239

тя

преди 6 години

Путин , Путин Путин ! Ако го няма Путин ще окупирате ресурсите на тая голяма страна ?! Няма да я бъде тая , по- скоро може да опитате новото им оръжие!

238

тя

преди 6 години

Плаща му не само ЦРУ , но и всички цереута по всички земни кълбета!

237

тя

преди 6 години

До къде стигнаха ! Голям майтап! Тръмп е руски шпионин!

236

Анонимен

преди 6 години

Donald Trymp e 6pionin na amerikanskiia agent Putin- ne na Rusiia.

235

Анонимен

преди 6 години

Нормално да е американски агент- има и други податки за това.

234

Адолф Шикългрубер

преди 6 години

В тубата има моите речи , те са актуални и сега . И за световните банкери и за чифутската напаст............Англосаксите цвилят в несвяст при евентуален икон.съюз между Германия и Русия. Рурска област и Сибир заедно е най-големият кошмар на ФАЩ и Нова Индия (Англия). За това и ни насъскаха един срещу друг навремето. И сега се правят опити да няма топла връзка между двете държави- защото ФАЩ и Нов ПАкистан ще бъдат излишни.

233

Архангел Псувнаил

преди 6 години

Много хубава статия, само дето е написана от юдейски луммпен заменил нормалният си човешки облик за 30 шекела и служба на мамона и сатаната. Е те това вече не е добра сделка, другарю чивутт Фридман.

232

ПЕНКО

преди 6 години

КАКВО Е НАТЮ ? ЗА КАКВО Е НАТЮ? КАКВО ОБЩО ИМАТ 80% ОТ "ЧЛЕНОВЕТЕ" СЪС СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК ??? ДОБРЕ БЕ 70% !!! ОРГАНИЗАЦИЯ СЪЗДАДЕНА...ЗА ЗАЩИТА НА ГОСПОДСТВОТО НА КОГО !?!? "ГОСПОДАРИТЕ" ИСКАТ ВЕЧНА ВЛАСТ НАД " СЛУГИТЕ И РОБИТЕ" !!! КАК СИ ГО ПРЕДСТАВЯТЕ ???

231

до 85

преди 6 години

Да, Грийт Уол е прототип, т.е.-точно копие на Митсубиши! Ако ти твърдиш, че е обратното имам един въпрос към теб. Коя от двете фирми е по-стара- Митсубиши или Грийт Уол? Фирмите на САЩ, Западна Европа и Япония в най- скоро време ще бъдат закрити във вашите любими Китай и Русия! Чакам този момент с нетърпение. Светът няма да бъде управляван от комунисти и КГБ олигарси.

230

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя Тутин ве, писна ми на *ура! На ден няколко статии взе или за Тутин или за Пусия... Аман!

229

до 245

преди 6 години

Турция не е ли член на НАТО? Може би вече е крайно време тази държава да бъде изхвърлена от тази военно-политическа организация, защото с всичките си действия доказва, че тя работи в интерес на враговете на НАТО!!! Турция обаче не иска да излезе от НАТО, защото много добре знае, че всичко което има във военната и икономическата области го дължи на тази организация! Половината от въоръжението й е подарено от НАТО, а не платено! Идва времето обаче да си плати всичко до цент!!!

228

Анонимен

преди 6 години

Путин е просто един ПР продукт при това доста успешен. Статията е много добра и много добре описва състоянието в русия. Браво.

227

Анонимен

преди 6 години

Брех тази статия доста добре написана :) за момент да си помисля, че е авторска на днес бг...

226

ПЕНКО

преди 6 години

ДОКАТО ЧАСТ ОТ СВЕТЪТ НА ЧОВЕЦИТЕ ПРИЕМА ДА СЕ ГЪРЧИ ПОД ДОЛАРОВИЯ БОТУШ- ЩЕ ИМА ТАКИВА " СТАТИИ" !!! ОБИЧАМ ГЕНИИТЕ И ДОРИ ТАЛАНТИ- ЕВРЕИ ,НО И В БЪДЕЩЕ КОНТРОЛА НАД ДОЛАРА НЯМА ДА ГИ СПАСИ - ОТ ЖЕЛАНИЕТО ИМ ДА "ГОСПОДСТВАТ" И ДА СИ "ОТМЪЩАВАТ " НАД И ВЪРХУ ТЕЗИ ,КОИТО В ИСТОРИЯТА СА ГИ УБИВАЛИ !!! СВЕТЪТ ЩЕ СЕ ОБЕДНИ И ЩЕ ПРЕМАХНЕ ТЪПИТЕ ИМПЕРСКИ АМБИШЪН!!

225

Анонимен

преди 6 години

До СвободниятТи си свободен само в избора на отвора, който да ти запушат!

224

До Основателно

преди 6 години

мога да се усъмня в менталното ти здраве. Човече, лекувай се! Русия бележи непрекъснат растеж на националното си богатство, расте броят на жителите, повишава се раждаемостта, намалява смъртността, алкохолизма, престъпността. Статистика, срещу нея не се рита. Военното производство е много интелектуалноемко, искат се съвременни материали, инструментариум, опит. Затова продажбата на един боен самолет им носи пари, с които могат да купят 30000 коли. За 4 дивизиона С-400 ще получи $2.4 млрд отТурция

223

Анонимен

преди 6 години

Работилата по публикацията е ударник, герой на капиталистическия труд! Много дълги мат'ряли пише? Ако се съберат всички страници, които за ден пуска с антируски бълвочи, ще излезе, че освен че е велика полиглотка, е и световен шампион по машинен бързопис! Въобще, явление!За мен е много подозрително, че В.В.П. носи скъп швейцарски часовник, а не "Буран" от 18-каратово сибирско злато!

222

дедо Мано

преди 6 години

До ОснователноТи сериозно ли го мислиш това? Откакто Путин смени пияницата Елцин пенсии,заплати само се вдигат. И затова "твоят демонократичен" запад така беснее. Всички знаем истината защо се случва това. Но не всички го изричаме на глас. Има два типа хора: едните сте ВИЕ последователите на злото, как ще го наречем няма значение : ***, *** и така нататък, другите сме ние тези които имаме критично мислене. Русия е заплаха за ВАС и ВАШАТА система на фалшива демокрация. Затова и квичит

221

антизападопоклонник

преди 6 години

Като изключим първите 2-3 абзаца, всичко останало в статията няма нищо общо с деиствителността. Когато всички лостове за управление и манипулация в една държава са в ръцете ти, изборите многат да бъдат манипулирани много лесно! Факт е, че реалният резултат на Павел Грудинин е далеч по-висок от този който му отредиха от руския ЦИК! Факт е също, че дори и да беше допуснат до изборите, то Навални реално едва ли щеше да достигне дори и изфабрикувания резултат на Грудинин!

220

123

преди 6 години

До 233 Ама ти сериозно ли!Човече, нищо от това, което написа, просто не е вярно. ТИ си загубен - не в превода, а в битието! Всеки с достъп до РС може да провери икономическата статистика за всяка държава и да разбере, че това, което говориш е НЕистина :)