30

Григорий Распутин

преди 6 години

А в частния сектор при така наречените "бизнесмени" как се работи?Осигуряват те на 4 часа,плащат ти за 8 часа.а работиш 12 часа.А в инспекцията на труда са на принципа "Ни чул-ни видял".

29

До хо-ха-ха

преди 6 години

Условията на труд са като на много други, които работят за мин. заплата. И няма дрехи, няма 20 заплани, няма ранно пенсиониране ....

28

Анонимен

преди 6 години

Знаем за проблемите, знаем за неравностойното заплащане и условията на труд. Но, знаем още че служите за мулета и унижавате професията като се продавате на престъпниците! Бедността не е порок, скромността не е глупост! Все пак, държавни служители сте и то доброволно! Затова, казаното за държавата се отнася и за вас!

27

Анонимен

преди 6 години

Затворниците ги преследват единствено чистачките, щото правят стъпки по измитото!

26

Чочо падарина

преди 6 години

Хайде стига с тая чистачка. И тя е била от помагачите, ама търчала, та да не я заподозрат. Кой знае какво е внасяла и изнасяла в кофите с ***. А Магарицата на правосъдието щяла да я награждава.

25

Анонимен

преди 6 години

"Днешното управление е чутовно, контрапродуктивно, заслепено, себично, фокусирано"Ох, ще пукна от смях! Тия що не отидат вкупом на кръжок по български език?!

24

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Ми то и чистачката е била без оръжие, ако не броим метлата, и въпреки това ги е подгонила. Сиреч, тя е по мъж от надзирателите, па и от тебе

23

Анонимен

преди 6 години

Пари се плащат за свършена работа. Като допускат в затвора убийци да се сдобият с оръжие, граната!, другия да го допуснат до хладно оръжие - лесно намираемо във всяка кухня, и да ги оставят двамата да се изнижат през парадния вход на най-охранявани в страната затвор, какви точно пари очакват?

22

Анонимен

преди 6 години

Ако променим вица за митничарите, и за надзиратели се връзва.ТРЗ-то звъни на нов служител: -Петров, вече половин година работите при нас, а още не сте дошъл да си вземете заплатата.-Ама вие и заплати ли давате?Та и тия така....

21

Olsod

преди 6 години

Da uvolnim bg nadzirateli. Da vnesem ukrainski, albanski, turski, irakski, iranski, palestinski, izraelski, afganistanski nadzirateli v zatvorite....

20

ето добра реформа!

преди 6 години

До а защо? - Така и така изкарват доста от внасяне на разни работи в затворите. Защо въобще да им се плащат и заплати? Няма много логика.Брутално точен си! Най-правилното решение е да се спрат заплатите на надзирателите. Да ги оставят на самоиздръжка, като търмъчат опандизените. Тогава надзирателите ще треперят за опандизените и няма да има бягства, защото ще изгубят кокошките, снасящи им златните яйца!

19

Анонимен

преди 6 години

Абе да пущат всичко що е вътре навън и тва е , и без това не пазят нищо. Като не ги устройва да стане таксиджия, лекар, адвокат, водопроводчик! Демокрация е

18

Анонимен

преди 6 години

Много истина има в това, което са написали. С няколко реда показаха що за хора са управниците. Капка в морето. Нищо хубаво няма да последва. Натиск в/у синдикатите.

17

КОМУНИСТ

преди 6 години

Престъпници ви управляват, престъпници ви манипулират, стимулират желанието ви да сте като тях бизнесмени, робовладелци, объркват ви, делят ви. Престъпниците в затвора им позволяват да са по добре от вас. Създават престъпници за да им служат срещу вас.

16

АНТИ

преди 6 години

Лесно им е на надзирателите.Нито имат дневна норма да изпълняват.Нито им виси чорбаджия-изедник на главата.А контрол истински нямат.Що не отидат да блъскат за частника ?!Ще издържат ли 2-3 месеца ?!

15

АНТИ

преди 6 години

Няколко милиона мишлета,затворнически цирк вече гледат,а надзиратели на стачки пак ще шетат,за повече стотачки проkлети.

14

Тато из Правец

преди 6 години

И тия са им много на тия тюфлеци !

13

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Напълно са прави надзирателите. Голяма помия се изля върху тях напоследък, но малко хора знаят, че условията им на труд са изключително тежки и неприятни, а заплатите им са смешни.Всички се смяхме на това, че само чистачката хукнала да гони Пеловски. Малцина обаче са наясно, че надзирателите нямат право да носят оръжие в затвора. Сиреч бегълците са били с пистолет и нож, а надзирателите без оръжие.Колко от нас биха подгонили въоръжен с пистолет убиец ?Колко ?Така че ги подкрепям.

12

а защо?

преди 6 години

То все едно митничарите да протестират за увеличение на заплати

11

а защо?

преди 6 години

Така и така изкарват доста от внасяне на разни работи в затворите. Защо въобще да им се плащат и заплати? Няма много логика