11

Винету

преди 6 години

сега ще рекламира боб с наденица ... от нея боба,а от принца - наденицата

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Това колко нигрско е в нея е същото като израза за ланото в кацата мед.

9

Анонимен

преди 6 години

Кралицата е 25% индийка по баба. С времето ще избелеят не ги мислете. след 7 поколения може да не остане нищо негърско в тях, тъй като всеки човек може да получи генетичен материал от максимум 120 прародители, всичко се размесва. Виж ако вземат примерно африканска Y хромозома тогава ще си я влачат, но ако е жена няма такава опасност. И какво като е златотърсачка, всеки си търси. Принца пък е залатотърсач по отношение на определено женско тяло.

8

Мануш Романов

преди 6 години

Като ще се излагат като бозаджии поне да бяха взели някоя от семейство Халваджиян. Или от пазара в Димитровград. А те кокаларка джипс....пардон, чипсаджийка. Пишман ергени са тия принцове.

7

Анонимен

преди 6 години

Не, не латинос! Косата и е черна и къдрава, майка и е чистокръвни не-гър-ка. А Меган е АА - АфроАмериканка! Детето им ще е ***. Кралицата наистина е бясна, но времената вече са други. Хари е чаак шести в реда за унаследяване, а и кралицата е вече твърде стара, за да води битки. Освен това е гузна заради смъртта на майка му, Даяна.

6

ЛАТИНОС ЛИ Е ТАЯ?

преди 6 години

ТАЗИ ЛАТИНОС Е ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛНА. НИКАКВА КЛАСА, НИКАКВО ИЗЛЪЧВАНЕ И НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ НА ДВОРЦОВИТЕ ПРАВИЛА, ЕТИКЕТ И ПОЛИТИКА. ПРОСТО УЖАС. САМО ЕДНА ОБИКНОВЕНА ЗЛАТОТЪРСАЧКА. ДОРИ ФИЗИОНОМИЯТА Й ИЗДАВА НЯКАКВО ДВУЛИЧИЕ И Е ТВЪРДЕ ИЗКУСТВЕНА. ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ХАРИ...

5

Анонимен

преди 6 години

И наща Гала така - и до днес дои телевизията с нелепото си присъствие

4

Анонимен

преди 6 години

гОЛЯМА КРАСАВИЦА и аз бих я взел,ама не съм дворянин.

3

Анонимен

преди 6 години

Тази е класическа златотърсачка...

2

ama

преди 6 години

ама тя църна ***!?В деня ба сватбата ще каже не и кариерата и ще тръгне нагоре

1

Анонимен

преди 6 години

И двамата принца ги излъгаха отявлени интересчийки, търсещи някой да ги издърпа в живота. Майката на едната разказа как я е набутала в същото училище , как случайно даму се натресе и да не го пуска.... Тази и тя същата. Баща им поне за Камила се ожени- от стар дворянски род. Пък тези живи позьорки, навремето такива са ги взимали за гувернантки и после са си заработвали в кревата на домакина.