20

8===о

преди 6 години

много ясно че щатите не искат кубински роми.

19

NAVIBULGAR

преди 6 години

Za Havana ne znam kak e no sym bil v dve malki pristani6ta-nemotija do 6ija...dylgo za razkazvane ama...horata,horata bjaha drugi,Napomjaha mi bylgarite predi 89-ta.

18

Seven

преди 6 години

Абе казвам аз , че ром е алкохолна напитка, ама вие не та не , било малцинствена група. А си има такива хубави думи за тях, които ако напиша ще ми изтриете коментара.

17

Kriko

преди 6 години

Бях тази зима в куба и ромът е малко по-скъп от минералната вода ( ромът 5$ аводата 2$ ) познайте кое се пиеше повече. Взех си няколко бутилки и мога да твърдя че пиячката е железна.На мен повече ми харесва белият ром. До година пак съм там......

16

бир ман

преди 6 години

Има и много други качествени и добри ром марки.Качествения ром е скъп,Хаваната е за масова консумация,нещо като Джони Уокър при уискитата.

15

Анонимен

преди 6 години

Ромът, престижният български представител в западна Европа. Заради ромите всички българи сме им криви. Като отидем там - всичките сме крадци, дори когато нас са ни обрали. Пък и недостатъчно сме ги интегрирали. не сме им дали дасотатъчно пари, че да не просят по Осло и Женева.

14

СатаНАТО

преди 6 години

Добре, че са били капиталистите да им направят фабрики за ром и пури, та после 60 години да има какво да изнасят. Кастро вече никой не го помни жив ли е, умрял ли е, само единични бройки носталгични ***. Кенеди, Рейгън и Буш всички ги знаят.

13

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОСатанаиле, аз съм от "заджмоцаните комунстически селяни", по твоя изискан израз. Изпил съм огромно количество ром, когато бялата "Хавана" струваше 4 лв бутилката, червената - 6 лв, а кафявата - 9 лв. Нека умничето Богомил не ме учи как се пие "Хавана" - неприлично е. Имам книжка с коктейли с ром и всички такъми за направата им. "Диктаторът" Кастро е един от великите хора на столетието! И той, и Хемингуей са били почитатели на рома и коктейлите с ром.

12

Богомил

преди 6 години

До БогомилМоля неверниците като отидат в Хавана да разгледат сградата на Bacardi с красивата мозаечна фасада с името на фирмата. След това си слагайте минусите. А цената на тъмния ром е от 40 до 2000 лв. бутилката. Има за всякакви ценители. А ако ви харесва диктатора Кастро, моля обърнете се към някоя психиатрия. Белият ром е за коктейли. Тъмният се пие топъл като ***. Наздраве на ценителите! Питие, което се пие с лед и лимон е долнопробна смес от алкохол и вода.

11

СатаНАТО™

преди 6 години

Зажмоцаните комунистически се ляни вярват, че ром се прави само в Куба...

10

Анонимен

преди 6 години

До МиткоМите, няма такова уиски което дори и малко да доближи качествата на рома по вкус и аромат.Виж, има *** които могат да съперничат успешно в това отношение, но уиски никога!Освен това Хавана Клуб която се продава тук изобщо не е качествено питие. То е ширпотреба добре менажирана от Перно-рикар.Хавана клуб трудно могат да произведат ром с качеството на Закапа, Дипломатико, Бругал... Хавана клуб имат само един приличен ром - Юнион, но той е прекалено скъп за качеството си.

9

Митко

преди 6 години

Много качествено питие. Само Балантайнс му съперничи. Преди 40 години една бутилка беше 3 лева. Сега е 22. Демокрация...

8

бартер

преди 6 години

Изнасяме български ''ром" за кубински.

7

Богомил

преди 6 години

Тъмният отлежал ром е по-добър от всякакво уиски. Но оригиналната марка е "Bacardi". Фидел го заграбва от тях и ги гони от Куба. Познато. Перно от дребен производител на мастика, днес с евтината кубинска меласа е световен гигант. Комунистическа продажност и корупция. А колко са акциите на семейния клан Кастро? Няма такива- те са идеалисти и мислят само за народа. А кубинците гладуват.

6

Кръвожаден веган

преди 6 години

Уф, добре, че няма ембарго срещу родните ромове от Stolipinovo Club, Faculteto Club, Comlucka Club и може спокойно да се изнасят към САЩ. Цар Киро да почерпи.

5

манджата

преди 6 години

До ромътдобро съчетание с кока-кола! Пие се само в коктейли!

4

Анонимен

преди 6 години

Да продават в Евразийското съюз ве. Нали са с тях и изповядват техните възгледи. От дек на дек , ще продават в САЩ и Европа. Хем сме лоши, хем искат да търгуват с нас :)))

3

Курош занди мъж ли е

преди 6 години

Това е автентично немско име от епохата на мултикулти суицида! Имена като Ханс или Херман вече са итречени от новото мислене! Нещо като името Ванеса в бг ***! Вместо Иванка -ванеса, вместо Николина- Никол, да не забравяме и исконно българските имена като АлекЗандър, Инес, Ирен, Вероник, Паула, Симон, Емми, Робърта, Сания, Анджелина и мнохо други девиации от всички родни села и паланки!

2

ромът

преди 6 години

ни знаех чи съм известен чак в куба бате

1

Анонимен

преди 6 години

Забравете за рома и коняка. Това са най-големите убийци на черния дроб. Пийвайте си домашно винце, марково уиски, домашна ракийка...но тези две питиета ги забравете!