка, кво намекваш, че българите не заслужават електричество или?Никой нищо не ни предлага, централи както и инфраструктура са от едно време още, без грам поддръжка, построени и заварени от соца.Продадени от твоя вожд на разни мекерета, които само смучат, без да поддържат, което води до огромни загуби, които също трябва да плащаме.

22

Демек

преди 6 години

С 15 лв. на ден обувки ли да купиш, лекарства, дрехи, на ресторант ли да отидеш, на почивка.А книги, театър, опера, кино, гадже да почерпиш.20 кинта слагам отделно за зъболекар.Няма откъде.Евтиният ток от Козлудуй го продават - 70 фирми са на изхода.Само 5% от Козлудуй участва в сметките ни. Едно е 180 лв. мегават, друго е 800 лв.Цените станах непосилни. И хората ще се вдигнат.Живеем като скотове, да се къпем и да работим.Ако бях жена?!Депутатите зимат по 10 хилки, за евро депут. по сто

21

Ами то е ясно!

преди 6 години

Когато гробаджии изгонят и последния българин потреблението ще падне хептен и ще има само артък!