17

Анонимен

преди 6 години

А моите родители бяха глобени с 20 000 лева след като директно ме приеха в 1 клас след тежката операция, която претърпих 4 години (от 2008 до 2012, тъй като сега съм 6 клас).

16

Анонимен

преди 6 години

"София: Около 5000 родители не пускат децата си на училище."---Т'ва в района на кое училище? Филиповци, Факултето, Бусманци. Бенковски ... :)

15

Анонимен

преди 6 години

Кандидатстваш за първи клас в някакво училище, не го приемат, понеже имало точки-мочки и какви ли не глупости...... и КО ПРАИМ СЯ?

14

Анонимен

преди 6 години

До 14 швейцарец. Това 4 годишно на предучилишно е добре. Но тук 4 годишни са в стрес по 8-9 часа в градина в която са изнервени от условията на който са подложени. Няма кой на какво да ги научи.

13

Hrev

преди 6 години

Zatui 200 000 bg deca ne otivat na bg uchiliste...i roditelute im gi prodavat za adaptirane v chujbina...

12

Българин

преди 6 години

До АнонименВ Швейцария станели детето на 4 г. иска/ш/ не искаш отва на предучилищна. Глобите са такива, че по добре напускай страната.

11

Анонимен

преди 6 години

София е по население колкото МЮНХЕН столицата на Бавария. Жените по ГОЛЯМ % си гледат децата и НЕ РЕВАТ КАТО ВАС ЗА ДЕТСКИ ГРАДИНИ. И ТИЯ ДЕЦА израстват здрави и работливи.На 20г. Се женят и с ЧАСТНИ фирми. По света.

10

Анонимен

преди 6 години

До 10 а като дойде демократчицата недоносчето 1992г. Избегахме от държавата.

9

did

преди 6 години

До Българина"фесовете" са до един начетени - даже и религиозните...Нямат нищо общо с "плъховете". Само виж , колко турци учители има и колко - "плъхове"...

8

Анонимен

преди 6 години

До 9 и като водех детето в соца на градина Все болно ДВА здраво ДВА болно. Давах подкупче.В училище други връзки.БАБА Е ОТГЛЕДАЛА 4 - РИ БЕЗ ГРАДИНА. ДЕДО ГИ ИЗУЧИ КАТО ЗЕМЕДЕЛЕЦ. ДОЙДЕ СОЦА СЪСИПА ВСИЧКО.

7

не са от махалата

преди 6 години

Това не са шведчета. Те се записват и после просто не ходят на училище. Записват се заради еднократната помощ за първокласник. Тези 5000 са сектантски отка.чалници, които искат хоумскулинг - мама знае най-добре и други простотии. Това са и феновете на всякакви алтернативни методи, с които отрочетата им да станат генийчета, че били вечно неразбрани крехките душици, повечето с някаква форма на изостаналост

6

Анонимен

преди 6 години

НЕ САМО НЕ ГИ ПУСКАЙТЕ, АМИ НАПРАВОБИ ВИЕ НАПУСКАЙТЕ ТАЯ ""ДЪРЖАВА""

5

Az

преди 6 години

Да ходят да си събират чаветата от ***'алата и да не занимават нормалните хора. И на мен идваха да ми обясняват за ползите от образованието и да ме питат защо не осигурявам достъп на детето си до образование. Това на фона на Сизифови мъки да му намеря място в предучилищна група, при положение, че до този момент ходеше в едно учебно заведение към Министерство на Културата, което няма акредитация за предучилищна подготовка. Когато дойдоха да ме търсят, направо се чудя как се въздържах.

4

Анонимен

преди 6 години

Спиране на детски надбавки и всякакви помощи веднага.

3

бай иван

преди 6 години

Това са 5000 потенциални асоциални хора които един ден може да изперкат.

2

Анонимен

преди 6 години

ЗБЪРКАНА ПСЕВДО ДЪРЖАВА

1

Българина

преди 6 години

Това са децата на плъховете и фесовете