63

Бивш Гербер

преди 6 години

Много по-лесно бихте ме убедили, че Цецка Цачева е мъж, отколкото, че това творение Филип е жена.

62

Banshee

преди 6 години

Какво ни занимавате с психично болни хора???Вие джентърско издание ли сте???

61

Киро Х

преди 6 години

Само да отбележа, биологичния пол на този елемент е мъж. Точка. Мъж, с тежко психиатрично заболяване! Да му казваме, че е жена би било все едно ако например някой друг психично болен реши, че е трамвай, ние да го помолим да ни отвори вратите си и да ни качи да се возим. Същото е!

60

поп Стамат Донев

преди 6 години

Това да ви е за поука мили деца . Важното е да не ви хареса от първия път .

59

Валерко

преди 6 години

Аз си мислех че това е Николета

58

муспи

преди 6 години

До Анонимен - 102, точно, цесекар е, червената буржоазия. Комунистите започнаха като идеалисти, борци за правата на народа и стигнаха да гейовете. Защото Правата на народа е това блато, в което сега се дави народа. И така - Само Левски, като вечното знаме на Правдата! България и да изчезне, знамето Левски ще остане за Възкресението!

57

муспи

преди 6 години

Муцуната е еврейска, както и да се казва Филип и Анжелика.

56

Анонимен

преди 6 години

Това е Николета бееее...

55

Анонимен

преди 6 години

Горкото момче, заприличал е на рускиня, зажадняла за евровиза.

54

ined

преди 6 години

Не е заприличал на Лозанова, ами тя от много "тунинг" е заприличала на травестит

53

Анонимен

преди 6 години

Гей бракове трябва да се разрешават само на комунисти.

52

до Агитпроп

преди 6 години

Абсолютно съгласен съм, последното нещо, което й трябва на демографски сриваща се България е рекламиране и поощряване на полово несъвместими връзки, както и необратимо полово и репродуктивно осакатяване като това на субекта на статията.

51

Анонимен

преди 6 години

Снимка 3 е покъртителна.

50

Анонимен

преди 6 години

Ако разрешат гей браковете ще се омъжа за Антоанета в клозет облепен с рубли.

49

Българин

преди 6 години

Вие нормални ли сте да ни натрапвате такива новини в навечерието на идните светли християнски празници. Ако беше в Русия, този щеше да бъде изпратен в болница да си лекува психическите проблеми. Но нали сме "европейска държава" - трябва да четем за *** точно преди Великден.

48

до 87

преди 6 години

В днешно време заболяването е превърнато в нещо като модно дефиле, фрийк шоу. И вместо мащабна кампания за лечение на подобни очевидно неправилно функциониращи индивиди, получаваме кампания, която "образова" масите, че е нормално да не си нормален и че не си нормален ако не приемаш това, което виждаш на снимката.

47

Анонимен

преди 6 години

Аз като видях снимката, помислих, че е статия за Николета Лозанова. Много си приличат-браво!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Винаги ми е била интересна стандартната опорка на защитниците на гейовете- и в природата имало случаи на хомосексуализъм. Обаче все ми бягат когато поискам примери от природата за биологичен вид, който изкуствено си сменя пола. Явно от "Америка за България" и "Отворено общество" не са предоставили помагала.

45

От мен

преди 6 години

Къде видяха жена? В главата може би, но тялото си е с типична мъжка структура и това няма как да бъде променено! Широки рамене и тесен ханш, както и твърде големи ръце за една жена с подобен външен вид. Като мъж не виждам нищо привлекателно, защото от километри си личи , че това просто е поредния "***" ...

44

Анонимен

преди 6 години

Интересно е, че въпреки масовото неодобрение, тук-таме из форума се подвизават защитници на това... щях да кажа извращение, но по-скоро е модно "увлечение". Всичко това разбира се се маскира като генна идентичност и тем подобни алабалистики. Та мисълта ми към последните е, че усилията ви ще дадат резултат точно толкова, колкото и протестите на веганите пред църквата днес. Някои неща са естествени за човека- като яденето на месо и чифтосването. Всичко по-различно от това е отклонение от нормата.