5

Анонимен

преди 6 години

За Стрелеца знаехме

4

Анонимен

преди 6 години

Какво означава прибързва с любовта? Или се влюбва или не. Усещаш че си влюбен, когато всичко е приключило. Тогава ти се изяснява картината, дали си истински влюбен или не. Дали увлечен, привлечен или не.

3

Анонимен

преди 6 години

Нали!? И не ти минава!

2

Анонимен

преди 6 години

Има хора които през целият си съзнателен живот не срещат любовта. Това че имат мимолетни връзки и временни влечения не означава че са намерили истинската любов. Някои са я срещали усещали са я толкова силно че чак са се плашели. И в един моменто тя си отива без да усетят. Когато истинската любов дойде и не успеете да я осъзнаете я губите безвъзвратно. Влечението към даден човек не е любов любовта е нещо много по съвършенно от влечението и симпатията към даден човек. Любовта неможе да се опише!

1

Ха

преди 6 години

Любовта не е концерт по желание! Понякога тя идва бързо като ураган и си отива бавно като оследобеден залез. Друг път просто загатва за своето присъствие подобно на малките благоуханни цветя които се крият във свежата пролетна трева.Истинската любов е като наркотик. Докъто се усетиш и си пристрастен.А който си мисли че може да я контролира, значи още не попаднал на истинската любов.Истинските влюбени не правят сделки с цел лична изгода. Те просто се носят по течението и се наслаждават.