15

анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова е един умен човек който казва истената за нещатата който се случват в нашата родина аз лично я подкрепям за питанетои за увеличението на цените на тока

14

Бай Курти

преди 6 години

*** , колкото и да се напъва си остава компрометирана.Личност, която участвала в разбойническата приватизация не може да бъде лидер на лява партия.

13

Дебил

преди 6 години

До House M.D.Активен гей ли трябва да стане този, за да се понижи цената на тока?

12

Гина ЗеленоЖилеткиня

преди 6 години

Ще видим!

11

House M.D.

преди 6 години

Докато председателят на КЕВР е пасивен гей, токът ще поскъпва!

10

Хайде бе

преди 6 години

нали си казахте - ще плащаме скъп ток, само да не се върнат комунистите. Еми плащайте си, щом имате пари и *** акъл

9

Жокер

преди 6 години

До Анонимен 7Ще питаме Гинка и приятели. Още не се знае кои са тези приятели и благодетели на българското енерго. Ошфорки от Крокодилските острови.Няма какво да ги питате.Аз ще ви кажа.Приятелите на Гинка са същите, които притежават Мариците с регистрирани в САЩ офшорки.Ще ти дам още един жокер.Управител им е Инна Радионовна.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Естествено, че ше има. Тия фотоволтаици на кредити, - народа ше ги плаща . Те затова са и посторени, защото е "гарантирано" от държавата, че ше изкупува на определин цени.А кой е най-големия притежател на ВЕИ?Лукойл Енерджи!Кои са по-малките продавачи на ток от ВЕИ?Другари от БСП!За това не може обикновен човек да купи панели и да се включи в мрежата като продавач на ток!Сети ли се?

7

Анонимен

преди 6 години

Ще питаме Гинка и приятели. Още не се знае кои са тези приятели и благодетели на българското енерго. Ошфорки от Крокодилските острови.

6

Смях...

преди 6 години

Ще има увеличение на тока само за членовете на БСП. Когато БСП изчезне от политическия хоризонт няма да има повече увеличаване на тока...

5

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че ше има. Тия фотоволтаици на кредити, - народа ше ги плаща . Те затова са и посторени, защото е "гарантирано" от държавата, че ше изкупува на определин цени. А държавата е гарантирала тия цени, что то пък знае, че ше си избие цените от заплатата и бай Пешо, а пък ако не му стига заплатата, ше го принуди да поиска и той кредит т.е. кредит-кредита избива - клин, клина избива, при което - едни са "гарантирано" в меда, други са "гарантирано" в катрана!

4

Радио Ереван

преди 6 години

До kan4oБСП са създателите и поддръжниците на мутрите и мафията в България по руски образец.

3

kan4o

преди 6 години

Радио Ереван пита КЕВР кои са БСП в България, че да искат увеличение на тока?

2

Анонимен

преди 6 години

Увеличение на цените на тока ще има.Колко пъти да ви казвам?Трябва да се покаже на *** колко скъп е тока и как този от АЕЦ Белене ще бъде много евтин.Само така ще може да се спонсорира братска Русия с 20 - 22 000 000 000лв и тока на *** да стане още по-скъп, както и да складира на собствена територия ядрени отпадъци.

1

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Курнето явно иска да има увеличение, щом така настоятелно пита!